Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wydaje mi się, że właściwie NIC nie wiemy o Hero. Na tych 2 pierwszych zdjęciach ma oszroniona mordkę - wcale nie musi być młodzieniaszkiem. Może nasze wyobrażenia o nim przesłaniają to, co rzeczywiście zarejestrował pamięć.
Tak sobie gdybam - nie chciałabym za nic, żeby został przegapiony, bo był zbyt mało podobny do...samego siebie.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mnie się też wydaje że on jest podobny do Hero.Ten wyraz mordy ma coś wspólnego z tamtym na wspólnym zdjęciu.Coś podobnego jest w ułożeniu przednich łapek.
Tylko Fabian na 100% poznałby Hero.

Posted

No, szczególnie na tym drugim zdjęciu. Gdyby tak zechciał usiąść! Tolu, może jest szansa skupić się na nim?
Widać jakieś świeże blizny na pyszczku - wydaje mi się, że wcześniej była mowa, że jakiś piesek znowu bronił innego.
Przepraszam, ale tego nie znajdę - to było zaraz po tym, jak próbowałyście go odnaleźć w te straszne mrozy.

Posted

Tak tamto ujecie jest jak Hero siedzi, a tu mamy bardzo podobnego psa, ale w innej pozycji. Wiadomo ze Hero ma ten bialy znak na przodzie. Trzeba by go wyciagnac tego czarnego z boksu i wyogladac.

Posted

hm ale ta plamka jest inaczej położona niż na pierwszych zdjęciach Hero... i nie widać zaczątków tej większej. Oczyywiście zdjęcia robione w ten sposób mogą być mylące, więc trzeba by było go obejrzeć dokładnie. Bo tak z grubsza wydaje się podobny... no nic, oby ktoś miał jak go zobaczyć z bliska i porozmawiać z tym rozsądniejszym pracownikiem :)

Posted

Mnie sie wydaje, ze poprostu ktos musial by go moc obejrzec z bliska. Chyba, ze tam w tym samym boksie pelno czarnych pieskow z bialymi plamkami........, pamietam byla taka bajka gdzie zla czarownica wytworzyla pelno sobowtorow i trzeba bylo wybrac wlasciwa krolewne, tu tez tak wyglada ............

Posted

To na 200% nie jest Hero .....Zupełnie inna budowa głowy ,uszu .Tułów ten psiak ma dłuższy i co przesądza nie ma skarpetek na przednich łapkach .....Te skarpetki są takie króciutkie ale są i to dowód niezbity