danka4u1 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 O piątej to Ty jeszcze nie śpisz,czy już obrządzasz futrzaki? Co się dzieje z ludźmi na tym dogo? Niektórzy się wykończą i kto zajmie się futrami.Miłego dnia dla Ciebie i Twojego zwierzyńca. Quote
Piromanka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Wchodzę na wątek, a tu taka szansa! Kibicuję najmocniej jak umiem. Quote
marlenka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Tadziu Ty się szykuj na niedzielę , wyczesany , ogolony , wypachniony . Masz się ładnie zachować nie przynies cioci Reni wstydu ( i tak nie zrobi ale co tam ) Ja trzymam kciuki . Renaia a ta pani od razu weźmie Tadzia ???? Czy jak ??? Quote
marlenka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Hallo nikt tu nawet nie zajrzy Renata , co u Tadzika? Quote
tripti Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 zaglądamy, ale też czekamy w napięciu na relacje z soboty:) Quote
marlenka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 tripti napisał(a):zaglądamy, ale też czekamy w napięciu na relacje z soboty:) Z niedzieli ...... ja tez czekam az mam motylki w brzuchu , moze dlatego ze to walentynki i Pani sie zakocha w Tadziu jak ... Quote
Lionees Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Jestem,jestem,wczoraj mnie wywalało z dogo:mad: U Tadzika same dobre rzeczy.Tulinek jest z niego niesamowity,reaguje na swoje imię,podaje łapkę,zaczepia do głasków,jest cały czas grzeczniutki i cichutki.Jest delikatny,nawet jak bierze z ręki coś smakowitego,to też delikatnie dwoma ząbkami. Pani ma zadzwonić w sobotę i potwierdzić przyjazd w niedzielę.Ale powiedziała,że jak będzie paraliż na drogach,to nie przyjedzie.No cóż,pożyjemy,zobaczymy Quote
Ingrid44 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Jaki on fajny:loveu: Teraz to juz bede siedziec jak na szpilkach do niedzieli :lol: Quote
Lionees Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ma ktoś możliwość przesłania zdjęć z telefonu na komputer,to bym wysłała mmsem,bo mi sie telefon zepsuł na amen:-( Quote
marlenka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Renata5 napisał(a):Jestem,jestem,wczoraj mnie wywalało z dogo:mad: U Tadzika same dobre rzeczy.Tulinek jest z niego niesamowity,reaguje na swoje imię,podaje łapkę,zaczepia do głasków,jest cały czas grzeczniutki i cichutki.Jest delikatny,nawet jak bierze z ręki coś smakowitego,to też delikatnie dwoma ząbkami. Pani ma zadzwonić w sobotę i potwierdzić przyjazd w niedzielę.Ale powiedziała,że jak będzie paraliż na drogach,to nie przyjedzie.No cóż,pożyjemy,zobaczymy Renata Ty pamiętasz jak zamówiłas pogode jak ja jechałam do Ciebie ??? Zamów taką na wekend. Plissssssssssss Quote
ketunia Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Renata5 napisał(a):Ma ktoś możliwość przesłania zdjęć z telefonu na komputer,to bym wysłała mmsem,bo mi sie telefon zepsuł na amen:-( Reniu przyślij do mnie. Wstawię. Quote
tripti Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 a to jutro wizyta? pogoda całkiem całkiem trzyma się:) Quote
Piromanka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Wierzę, że dzisiejsza wizyta dojdzie do skutku. Quote
Lionees Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 tripti napisał(a):a to jutro wizyta? pogoda całkiem całkiem trzyma się:) Pogodę zamówiłam,więc mam nadzieję,że sie nie zepsuje;) Pani ma być przed południem i od razu chce wziąć Tadzika :) Czekamy więc niecierpliwie i od razu po odjeździe zdam relację. Tadzik przygotowany do drogi,wypachniony,wyczesany,tylko brać i całować:loveu:.Wczoraj chciałam go poprzytulać w łóżku,ale biedaczek chyba łóżka z pościelą nie znał,bo od razu zaczął ziać z gorąca i uciekł na swoje posłanko. No to czekamy... Ketunia dzisiaj na pewno dam Ci zdjęcia,będą to ostatnie chwile Tadzika u mnie.Mam nadzieję,że z nowego domku też będą info i fotki :) Quote
ketunia Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 W takim razie czekam niecierpliwie na fotki i relacje. :) Quote
majqa Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Jejku, jak ja się boję o Tadzika... Nie no, musi być dobrze... Quote
Lionees Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Tadzik już pojechał do swojego domku:loveu:.Pani niesamowicie miła,mam nadzieję,że będzie dobrze.Pani się tylko obawia,żeby Jej koty nie męczyły Tadzia,bo On taka delikatna pierdółka jest.Umowę spisałyśmy,wycałowałam Tadzia na do widzenia i pojechał. Szczęścia malutki:loveu: Quote
majqa Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ło matko... Teraz czekamy na wieści od pani. Quote
ketunia Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Renata5 napisał(a):Tadzik już pojechał do swojego domku:loveu:.Pani niesamowicie miła,mam nadzieję,że będzie dobrze.Pani się tylko obawia,żeby Jej koty nie męczyły Tadzia,bo On taka delikatna pierdółka jest.Umowę spisałyśmy,wycałowałam Tadzia na do widzenia i pojechał. Szczęścia malutki:loveu: Super wieści. Tadziku bądź szczęśliwy w nowym domu :) Quote
Lionees Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ketunia,zdjęcia już wysyłam.Piękny jest ten nasz Tadzik:loveu: Pani powiedziała,że imienia Mu nie zmieni:multi: Quote
TERESA BORCZ Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 CO ZA CUDOWNA WIADOMOŚC. nie jest to cud, jest dużo cudownych osób które mają nie tylko tkliwe serce, ale i rozumieją że ślepota u zwierzaka to nie jest wielki problem. Takie zwierzaczki świetnie sobie radzą dlatego ogromnym moim marzeniem jest znalezienie takiego domku dla naszego cudnego BURAJKA. Tadziu masz szczęście i miej je już na zawsze. Gratuluję nowej pani. Quote
Recommended Posts