Szarotka Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Ja oczywiscie tez pamietam i sie zastanawiam czy nie powinnam zmienic tytulu ............. Quote
kakadu Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Szarotka napisał(a):Ja oczywiscie tez pamietam i sie zastanawiam czy nie powinnam zmienic tytulu ............. moze..., ale na jaki? ze zaginal bez wiesci? nie wiem... dla takich psow nie ma specjalnego "działu" na dogo; bo przeciez nie teczowy most... caly czas wierze, ze hero gdzies zyje Quote
kakadu Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 wlaśnie na swojej skorze odczulam jak to jest kiedy znika pies; z jozefowa zniknal gordon; jeden pracownik schroniska mowi, ze zostal uspiony bo mial klopoty z chodzeniem (tydzien temu jak co weekend bylam u niego i bylo calkie dobrze), drugi twierdzi, ze pojechal do bialegostoku do domu; obu wersji nie mozna skonfrontowac, bo ta o uspieniu zostala podana w zaufaniu; kierowniczka twierdzi co innego; patrzyla mi w oczy i mowila, ze pojechal do domu; czemu oni nas traktuja jak debili? zdjecie gordona zamiescilam na zdychajacym watku (ktory to juz z kolei) jozefowskiego schroniska z idiotyczna nadzieja, ze moze on faktycznie zostal adoptowany; moze ktos z bialegostoku to zobaczy i da znac - prosze rzuccie okiem (post 182)...: http://www.dogomania.pl/threads/211779-DRAMATYCZNA-SYTUACJA-w-schronisku-brakuje-podstawowych-rzeczy-i-wolonatriuszy-!/page8 Quote
kakadu Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 mam nadzieje, ze naszego bohatera nie spotkal los gordona... Quote
kakadu Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 herusiu, dzis pierwszy dzień wiosny ciotki o tobie pamiętają gdziekolwiek jesteś nasz mały bohaterze... Quote
Olga7 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Trudno nie pamiętać o bohaterskim psie Hero.Jednak trudno też mieć nadzieję,że Hero nadal żyje i nie zginął tragicznie jesli nie z winy innych psów w boksie ,to z innego powodu. Może zostaje iskierka nadziei ,że został wypuszczony ze schronu /cudem/,udalo się mu ujść z życiem i nadal gdzieś żyje,jeśli przetrwał. Oby tak bylo.To jednak malo prawdopodobne. Nigdy chyba nie dowiemy się prawdy... Quote
lika1771 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 olga7 napisał(a):Trudno nie pamiętać o bohaterskim psie Hero.Jednak trudno też mieć nadzieję,że Hero nadal żyje i nie zginął tragicznie jesli nie z winy innych psów w boksie ,to z innego powodu. Może zostaje iskierka nadziei ,że został wypuszczony ze schronu /cudem/,udalo się mu ujść z życiem i nadal gdzieś żyje,jeśli przetrwał. Oby tak bylo.To jednak malo prawdopodobne. Nigdy chyba nie dowiemy się prawdy... Ale nadal pamietamy.... Quote
Szarotka Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Niestety raczej prawdy sie nie dowiemy.................. Quote
Szarotka Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Ja zagladam, zeby watek nie zaginal, bo Hero to juz pewnie ............ Quote
Tola Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 (edited) Przepraszam - dopiero zobaczyłam wiadomość w profilu. Oczywiscie - zmienię tytuł, bo nie zbieramy na hotel... Bardzo przezyłam historię Hero, nawet nie zauwazyłam, ze druga częśc tytułu nieaktualna... Nie wiem gdzie przenieśc wątek Hero - wypada chyba zostawic go tutaj ku pamięci... Edited March 31, 2012 by Tola Quote
Tola Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Nie mogę zmienic zadnego tutułu swojego wątku:roll: Nie wiem co się stało - jakies zmiany - kto wie? Quote
Tola Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 Dziewczyny nie mogę zmienic tytułu; muszę popytac jak to się teraz robi po tych zmianach na dogo Quote
Szarotka Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Tola napisał(a):Dziewczyny nie mogę zmienic tytułu; muszę popytac jak to się teraz robi po tych zmianach na dogo No wlasnie stale te zmiany. Quote
Tola Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Okazało się, ze to dogo szwankuje dlatego nie mogłam zmienic tytułu. I nadal nie mogę! Quote
Szarotka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Dzieki Hero zabralysmy Henia, i teraz chyba go bedziemy miec spowrotem ...... Quote
Recommended Posts