Ingrid44 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ja juz dawno marze o tym teleportowaniu ale cos mi nie wychodzi :angryy: Puszek jest przesliczny, gdzie on jest ? Quote
Szarotka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Ingrid44']Ja juz dawno o tym marze ale jakos mi nie wychodzi :([/QUOTE] Trzeba polaczyc sily i probowac dalej. :):) Shamanom sie to udawalo :):) Quote
Szarotka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Jak ktos Hero nie wyciagnie ze schronu to osobiscie zaczne gryzc !!! Quote
Kaja i Aza Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Dogo mi prawie nie chodzi, ale jak juz sie tu dostalam, to mialam nadzieje, ze przeczytam dobra wiadomosc. Ciagle wierze, ze Hero sie znajdzie. Quote
Szarotka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Kaja i Aza']Dogo mi prawie nie chodzi, ale jak juz sie tu dostalam, to mialam nadzieje, ze przeczytam dobra wiadomosc. Ciagle wierze, ze Hero sie znajdzie.[/QUOTE] Tez mam taka nadzieje, bo jak nie to naprawde zaczne gryzc !!!!!!!!!!!!!!! Quote
funia Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Jestem ,jestem .....Po 30 minutach kręcenia dogo szlag mnie trafia i rezygnuje .Jestem nerwowa na takie ustrojstwa ..... Słyszałam ze robią to celowo zeby zmusic nas do płatnej dogomanii. A co do Hero to postaram się w sobote po pracy zajrzeć ,ale nie wiem jak szukać skoro go nie widać . Wejście do boksów ,ale to nie realne ..... Najgorsze jest to ,ze moze na prośbe kogoś innego o dokładne sprawdzenie to by sie zgodzili ,ale na moją ? o na pewno nie .Muszę bazować tylko na tym co zobacze na zewnątrz . Quote
funia Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Wracając do wcześniejszych wpisów ,które przed chwilą przeczytałam to ja nie musze mieć zdjęcia zeby go poznac .Hero nie jest kobietą na pewno ,gdyby nią był nawet nie będąc w cieczce psy robiłyby na nim używanie non stop ......A w boksie byłaby ciągła walka . A jest w miarę spokój . Zdjęcie wydrukuje owszem i pojadę ale skoro oni przeszukali już przy mnie raz i przy Toli boksy to albo naprawdę go nie ma ,albo zwiał bo tak tez sie zdarza ,albo jest u suk z drugiej strony bo tak też bywało ze pies podczas otwierania zwiał im na korytarz i oni nie znając psa łapali i wsadzali gdzie popadło .Więc ten trop trzeba wziąć pod uwagę .... Quote
funia Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Szarotka zamiast gryżć mam pomysła .... Dam Ci namiar na schron i ty tam zadzwonisz jako starsza Pani ,która nie moze wychodzić z domu a zginał Ci piesek .Bardzo prosisz Pana Kierownika o dokładne przeszukanie na podstawie zdjęcia ,które przyjacióka czyli ja przywiozę do schronu ....Powiesz ze juz kuzynyni byli też go szukali i nic ,Więc poprosiłaś mnie jako znajoma .Wtedy moze coś to da. Co ty na to ? bo mnie samej oni napewno nie zrobią takiej przysługi ..... Słuchajcie a moze Hero jest celowo zamknięty w Szpitaliku gdzie nikt nie ma wejścia ? specjalnie !!??Do czasu wyciszenia zainteresowania nim ,no już sama nie wiem moze wymyślam już baśnie . Quote
Panca Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 no nie wiem czy powinnam to pisac na DGM ale ...podobno w Zamosciu sa chowane psy...dokladnie do czasu wyciszenia... Quote
magenka1 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Panca']no nie wiem czy powinnam to pisac na DGM ale ...podobno w Zamosciu sa chowane psy...dokladnie do czasu wyciszenia...[/QUOTE] To co czytam zwala mnie z nóg to jest straszne dlaczego to robią Quote
Tola Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Bylam dzisiaj w schronie po sunię Fridę dla Bianki0 (do Murki) i zrobic zdjęcia Zygzakowi. Niespodzianek nie bylo - atmosfera fatalna; nerwy, wypominania, agresja:shake: Fridy nie mogli zlapac, chociaz parę min wczesniej podchodzila do nas do siatki, kazano nam odjechac ze schronu, dopiero ją lapali. Nie chce nawet myslec, co ta psina przezyla, czekam na Murke na zamojskim watku i jej ralację - sunia miala od razu jechac do weta. :-( Zygzaka nie ma, tzn nie bylo go na wybiegu.:roll: Nie ma tez Hero. Boks Fabiana i Hero - kolejni psi przyjaciele? W tym boksie muis byc ciezko, ze psy tak sie wspierają... Baj z kolegą Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Jeśli Hero się nie znajdzie to ja pojadę w przyszły weekend i go poszukam. A tak w ogóle to proponuję żeby jednak rzeczywiście nie pisać nic na wątku na temat psiaka. Poza tym w ten weekend a konkretnie w piątek jedziemy do Warszawy. Możemy zabrać jakiegoś malca Quote
AlinaS Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='funia']Jestem ,jestem .....Po 30 minutach kręcenia dogo szlag mnie trafia i rezygnuje .Jestem nerwowa na takie ustrojstwa ..... Słyszałam ze robią to celowo zeby zmusic nas do płatnej dogomanii. A co do Hero to postaram się w sobote po pracy zajrzeć ,ale nie wiem jak szukać skoro go nie widać . Wejście do boksów ,ale to nie realne ..... Najgorsze jest to ,ze moze na prośbe kogoś innego o dokładne sprawdzenie to by sie zgodzili ,ale na moją ? o na pewno nie .Muszę bazować tylko na tym co zobacze na zewnątrz .[/QUOTE] Ja płacę za dogomanię i dzisiaj jako tako ale ostatnie parę dni to była tragedia w nic nie można było wejść Quote
funia Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Jak wygląda to płacenie i gdzie o tym mozna poczytać ? Mozesz Alino napisać ? Quote
funia Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Nie rozumię dlaczego miałabym nie pisać na wątku ? tyle juz tu zostało napisane ,ze trzeba by co drugi post kasować .Uwierz oni na pewno tu nie wchodzą bo jest to zbyt skomplikowane. Quote
Kaja i Aza Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='funia']Nie rozumię dlaczego miałabym nie pisać na wątku ? tyle juz tu zostało napisane ,ze trzeba by co drugi post kasować .Uwierz oni na pewno tu nie wchodzą bo jest to zbyt skomplikowane.[/QUOTE] Nigdy nie wiesz kto i co czyta na dogo, fakt za duzo juz tu zostalo powiedziane, ale mozna poprosic moda o usuniecie wpisow, ew. zedytowac swoje dla bezpieczenstwa psa i byc moze ludzi. Quote
Szarotka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 No tak, ale akurat musieli by znac psa imie itp. Chyba, ze maja jakiegos napalenca co cale dnie lazi po dogomanii. Funia jak chcesz to ja za pare dni moge wejsc na dogo i molestowac kierownika. Narazie dalej jestem ogryziona, wiec wolalabym to robic jak juz bede w lepszej formie. Quote
funia Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ja już Szarotko nie mam pomysłu zupełnie jak pomóc temu psu ....Kolejne wizyty czytając posty wyżej nie przynoszą nic a nawet wzbudzają większą agresję . Wybieram się w sobotę ale tylko jeśli pojedzie ze mną koleżanka . Przykro mi ,ale muszę to napisać .Nie pojadę już nigdy więcej sama do schronu .Nie jest to do wytrzymania dla jednej osoby to co wyprawia kierownik. Nikt nie ma prawa tak traktować ludzi . Quote
Szarotka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Rodzice Maciusia :)']Jeśli Hero się nie znajdzie to ja pojadę w przyszły weekend i go poszukam. A tak w ogóle to proponuję żeby jednak rzeczywiście nie pisać nic na wątku na temat psiaka. Poza tym w ten weekend a konkretnie w piątek jedziemy do Warszawy. Możemy zabrać jakiegoś malca[/QUOTE] Tu jeszcze mamy wpis od Rodzicow Maciusia :):) Moze oni beda miec wieksze szczescie. Na temat pana kierownika sie wypowiadac nie bede ................. Quote
Tola Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='Rodzice Maciusia :)']Jeśli Hero się nie znajdzie to ja pojadę w przyszły weekend i go poszukam. A tak w ogóle to proponuję żeby jednak rzeczywiście nie pisać nic na wątku na temat psiaka. Poza tym w ten weekend a konkretnie w piątek jedziemy do Warszawy. Możemy zabrać jakiegoś malca[/QUOTE] Potrzebny nam bedzie transport dla malutkiej Sepi, jutro ma sterylkę, ale w ten piatek to za wczesnie. Ale będę pamietac, dzieki za propozycję:lol: Quote
funia Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/178307-Nie-pozwA-lmy-jej-tam-zostaAE-zbieramy-na-DT-i-leczenie-ona-ma-coA-z-oczami Zajrzyjcie do niej Quote
Szarotka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Hero hopaj do gory az pod same chmury :):) Quote
malibo57 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 A co w końcu z tymi skarpetkami? Funia? Bo Szarotka ich nie widzi na zdjęciu? Quote
Szarotka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Na zdjeciu Hero nie ma zadnych skarpetek, przynajmniej nia na przednich lapach. Jak bym byla blizej to bym przyjechala i przekopala caly schron i pogryzla kierownika:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
kakadu Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 skarpetek faktycznie nie ma, tylko przy pazurkach na lewej lapce ma troche bialego... Quote
Recommended Posts