Szarotka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Och to bede sie koncentrowac, moze jakies zaklecia odprawiac. Dobrze by tez w razie czego bylo znalezc kogos kto moze uzyczyc konta, bo niestety nie moge, nawet jak bym chciala. Jestem chora i laze po watkach i marudze na temat Hero. Moze co wymarudze :):) Quote
Ingrid44 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Szarotka,wracaj szybko do zdrowia. Juz dosc tego grypska !:shake: Moze trzeba zlozyc cos w ofierze, jakies woo-doo odprawic zeby Hero sie znalazl.:shake: Quote
Szarotka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 No moze. Wlasnie czytam o Shamanach to moze mi ktorys jakis sposob podpowie :):) Bede sie koncentrowac. Moj maz mowi, ze choroba daje nam znac o tym, ze trzeba odpuscic, zaszyc sie w domu i wypoczac :):) Czasami to dobry pomysl :):) Quote
Ingrid44 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Ja mysle ze on ma racje, Ty juz dosc zrobilas-Hero ma zapewniony pobyt w Hoteliku na kilka miesiecy. Mozesz juz odpuscic. Teraz musimy czekac za sie znajdzie . Poluz sie do lozka z jakas naleweczka i wypoczywaj :) Quote
Szarotka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Z naleweczka to nie bardzo, bo mialam wczoraj dosyc wysoka goraczke. Klade sie do lozka z kundelini, shamanami z Kalahari :):) i spirytualnym podejsciem do medycyny :):) Quote
Ingrid44 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 No to Dobrej Nocy i szybkiego wyzdrowienia :) Quote
malibo57 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Słuchajcie, a może podrasować jeszcze to zdjęcie, które mamy na wątku? To, na którym jest Hero razem Fabianem? Tam go widać całkiem nieźle - może któryś pracownik "zapali"? Ta ich "podwójna grupa" musiała być przez jakiś czas częstym widokiem. Może ktoś skojarzy? Zaraz, czy to zdjęcie jest u Fabiana? Przepraszam, nie sprawdziłam, ale jest takie na 100%. Jest w 1-szym - widać tę mordę z charakterystycznym "szronem". Quote
Tola Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Bylam w schronie, nie ma dobrych wiesci:shake: W 3 i 4 boksie Hero nie ma. W 2 boksie jest ten pies (ten, ktorego nie udalo mi się sfotografowac poprzednim razem). Nie mam juz pomyslu na szukanie; nadzieja w ostatnim pracowniku, ktory dobrze zna psy no i w fakcie, ze niektorev psy są w schronie a na wybiegu ich nie widzę (przyklad starego kudłacza) Quote
jola_li Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Z obawą i nadzieją czytam każdy nowy post na tym wątku... Oby się znalazł dzielny Hero... Należy mu się ratunek, za ten, który zapewniał swojemu przyjacielowi... Oby się znalazł... Quote
Szarotka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Naprawde to kiepsko wyglada, bo przeciez jaka jest szansa, zeby go akurat ktos w ciagu tego czasu adoptowal. Hero to maly i nie zbyt zucajacy sie w oczy psiak. Tamten czarny to jest wiekszy i nie ma bialej plamy na przodzie. Quote
Szarotka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Hero gdzie ty jestes, odezwij sie !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Szarotka Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Hero bede musiala chyba osobiscie przyjechac i przeprowadzic sledztwo. Quote
Ingrid44 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='Szarotka']Hero bede musiala chyba osobiscie przyjechac i przeprowadzic sledztwo.[/QUOTE] Jedz Szarotka, tak jak mowi stare polskie przyslowie: Gdzie diabel nie moze to Szarotke posle:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak na powaznie to jest okropne ze jeszcze go cioteczki nie znalazly :shake: Gdzie on siedzi ? Quote
Szarotka Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Wybieram sie do Polski dopiero w lecie ........... Quote
Tola Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 [quote name='funia']Tola byłas ze zdjeciem ?[/QUOTE] Zdjecie widzial tylko p. M.... - nie pamieta psa. To on szukal w boksie 3 i 4 Quote
Tola Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 Wydaje mi się, ze Hero nie ma juz w schronisku:placz: Quote
Emigrantka Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Hero..... nie strasz nas tak, pokaz sie maluchu :( Quote
E-S Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Kurcze z tym Herem ... Tak to jeszcze nie było. Wszystkie będziemy mieć wyrzuty sumienia, że nikt nie wpadł na pomysł zgarnięcia najdzielniejszego, szlachetnego, odważnego, małego psiaka Hero razem z jego przyjacielem Fabianem, jeśli mały się nie znajdzie ... Ewa Quote
Emigrantka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Hero - pakaz pysia nam.....czekamy az sie pokazesz.... mordusiu sliczna ******************************** dzisiaj za TM odeszla nasza On-eczka, kochana Lady - tylko biedula tydzien "nacieszyla sie" DT :( Quote
malibo57 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='Tola']Bylam w schronie, nie ma dobrych wiesci:shake: W 3 i 4 boksie Hero nie ma. W 2 boksie jest ten pies (ten, ktorego nie udalo mi się sfotografowac poprzednim razem). Nie mam juz pomyslu na szukanie; nadzieja w ostatnim pracowniku, ktory dobrze zna psy no i w fakcie, ze niektorev psy są w schronie a na wybiegu ich nie widzę (przyklad starego kudłacza) Ludzie, jesteście pewni, że to nie jest Hero? Ma coś białego między przednimi łapami. U Hero było to widoczne, bo siedział. Ja nie dam głowy, że to nie on. Ta mordka oszroniona... Rany boskie, może poobserwować ten 2 boks i tego pieska? Żeby nie było, że latamy z pantofelkiem, a kopciuszek gary szoruje... Quote
anawa Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Hero był chyba młodym psiakiem a ten wygląda na starszego....................:shake: Quote
Recommended Posts