Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jola_li']Czy są jakieś nowe plany poszukiwawcze?....[/QUOTE]
No wlasnie ????????siedzimy na deklaracjach a psa nie mamy :(:(:(:(:placz::placz::placz::placz::placz:
:shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake:
Zawsze jest odwrotnie - jest pies nie ma pieniedzy.

Posted

Dziewczyny - ja juz niewiele mogę; do schronu powinna moze podjechac funia ze zdjęciem, bo najlepiej wie, jak wyglada Hero. Ja szukam psa od paru tyg bezskutecznie...
Owszem widzialam go, ale zawsze zza siatki boksu i zasloniętego przez Fabiana.
Jutro bbede w schronie, mam zrobic zdjecia Zygzakowi z zamojskiego wątku (kolejna bieda) to rozejrze się
Zygzak

Posted

Jest to jedno zdjecie z Fabianem, Hero jest polowa z Fabiana. Na zdjeciach wyglada mlodo, a ktos twierdzil, ze to stary pies ? Na obydwu zdjeciach siedzi i ma stojace uszka. Taka biala gwiazdke na przodzie.
Nie specjalnie widze, zeby mial biale skarpetki na lapkach i nie jest chudy. Ma taki smieszny rozowy brzuszek. A wogole to skad wiadomo, ze to pies ?????????????/

Posted

[quote name='Szarotka']Jest to jedno zdjecie z Fabianem, Hero jest polowa z Fabiana. Na zdjeciach wyglada mlodo, a ktos twierdzil, ze to stary pies ? Na obydwu zdjeciach siedzi i ma stojace uszka. Taka biala gwiazdke na przodzie.
Nie specjalnie widze, zeby mial biale skarpetki na lapkach i nie jest chudy. Ma taki smieszny rozowy brzuszek. A wogole to skad wiadomo, ze to pies ?????????????/[/QUOTE]
Jak bylam w schronie nie bylo takiego psa na wybiegu; jedyny podobny to ten ze zdjecia, bez skarpetek...
Jutro porobię zdjecia wszystkich psóe w boksie 2 i 3
Dobre pytanie, bo osobiscie wskazywalam pracownikowi psa w boksie z sukami...

Posted

[quote name='Tola']Dziewczyny - ja juz niewiele mogę; do schronu powinna moze podjechac funia ze zdjęciem, bo najlepiej wie, jak wyglada Hero. Ja szukam psa od paru tyg bezskutecznie...
[/QUOTE]
Funia....................Raaaaatunkuuuuuu.........
Z okazji adopcji Atosa zaszalej i znajdź wreszcie Hero..............

Posted

[quote name='anawa']Funia....................Raaaaatunkuuuuuu.........
Z okazji adopcji Atosa zaszalej i znajdź wreszcie Hero..............[/QUOTE]
Tez bym chciala :):)
Ale funia sie gdzies stracila :(:(:(