malibo57 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Wydaje mi się, że właściwie NIC nie wiemy o Hero. Na tych 2 pierwszych zdjęciach ma oszroniona mordkę - wcale nie musi być młodzieniaszkiem. Może nasze wyobrażenia o nim przesłaniają to, co rzeczywiście zarejestrował pamięć. Tak sobie gdybam - nie chciałabym za nic, żeby został przegapiony, bo był zbyt mało podobny do...samego siebie. Quote
bianka0 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Mnie się też wydaje że on jest podobny do Hero.Ten wyraz mordy ma coś wspólnego z tamtym na wspólnym zdjęciu.Coś podobnego jest w ułożeniu przednich łapek. Tylko Fabian na 100% poznałby Hero. Quote
malibo57 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 No, szczególnie na tym drugim zdjęciu. Gdyby tak zechciał usiąść! Tolu, może jest szansa skupić się na nim? Widać jakieś świeże blizny na pyszczku - wydaje mi się, że wcześniej była mowa, że jakiś piesek znowu bronił innego. Przepraszam, ale tego nie znajdę - to było zaraz po tym, jak próbowałyście go odnaleźć w te straszne mrozy. Quote
Szarotka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Tak tamto ujecie jest jak Hero siedzi, a tu mamy bardzo podobnego psa, ale w innej pozycji. Wiadomo ze Hero ma ten bialy znak na przodzie. Trzeba by go wyciagnac tego czarnego z boksu i wyogladac. Quote
Szarotka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 No tak, ale ustawienie uszu zalezy od nastroju psa. Quote
Szarotka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Hero gdzie jestes ???????????????????????// Czarny to moze ty jestes Hero - przyznaj sie ???????????????? Quote
Vlk Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 hm ale ta plamka jest inaczej położona niż na pierwszych zdjęciach Hero... i nie widać zaczątków tej większej. Oczyywiście zdjęcia robione w ten sposób mogą być mylące, więc trzeba by było go obejrzeć dokładnie. Bo tak z grubsza wydaje się podobny... no nic, oby ktoś miał jak go zobaczyć z bliska i porozmawiać z tym rozsądniejszym pracownikiem :) Quote
lilk_a Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 mnie też wydaje się podobny i to bardzo bo taki misiowaty jest ....... Quote
Szarotka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Mnie sie wydaje, ze poprostu ktos musial by go moc obejrzec z bliska. Chyba, ze tam w tym samym boksie pelno czarnych pieskow z bialymi plamkami........, pamietam byla taka bajka gdzie zla czarownica wytworzyla pelno sobowtorow i trzeba bylo wybrac wlasciwa krolewne, tu tez tak wyglada ............ Quote
Szarotka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Hero wsadzam cie na gore i prosze nie spadac w dol :):) Quote
Szarotka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='Ingrid44']ja pomoge podsadzic :)[/QUOTE] Dziekuje za podsadzenie Hero :):) Quote
Emigrantka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 A ja go za uszy na gore pociagne troche.... Quote
Szarotka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Ja mam nadzieje, ze ktos pojdzie so schronu i tego czarnego dokladnie obejrzy i na biust mu popatrzy czy ma te biala plame \czy nie ?? Quote
Ingrid44 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Pogoda chyba sie u nich poprawila wiec moze Hero wylezie w koncu z budy. Quote
funia Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 To na 200% nie jest Hero .....Zupełnie inna budowa głowy ,uszu .Tułów ten psiak ma dłuższy i co przesądza nie ma skarpetek na przednich łapkach .....Te skarpetki są takie króciutkie ale są i to dowód niezbity Quote
funia Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 ......................................... Quote
funia Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 dogo ześwirowało całkiem ,raz jest błąd postu pózniej 5 razy wyskakuje ten sam ...Zwariować mozna . Quote
anawa Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='Panca']mowie wam znajdzie sie...[/QUOTE] Oby to były prorocze słowa................ Quote
Recommended Posts