Szarotka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Emigrantka jak musisz dac na Sonie to daj w tym miesiacu, bo dwa miesiace z gory sa i tak zadeklarowane, wiec jak Sonia absolutnie nie moze to trudno :):) Na zdjeciu widac jak on wyglada. Moim zdaniem ja bym go rozpoznala. On jest tak polowa z Fabiana czyl taki calkiem nie duzy. Quote
Emigrantka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 2 tygodnie juz.. Hero, gdzie misiaku jestes? Quote
Szarotka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 No wiem idzie jak .............a do Zamoscia to mam troche daleko. Mam kolezanke w Zamosciu, ale nie widzilam jej lata cale. Moze do niej napisze. Zawsze miala ulanska fantazje, to moze sie da namowic. Quote
Tola Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Pojadę do schronu z Tz w piatek - mam godzinę przerwy do plenarki, wiec myslę, ze zdażę. Mam zabrac ze schronu malenka sunię, zrobię zdjecia i moze uda mi się namowic pracownika na pokazanie tego psa z 2 boksu. Wczesniej nie dam rady. Wydrukuje zdjecie "na trawce", moze kolejny pracownik skojarzy psa. Nie ma co sie martwic, ze pokazalm zdjęcie Hero; za kazdym razem jest inny pracownik i oni nie kojarzą zupelnie o jakiego psa pytamy i ze o tego samego. Nie ma sensu, zeby do schronu jechal ktos, kto nie zna Hero, bo jak go znajdzie, jak problemy mają osoby, ktore widzialy psa... Quote
Tola Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Znalazlam jeszcze takie zdjecie Fabiana i Hero A to chyba ten psiak w 2 boksie.... Quote
Emigrantka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Strasznie slabo go widac..... Znajdz go Tola koniecznie :( Quote
funia Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Jak załapia temat ,ze juz kilka osób szuka go (mówie o osobach im nie przychylnych czyli dotychczasowych szukających ) to byc moze beda nam grac na nerwach i próbowac przeciągać sprawe aby nas wkurzać .Kwestia tego aby Hero wyszedł w końcu i zechciał nam sie łaskawie pokazac Quote
Ingrid44 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Szarotka']Sprobujcie kielbase albo parowke ;):)[/QUOTE] Dla pieska czy dla pracownikow:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Szarotka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Ingrid44']Dla pieska czy dla pracownikow:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Dla pieska, dla pracownikow sete i galarete :):) Quote
Ingrid44 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Szarotka']Dla pieska, dla pracownikow sete i galarete :):)[/QUOTE] Ktos na watku wczesniej mowil ze sety nie wolno dawac:evil_lol: ale z galareta mozna sprobowac :eviltong: Quote
Szarotka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Byleby go wyciagneli, bo sie strasznie ciagnie :(:( Quote
Ingrid44 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 No co zrobic, dziewczyny probuja i robia co moga a on zaszyl sie gdzies i nie chce wyjsc na taki mroz. :( :( :( Quote
kakadu Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 czy jest jakis powod dla ktorego wszyscy maja w d... moje pytania o numer rachunku :cool3:? moja deklaracja jest wpisana na pierwszej stronie, a nie moge zrobic przelewu; prosilam, zeby napisac numer na pierwszej stronie, albo wyslac mi na pw; cisza; jesli moje pieniadze nie sa psu potrzebne to prosze o info - odpuszcze; przepraszam, ale jestem zla - dopytuje sie juz od kilku dni i nic; nie chce zeby mi ktos pisal jaka jestem wspaniala, ze chce wplacic, zeby mi za to dziekowal i tym podobne p....doły, to w koncu tylko marne 20 zlotych - chce numer rachunku, a jesli jeszcze go nie ma to informacje o tym; nie mam czasu przekopywac sie przez wszystkie posty - dostep do sieci mam tylko w pracy, a w pracy niestety czasem trzeba pracowac; Quote
anawa Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='kakadu']czy jest jakis powod dla ktorego wszyscy maja w d... moje pytania o numer rachunku :cool3:? moja deklaracja jest wpisana na pierwszej stronie, a nie moge zrobic przelewu; prosilam, zeby napisac numer na pierwszej stronie, albo wyslac mi na pw; cisza; jesli moje pieniadze nie sa psu potrzebne to prosze o info - odpuszcze; przepraszam, ale jestem zla - dopytuje sie juz od kilku dni i nic; nie chce zeby mi ktos pisal jaka jestem wspaniala, ze chce wplacic, zeby mi za to dziekowal i tym podobne p....doły, to w koncu tylko marne 20 zlotych - chce numer rachunku, a jesli jeszcze go nie ma to informacje o tym; nie mam czasu przekopywac sie przez wszystkie posty - dostep do sieci mam tylko w pracy, a w pracy niestety czasem trzeba pracowac; Wydaje mi się, że dopóki Hero jest w schronie i nie wiadomo, czy uda się go znaleźć nikt jeszcze nie przyjmuje wpłat..... Ja też zadeklarowałam pomoc ale spokojnie czekam na wyciągnięcie go ze schronu..... Quote
kakadu Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 ok, to mi wystarczy; prosze w takim razie o pw, gdybym sie zgapila i nie wplacila kiedy juz hero sie znajdzie, za co trzymam nieustajaco kciuki; nie umiem czekac spokojnie bo sie boje, ze cos przegapie, ze ktos bedzie czekal na moja wplate i sie nie doczeka; swoje deklaracje traktuje powaznie i wolalabym nie dac ciala; Quote
funia Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Kakadu nie tak nerwowo;)Pieniądze bedziemy zbierać jak tylko Hero sie znajdzie .Wtedy ktoś z wątku poda Ci na Pw numer konta .Tak mi sie wydaje . DZiękujemy i liczymy ,ze w odpowiednim czasie wszyscy deklarujący pomogą Quote
Emigrantka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Cisza bo wszyscy oddech wstrzymali? Hero... pokaz nosek nam tutaj.... Quote
kolorowesny123 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Zapraszam serdecznie osoby, ktorym zalezy na pomocy psom na nowo otwarte forum: http://www.pieskiezycie.pun.pl/ Zasady sa proste: 1. Zakaz obrazania innych uzytkownikow. 2. Nakaz pomocy psom. 3. Zakaz reklam. 4. Za zlamanie 2razy powyzszych regul-wykluczenie z forum. Zapraszam do rejestracji!!! Quote
E-S Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Kolorowe sny zejdź z zamojskich wątków i nie spamuj. Wyjaśnienie mojej reakcji tu: http://www.dogomania.pl/threads/175410-17-szczeniAE-t-szuka-domA-w-i-prosi-o-karme-NOWE-SZCZENIAKI-BA-AGAM-O-OGA-OSZENIA/page85 Ewa Quote
Szarotka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Hero sorry ale mnie grypa dopadla:( Musimy tez ustalic kto bedzie zbieral pieniadze. No i Hero prosze sie znalezc. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Szarotka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Hero wlaz wyzej, bo juz sie miesiac konczy, a ja czekam i czekam. Miod na mnie tez a ciebie nie widac. Hero I love you :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
bianka0 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Miód Szarotko na Ciebie poczeka. Jutro( to znaczy dzisiaj) Tola znowu jedzie szukać Hero do schronu, planuje przeczesać boks nr 2. Trzymaj kciuki Szarotko. Dobranoc. Quote
Recommended Posts