Tola Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='malibo57']A to szkoda! Znalazłam to zdjęcie u Fabiana. To Ty je zrobiłaś i wstawiłaś, Tolu. Rozumiem, że potem okazało się, że to inny pies? To przepraszam za zamieszanie - nie było korekty u Fabiana.[/QUOTE] Tak, ja zrobilam zdjęcie, ale nie bylam pewna czy to Hero... Zawsze był zasłanięty przez Fabiana Quote
Szarotka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='stonka1125']dalej nie ma super bohatera ?[/QUOTE] Wyglada na to, ze nie .........moze go porwali .................. Quote
funia Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 On jest jak przyczajony tygrys i ukryty smok . Po prostu chce zrobić wejście smoka:razz: Quote
Szarotka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Hero wylaz bo zaczne wyklinac:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::angryy::angryy::angryy::angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ingrid44 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Szarotka']Hero wylaz bo zaczne wyklinac:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::angryy::angryy::angryy::angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Hero ,ty lepiej wreszcie wylez bo Szarotka juz jest wkurzona .Boje sie myslec co bedzie jutro:motz::motz: Quote
Basia1968 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 cholerka bardzo bardzo wzruszająca historia, nie wiecie nadal który to Hero?? nie ma szans na wyciągnięcie go? ja dołożę na razie marne 10 zł - płatne pod koniec miesiąca - od lutego. Quote
Szarotka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Basiu bardzo dziekuje w imieniu Hero :):) Mam nadzieje, ze go wolontariuszki w koncu znajda. Quote
funia Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Szarotka wiem ,ze mnie zamęczysz ale trudno >Dzisiaj wyczołgałam sie z pracy o 14,30:angryy: Więc nie zdążyłam do schronu Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 A moze Hero czeka az bedzie miejsce u Funi i wtedy jakims cudem sie pokaze znowu? Quote
Szarotka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='funia']Szarotka wiem ,ze mnie zamęczysz ale trudno >Dzisiaj wyczołgałam sie z pracy o 14,30:angryy: Więc nie zdążyłam do schronu[/QUOTE] [quote name='Emigrantka']A moze Hero czeka az bedzie miejsce u Funi i wtedy jakims cudem sie pokaze znowu?[/QUOTE] Funia jak znajdziesz Hero na otwarcie hotelu i zrobisz z niego stroza porzadku hotelowego to Ci daruje. :):) Jak nie to wymysle cos stasznego ........ Quote
funia Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 No dobra niech tak będzie ,użyje zaklęcia indiańskiego i wywołam Wendigo . To duch lasu ,który zawsze odnajduje to czego szuka .Zawsze bez wyjatku . Tylko poprosze zeby by łw tym przypadku wyjątkowo ostrozny bo on niszczy wszystkie przeszkody na swojej drodze ,czytaj osoby:angryy: Nie jest mi łatwo z tym ze nie pojechałam uwierz mi....Miałam dzisiaj duzo klientek i musiałam swoją pracę wykonąć dobrze bo z tego żyję . Schron ma tak cholerne godziny otwarcia ,ze trzeba być albo bezrobotnym albo emerytem zeby móc się wstrzelić w te Fajne godziny Quote
funia Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 A niedziela jak dobrze pamiętam tylko do 12 . Quote
stonka1125 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 ...... i tak lepsze niż w naszym słodkim Radlinie, cały tydzień od 6-14, a w soboty i niedziele od 6-10, to są dopiero godziny otwarcia schronu....... Quote
Szarotka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 No tak widzisz przypomnialas mi o Sw. Antonim. Jak mu sie swieczki obieca, to przewaznie zgube znajdzie :):) Quote
funia Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Szarotka']No tak widzisz przypomnialas mi o Sw. Antonim. Jak mu sie swieczki obieca, to przewaznie zgube znajdzie :):)[/QUOTE] Fakt ,pomodlę się do Sw.Antoniego .Nie raz mi pomógł ,mówię serio;) Quote
funia Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 tYLKO ZAPOMNIAŁAM JEJ TREŚĆ .zSAROTKA ZNASZ JĄ TO DAJ NA Pw Quote
Szarotka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='funia']Fakt ,pomodlę się do Sw.Antoniego .Nie raz mi pomógł ,mówię serio;)[/QUOTE] Ja nie znam zadnej specjalnej modlitwy. Tylko sobie ze Swietym rozmawiam. Mysle, ze mozna jakakolwiek uzyc i na koncu wyglosic zyczenie :):) swieczki trzeba koniecznie obiecac, bo inaczej nie dziala :):) Quote
bianka0 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 No nie dziewczyny, to jeszcze koszulkę (chyba legowisko ) do baby w Otroczu zawieźcie i zgolcie włosogłówki :shake: Quote
funia Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Dorota a właśnie u nas Baba pod biłgorajem napary robi i one wyłażą na plecach i na twarzy .Brrrrrrr.Co ty na To?:cool3: Quote
funia Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Wiem ,wiem Szarotko ale jest jakaś fajna modlita i ja ją zdobędę:diabloti: Quote
Szarotka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='bianka0']No nie dziewczyny, to jeszcze koszulkę (chyba legowisko ) do baby w Otroczu zawieźcie i zgolcie włosogłówki :shake:[/QUOTE] A co to sa wlosoglowki ?? [quote name='funia']Dorota a właśnie u nas Baba pod biłgorajem napary robi i one wyłażą na plecach i na twarzy .Brrrrrrr.Co ty na To?:cool3:[/QUOTE] A co wylazi na plecach i na twarzy ?? Cos jakos nie moge zrozumiec ?? A tak wracajac do Swietego Antoniego, nie wiem jak, ale dziala. :):) Quote
anawa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Tak, św. Antoni jest od zgub i wystarczy się po prostu do niego modlić ale, Szarotka, nie wystarczy mu obiecać świeczki - trzeba ją mu zapalić :eviltong: Quote
Szarotka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='anawa']Tak, św. Antoni jest od zgub i wystarczy się po prostu do niego modlić ale, Szarotka, nie wystarczy mu obiecać świeczki - trzeba ją mu zapalić :eviltong:[/QUOTE] To wiem, zawsze jak przyjezdzam do Polski to zanosze obiecane do kosciola :):)dlatego mam takie dobre uklady :):) Quote
Recommended Posts