E-S Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Hero, Hero chłopaku wyłaź z budy, wyjdź ! To twoja szansa bohaterska psinko. Quote
Szarotka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Okazuje sie, ze nie wystarczy miec srodki, trzeba jeszcze miec psa :(:( Kto bedzie zbieral deklaracje ?????????????? Potrzebujemy konto. Quote
Emigrantka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Uhum, potrzebne konto.....nie chce zeby Nikus musial "trzymac" na swoim, i tak mu mase klopotu robie przelewami..... Jezeli nie bedzie konta do konca przyszlego tygodnia to... troche krucho z mojej strony niestety... przelew robie raz w miesiacu zaraz po wyplacie 28-go a mam zadeklarowane pare groszy dla Her... Hero, pokaz nosek? Gdzie jestes? Quote
Szarotka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Nie boj zaby konto sie znajdzie :):) Potrzebny jest tez pies :):) Dogo jest strasznie wolne i czasami odmawia wspolpracy :(:( Quote
Emigrantka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 jak schroniska.....odmawiaja wspolpracy dzisiaj sie okazalo ze Neo nam nie dadza..... :( a Obraczus tak sie starala.... :( Quote
Szarotka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 A ktos nie moze go wyadoptowac ? On tam ma miejscowke na stale, dozywocie ?? Quote
Emigrantka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Ano nie dadza :( http://www.dogomania.pl/threads/177993-NEO-kopniak-za-kopniakiem-ZBIERAMY-DEKLARACJE-NA-DT-POMA-A Quote
Szarotka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Hm...ide za chwile z Maya na spacer. Dalej nie rozumiem. Quote
Ingrid44 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Ja tez nie pojmuje jak moga nie wydac psa.A jak ktos chce zaadoptowac ? Quote
Szarotka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Dla mnie to tez jest nie do zrozumienia. Jezeli by przyszla prywatna osoba i zobowiazala sie wziac psa do beheviorysty, to przeciez to sesnu zadnego nie ma ............ Quote
Emigrantka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Wszystko jest opisane na watku..... http://www.dogomania.pl/threads/177993-NEO-kopniak-za-kopniakiem-ZBIERAMY-DEKLARACJE-NA-DT-POMA-A A tu jest Neo w schronie: http://connectit.pl/~orion/index.php?option=com_zoom&Itemid=35&catid=453 Zwroccie uwage na jego opis na stronie schroniskowej - co to psie przezylo.... I chce mu sie pomoc i nie ma jak :( Quote
Szarotka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 To tak jak z Hero, trzeba jakis sposob wymyslec. Quote
funia Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Sposób jest prosty .Zaczełam już temat z "zagubionym psem sąsiada " ,którym to jest Hero .Pracownik szukał go sprawdził budy ....Majac wydruk kolorowego zdjęcia ktoś idzie i prosi o znalezienie tego psa buda po budzie . Chyba ,ze boje sie pisać ......Hero nie żyje bo mógl zostać zagryziony ,,,,Niestety to jest realne . Adopcja moim zdaniem nie wchodzi w grę ,Więc albo jest i gdzieś się zaszył albo ....... Quote
Szarotka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Moze badzmy optymistami. Zyje i ma sie dobrze, chowa sie przed mrozem. Quote
anawa Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 funia napisał(a):Sposób jest prosty .Zaczełam już temat z "zagubionym psem sąsiada " ,którym to jest Hero .Pracownik szukał go sprawdził budy ....Majac wydruk kolorowego zdjęcia ktoś idzie i prosi o znalezienie tego psa buda po budzie . Chyba ,ze boje sie pisać ......Hero nie żyje bo mógl zostać zagryziony ,,,,Niestety to jest realne . Adopcja moim zdaniem nie wchodzi w grę ,Więc albo jest i gdzieś się zaszył albo ....... Dobry pomysł - tak trzymaj. Ale jeszcze lepiej byłoby, gdyby zrobił to ktos spoza wolontariatu. Quote
kakadu Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 bede wdzieczna za numer rachunku, albo wskazowki gdzie go szukac :roll: Quote
funia Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 anawa --ja nie jestem wolontariuszem ........Już nie:roll: Więcej nie ma tam nikogo . Co do Hero ,zeby ktoś pytający trzymał się tej wersji ;) Troszkę ciepełka i Hero wyjdzie na słonko . Quote
Tola Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Trudno mi teraz na tygodniu podjechac do schronu, mam duzo pracy bo to koniec semestru no i schron jest otwarty w godz mojej pracy, ale jutro mam okienko i podjadę z zadrą. Boję się, cos za dlugo nie ma Hero na wybiegu:shake: Quote
bianka0 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Wcześniej Hero bywał częściej na wybiegu pewnie dla Fabiana, miał się do kogo przytulić. Teraz jest sam więc może nie ma po co przebywać na wybiegu , na mrozie. Quote
E-S Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Tola napisał(a):Trudno mi teraz na tygodniu podjechac do schronu, mam duzo pracy bo to koniec semestru no i schron jest otwarty w godz mojej pracy, ale jutro mam okienko i podjadę z zadrą. Boję się, cos za dlugo nie ma Hero na wybiegu:shake: Fabiana też długo nie było a mróz był mniejszy niż teraz .... bądźmy dobrej myśli. Jutro ma zelżeć mróz, więc może Hero skądś wychynie ? Ewa Quote
Tola Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 E-S napisał(a):Fabiana też długo nie było a mróz był mniejszy niż teraz .... bądźmy dobrej myśli. Jutro ma zelżeć mróz, więc może Hero skądś wychynie ? Ewa Zobaczymy. Przed chwilą w telewizji zamojskiej reportaz ze schroniska - asystent d/s schroniska opowiada, ze psy w taką pogode w schrionisku czują się bardzo dobrze - bawią się, a szczenaiki przytulaja sie do siebie i jest im rownie dobrze:roll: Quote
UBOCZE Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Powtórzę offik transportowy, związany z zamojskim schronem: Bajka, maleńka sunia z zamojskiego schroniska prosi o pomoc w dowiezieniu jej do domku tymczasowego. W czwartek (28.01) ok. ósmej rano trzeba ją odebrać w Zagórzu koło Sulejówka i dowieźć do Warszawy (Chomiczówka). Proszę, pomóżcie uratować Bajkę! Kontakt - Mantis, e-mail - [email protected] lub Tel. 502 027 430 Quote
magenka1 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 wow nie mogę jest im dobrze i na pewno Polskie społeczeństwo uwierzy w to :( Quote
Recommended Posts