Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bianka0 napisał(a):

Szarotka ten obiecany miód gryczany masz już na 100% z transportem nawet na drugi koniec świata :loveu:

Totalnie zapomnialam o tym miodzie :):)

Mam nadzieje, ze Hero sie znajdzie, bo az wierzyc sie nie chce, ze tak nagle go ktos wzial.
Funiu wielkie dzieki, ze poszlas sprawdzic. :):)
Bianko napisalam do Ciebie pw.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wszystkie linki ,króre tu wrzuciłyście są nam dobrze znane .Sytacja i tak jest o niebo lepsza niż wcześniej co nie znaczy ze nie trzeba dalej walczyć .
uwierzcie ,ze uderzalismy do wszystich drzwi wypruwalismy sobie zyły.Kosztem swoich spraw rodzinnych r chcieliśmy zrobić rewolucje ....PO częsci nam się udalo ..
Teraz jest sprawa w prokuraturze przeciwko miastu i schronisku ja i wiele innych osób jesteśmy swiadkami w sprawie wielu zaniedbań
.dlatego jesteśmy narazeni na takie zachowania zw strony tego człowieka .
Nie będę pisac na forum bo nie wiadomo kto to czyta ,ale ten "pan" jest rozwścieczony toczącą się sprawą
Nie mozemy dać się zastraszyć ,trzeba stawić im czoła zeby wiedzieli ze zawsze będzie się im deptać po piętach .

Posted

Przepraszam za offa, ale dotyczy on też psiaka z zamojskiego schronu:

Bajka, maleńka sunia z zamojskiego schroniska prosi o pomoc w dowiezieniu jej do domku tymczasowego.
W czwartek (28.01) ok. ósmej rano trzeba ją odebrać w Zagórzu koło Sulejówka i dowieźć do Warszawy (Chomiczówka).
Proszę, pomóżcie uratować Bajkę!
Kontakt - Mantis, e-mail - [email protected] lub Tel. 502 027 430

Posted

Szarotka napisał(a):
No Hero jak sie masz.
Niestety nie moge pomoc w transporcie.
Ubocze probowalas watek transoportowy ?? pewnie tak.

Nie znam, Szarotko, tego wątku... :oops:

Możesz podać link?

Posted

Dzięki!!! To jest ok. 20 km od centrum Warszawy i graniczy z Warszawą- Wesołą...

Jestem... wujaszkiem (Adam)...:evil_lol:

Zaraz zajrzę tam...

Uff, widzę, ze Mantis już się tam wpisała...:lol:

Posted

UBOCZE napisał(a):
Dzięki!!! To jest ok. 20 km od centrum Warszawy i graniczy z Warszawą- Wesołą...

Jestem... wujaszkiem (Adam)...:evil_lol:

Zaraz zajrzę tam...:lol:

hehehe juz z Nikusia cioteczke zrobily dziewczyny kiedys, Livka musiala wkroczyc do akcji i go bronic, gwarantujac ze to jednak wujek....

Ubocze - ma za Ciebie kto poreczyc? heheheh

Posted

Przywracam wątek Hero - naszemu ukrytemu bohaterowi, bo on tutaj najważniejszy...
Trzymaj się, chłopaku, i gdy przyjdą po Ciebie swoi ludzie - daj się odnaleźć...

Posted

Szarotka nie rycz, znajdzie sie przeciez.... musi sie znalezc, czekamy tu na niego.....
Pewnie sie wtulil miedzy jakies 2 kudlate zeby mu cieplo bylo.....BUZKA

Tu NIC nie bylo.. tak mi sie wyrwalo samo.. spod klawiszy heheh

Posted

UBOCZE napisał(a):
"Próbowałaś..." - to jest bezosobowo???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

O nie zauwazylam:cool3::cool3::cool3:
Mam nadzieje, ze znajdziesz ten transport.
Nie rycze, ale jestem niecierpliwa.

Posted

Tez jestem niecierpliwa ale niestety pewnych spraw nie da sie przeskoczyc.. trzeba czekac...

Szkoda bo chlopak ma kase na 2 miesiace w hotelu i wiekszosc czesc deklaracji na dluzej.. no ale musi sie znalezc....

Malenstwo takie - mialam kiedys taka sunie jak Hero malutka czarna z bialym krawatem, Kama miala na imie...

Hero - wylaz z dziury jak Cie szukaja maluchu....

Posted

Kama mi si etrafila jak.. czekalam na PKS (100 lat temu) w drodze na Sylwestra.. wzielam pod pache ze soba bo wloczyla sie o dworcu taka malutka sama bida.... POtanczyla z nami w nocy a w dzien pojechala ze mna do domu...