Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uhum, potrzebne konto.....nie chce zeby Nikus musial "trzymac" na swoim, i tak mu mase klopotu robie przelewami.....
Jezeli nie bedzie konta do konca przyszlego tygodnia to... troche krucho z mojej strony niestety... przelew robie raz w miesiacu zaraz po wyplacie 28-go a mam zadeklarowane pare groszy dla Her...

Hero, pokaz nosek? Gdzie jestes?

Posted

Sposób jest prosty .Zaczełam już temat z "zagubionym psem sąsiada " ,którym to jest Hero .Pracownik szukał go sprawdził budy ....Majac wydruk kolorowego zdjęcia ktoś idzie i prosi o znalezienie tego psa buda po budzie .
Chyba ,ze boje sie pisać ......Hero nie żyje bo mógl zostać zagryziony ,,,,Niestety to jest realne .
Adopcja moim zdaniem nie wchodzi w grę ,Więc albo jest i gdzieś się zaszył albo .......

Posted

funia napisał(a):
Sposób jest prosty .Zaczełam już temat z "zagubionym psem sąsiada " ,którym to jest Hero .Pracownik szukał go sprawdził budy ....Majac wydruk kolorowego zdjęcia ktoś idzie i prosi o znalezienie tego psa buda po budzie .
Chyba ,ze boje sie pisać ......Hero nie żyje bo mógl zostać zagryziony ,,,,Niestety to jest realne .
Adopcja moim zdaniem nie wchodzi w grę ,Więc albo jest i gdzieś się zaszył albo .......

Dobry pomysł - tak trzymaj. Ale jeszcze lepiej byłoby, gdyby zrobił to ktos spoza wolontariatu.

Posted

anawa --ja nie jestem wolontariuszem ........Już nie:roll:
Więcej nie ma tam nikogo .

Co do Hero ,zeby ktoś pytający trzymał się tej wersji ;)
Troszkę ciepełka i Hero wyjdzie na słonko .

Posted

Trudno mi teraz na tygodniu podjechac do schronu, mam duzo pracy bo to koniec semestru no i schron jest otwarty w godz mojej pracy, ale jutro mam okienko i podjadę z zadrą.
Boję się, cos za dlugo nie ma Hero na wybiegu:shake:

Posted

Tola napisał(a):
Trudno mi teraz na tygodniu podjechac do schronu, mam duzo pracy bo to koniec semestru no i schron jest otwarty w godz mojej pracy, ale jutro mam okienko i podjadę z zadrą.
Boję się, cos za dlugo nie ma Hero na wybiegu:shake:

Fabiana też długo nie było a mróz był mniejszy niż teraz .... bądźmy dobrej myśli. Jutro ma zelżeć mróz, więc może Hero skądś wychynie ?
Ewa

Posted

E-S napisał(a):
Fabiana też długo nie było a mróz był mniejszy niż teraz .... bądźmy dobrej myśli. Jutro ma zelżeć mróz, więc może Hero skądś wychynie ?
Ewa

Zobaczymy.
Przed chwilą w telewizji zamojskiej reportaz ze schroniska - asystent d/s schroniska opowiada, ze psy w taką pogode w schrionisku czują się bardzo dobrze - bawią się, a szczenaiki przytulaja sie do siebie i jest im rownie dobrze:roll:

Posted

Powtórzę offik transportowy, związany z zamojskim schronem:

Bajka, maleńka sunia z zamojskiego schroniska prosi o pomoc w dowiezieniu jej do domku tymczasowego.
W czwartek (28.01) ok. ósmej rano trzeba ją odebrać w Zagórzu koło Sulejówka i dowieźć do Warszawy (Chomiczówka).
Proszę, pomóżcie uratować Bajkę!
Kontakt - Mantis, e-mail - [email protected] lub Tel. 502 027 430