Panca Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 moj Fryzio tez zniknal ze schronu w Zamosciu na miesiac chyba po czym sie znalazl i mieszka u mnie juz prawie dwa lata Quote
Szarotka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Hero musi sie znalezc bo zaczne strzelac.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Szarotka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Ale Hero spadles w kolejce. :(:( To schronisko jest bardzo tajmnicze. Psy sie pojawiaja i znikaja, a jak z personelem ??? Quote
UBOCZE Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Niezły pomysł... ;) Gdyby kogoś z personelu wziąć za zakładnika, to może wtedy Hero znalazłby się nieco szybciej...:evil_lol: Quote
Szarotka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Hm.........najlepiej kierownika i wymienic go na Hero :):) Quote
Ingrid44 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Szarotka']Hm.........najlepiej kierownika i wymienic go na Hero :):)[/QUOTE] Ja jestem" ZA".:diabloti: Quote
Szarotka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Hero znowu mi spadles na koniec kolejki:(:( Quote
jola_li Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Czy są jakieś nowe plany poszukiwawcze?.... Quote
Szarotka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='jola_li']Czy są jakieś nowe plany poszukiwawcze?....[/QUOTE] No wlasnie ????????siedzimy na deklaracjach a psa nie mamy :(:(:(:(:placz::placz::placz::placz::placz: :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake: Zawsze jest odwrotnie - jest pies nie ma pieniedzy. Quote
Tola Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Dziewczyny - ja juz niewiele mogę; do schronu powinna moze podjechac funia ze zdjęciem, bo najlepiej wie, jak wyglada Hero. Ja szukam psa od paru tyg bezskutecznie... Owszem widzialam go, ale zawsze zza siatki boksu i zasloniętego przez Fabiana. Jutro bbede w schronie, mam zrobic zdjecia Zygzakowi z zamojskiego wątku (kolejna bieda) to rozejrze się Zygzak Quote
Szarotka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Jest to jedno zdjecie z Fabianem, Hero jest polowa z Fabiana. Na zdjeciach wyglada mlodo, a ktos twierdzil, ze to stary pies ? Na obydwu zdjeciach siedzi i ma stojace uszka. Taka biala gwiazdke na przodzie. Nie specjalnie widze, zeby mial biale skarpetki na lapkach i nie jest chudy. Ma taki smieszny rozowy brzuszek. A wogole to skad wiadomo, ze to pies ?????????????/ Quote
Tola Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='Szarotka']Jest to jedno zdjecie z Fabianem, Hero jest polowa z Fabiana. Na zdjeciach wyglada mlodo, a ktos twierdzil, ze to stary pies ? Na obydwu zdjeciach siedzi i ma stojace uszka. Taka biala gwiazdke na przodzie. Nie specjalnie widze, zeby mial biale skarpetki na lapkach i nie jest chudy. Ma taki smieszny rozowy brzuszek. A wogole to skad wiadomo, ze to pies ?????????????/[/QUOTE] Jak bylam w schronie nie bylo takiego psa na wybiegu; jedyny podobny to ten ze zdjecia, bez skarpetek... Jutro porobię zdjecia wszystkich psóe w boksie 2 i 3 Dobre pytanie, bo osobiscie wskazywalam pracownikowi psa w boksie z sukami... Quote
Szarotka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Ja tam u Hero skarpetek nie widze. Chyba, ze zmienil na czarne Quote
Szarotka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Hero do gory, bo inaczej to nie ma szans, ze cie znajda:(:( Quote
anawa Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Tola']Dziewczyny - ja juz niewiele mogę; do schronu powinna moze podjechac funia ze zdjęciem, bo najlepiej wie, jak wyglada Hero. Ja szukam psa od paru tyg bezskutecznie... [/QUOTE] Funia....................Raaaaatunkuuuuuu......... Z okazji adopcji Atosa zaszalej i znajdź wreszcie Hero.............. Quote
obraczus87 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Przepraszam za OFF... ale Tunia potrzebuje pomocy :( "Państwo" ja zostawili na podwórku.. na mrozie, bez dachu, bez jedzenia...po pół roku ktoś sie nia zainteresował... w dodatku Tunia ma nowotwór :( szuka DS... http://www.dogomania.pl/threads/178963-Tunia-opuszczona-przez-wA-aA-cicieli-na-podwA-rku-na-mrozie-bez-opieki-a-SZUKA-DOMU Quote
Szarotka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='anawa']Funia....................Raaaaatunkuuuuuu......... Z okazji adopcji Atosa zaszalej i znajdź wreszcie Hero..............[/QUOTE] Tez bym chciala :):) Ale funia sie gdzies stracila :(:(:( Quote
anawa Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Szarotka'] Ale funia sie gdzies stracila :(:(:([/QUOTE] Znajdzie się............. Quote
anawa Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Żebyśmy tak mogły teleportować się do Zamościa....................... Quote
Szarotka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Podobno mozna, ale mnie sie nigdy nie udalo ......... Quote
Szarotka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Popatrzcie na Puszka jaki jest ladny : http://www.dogomania.pl/threads/144949-FOZ-Ulga-w-cierpieniu-PomA-A-psiakom-skrzywdzonym-przez-ludzi-FUNDACJA?p=14024271#post14024271 Quote
Recommended Posts