Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka napisał(a):
Ja oczywiscie tez pamietam i sie zastanawiam czy nie powinnam zmienic tytulu .............

moze..., ale na jaki?
ze zaginal bez wiesci?
nie wiem...
dla takich psow nie ma specjalnego "działu" na dogo;
bo przeciez nie teczowy most...
caly czas wierze, ze hero gdzies zyje

• 2 weeks later...
Posted

wlaśnie na swojej skorze odczulam jak to jest kiedy znika pies; z jozefowa zniknal gordon; jeden pracownik schroniska mowi, ze zostal uspiony bo mial klopoty z chodzeniem (tydzien temu jak co weekend bylam u niego i bylo calkie dobrze), drugi twierdzi, ze pojechal do bialegostoku do domu; obu wersji nie mozna skonfrontowac, bo ta o uspieniu zostala podana w zaufaniu; kierowniczka twierdzi co innego; patrzyla mi w oczy i mowila, ze pojechal do domu; czemu oni nas traktuja jak debili?
zdjecie gordona zamiescilam na zdychajacym watku (ktory to juz z kolei) jozefowskiego schroniska z idiotyczna nadzieja, ze moze on faktycznie zostal adoptowany; moze ktos z bialegostoku to zobaczy i da znac - prosze rzuccie okiem (post 182)...:

http://www.dogomania.pl/threads/211779-DRAMATYCZNA-SYTUACJA-w-schronisku-brakuje-podstawowych-rzeczy-i-wolonatriuszy-!/page8

• 3 months later...
  • 1 month later...
Posted

Trudno nie pamiętać o bohaterskim psie Hero.Jednak trudno też mieć nadzieję,że Hero nadal żyje i nie zginął tragicznie jesli nie z winy innych psów w boksie ,to z innego powodu. Może zostaje iskierka nadziei ,że został wypuszczony ze schronu /cudem/,udalo się mu ujść z życiem i nadal gdzieś żyje,jeśli przetrwał. Oby tak bylo.To jednak malo prawdopodobne. Nigdy chyba nie dowiemy się prawdy...

Posted

olga7 napisał(a):
Trudno nie pamiętać o bohaterskim psie Hero.Jednak trudno też mieć nadzieję,że Hero nadal żyje i nie zginął tragicznie jesli nie z winy innych psów w boksie ,to z innego powodu. Może zostaje iskierka nadziei ,że został wypuszczony ze schronu /cudem/,udalo się mu ujść z życiem i nadal gdzieś żyje,jeśli przetrwał. Oby tak bylo.To jednak malo prawdopodobne. Nigdy chyba nie dowiemy się prawdy...

Ale nadal pamietamy....

Posted (edited)

Przepraszam - dopiero zobaczyłam wiadomość w profilu.
Oczywiscie - zmienię tytuł, bo nie zbieramy na hotel...
Bardzo przezyłam historię Hero, nawet nie zauwazyłam, ze druga częśc tytułu nieaktualna...
Nie wiem gdzie przenieśc wątek Hero - wypada chyba zostawic go tutaj ku pamięci...

Edited by Tola
  • 2 weeks later...
  • 6 months later...