Jump to content
Dogomania

PILNE!ślepy przytulak w potrzebie.TADZIK POJECHAŁ DO NOWEGO DOMU.Trzymajcie kciuki!!

Recommended Posts

Posted

O piątej to Ty jeszcze nie śpisz,czy już obrządzasz futrzaki? Co się dzieje z ludźmi na tym dogo? Niektórzy się wykończą i kto zajmie się futrami.Miłego dnia dla Ciebie i Twojego zwierzyńca.

• Replies 443
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tadziu Ty się szykuj na niedzielę , wyczesany , ogolony , wypachniony . Masz się ładnie zachować nie przynies cioci Reni wstydu ( i tak nie zrobi ale co tam )

Ja trzymam kciuki . Renaia a ta pani od razu weźmie Tadzia ???? Czy jak ???

Posted

tripti napisał(a):
zaglądamy, ale też czekamy w napięciu na relacje z soboty:)

Z niedzieli ...... ja tez czekam az mam motylki w brzuchu , moze dlatego ze to walentynki i Pani sie zakocha w Tadziu jak ...

Posted

Jestem,jestem,wczoraj mnie wywalało z dogo:mad:
U Tadzika same dobre rzeczy.Tulinek jest z niego niesamowity,reaguje na swoje imię,podaje łapkę,zaczepia do głasków,jest cały czas grzeczniutki i cichutki.Jest delikatny,nawet jak bierze z ręki coś smakowitego,to też delikatnie dwoma ząbkami.
Pani ma zadzwonić w sobotę i potwierdzić przyjazd w niedzielę.Ale powiedziała,że jak będzie paraliż na drogach,to nie przyjedzie.No cóż,pożyjemy,zobaczymy

Posted

Renata5 napisał(a):
Jestem,jestem,wczoraj mnie wywalało z dogo:mad:
U Tadzika same dobre rzeczy.Tulinek jest z niego niesamowity,reaguje na swoje imię,podaje łapkę,zaczepia do głasków,jest cały czas grzeczniutki i cichutki.Jest delikatny,nawet jak bierze z ręki coś smakowitego,to też delikatnie dwoma ząbkami.
Pani ma zadzwonić w sobotę i potwierdzić przyjazd w niedzielę.Ale powiedziała,że jak będzie paraliż na drogach,to nie przyjedzie.No cóż,pożyjemy,zobaczymy

Renata Ty pamiętasz jak zamówiłas pogode jak ja jechałam do Ciebie ??? Zamów taką na wekend. Plissssssssssss

Posted

Renata5 napisał(a):
Ma ktoś możliwość przesłania zdjęć z telefonu na komputer,to bym wysłała mmsem,bo mi sie telefon zepsuł na amen:-(

Reniu przyślij do mnie. Wstawię.

Posted

tripti napisał(a):
a to jutro wizyta? pogoda całkiem całkiem trzyma się:)

Pogodę zamówiłam,więc mam nadzieję,że sie nie zepsuje;)
Pani ma być przed południem i od razu chce wziąć Tadzika :)
Czekamy więc niecierpliwie i od razu po odjeździe zdam relację.
Tadzik przygotowany do drogi,wypachniony,wyczesany,tylko brać i całować:loveu:.Wczoraj chciałam go poprzytulać w łóżku,ale biedaczek chyba łóżka z pościelą nie znał,bo od razu zaczął ziać z gorąca i uciekł na swoje posłanko.
No to czekamy...
Ketunia dzisiaj na pewno dam Ci zdjęcia,będą to ostatnie chwile Tadzika u mnie.Mam nadzieję,że z nowego domku też będą info i fotki :)

Posted

Tadzik już pojechał do swojego domku:loveu:.Pani niesamowicie miła,mam nadzieję,że będzie dobrze.Pani się tylko obawia,żeby Jej koty nie męczyły Tadzia,bo On taka delikatna pierdółka jest.Umowę spisałyśmy,wycałowałam Tadzia na do widzenia i pojechał.
Szczęścia malutki:loveu:

Posted

Renata5 napisał(a):
Tadzik już pojechał do swojego domku:loveu:.Pani niesamowicie miła,mam nadzieję,że będzie dobrze.Pani się tylko obawia,żeby Jej koty nie męczyły Tadzia,bo On taka delikatna pierdółka jest.Umowę spisałyśmy,wycałowałam Tadzia na do widzenia i pojechał.
Szczęścia malutki:loveu:

Super wieści. Tadziku bądź szczęśliwy w nowym domu :)

Posted

CO ZA CUDOWNA WIADOMOŚC. nie jest to cud, jest dużo cudownych osób które mają nie tylko tkliwe serce, ale i rozumieją że ślepota u zwierzaka to nie jest wielki problem. Takie zwierzaczki świetnie sobie radzą dlatego ogromnym moim marzeniem jest znalezienie takiego domku dla naszego cudnego BURAJKA. Tadziu masz szczęście i miej je już na zawsze. Gratuluję nowej pani.