Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malibo57']A to szkoda! Znalazłam to zdjęcie u Fabiana. To Ty je zrobiłaś i wstawiłaś, Tolu. Rozumiem, że potem okazało się, że to inny pies?
To przepraszam za zamieszanie - nie było korekty u Fabiana.[/QUOTE]

Tak, ja zrobilam zdjęcie, ale nie bylam pewna czy to Hero...
Zawsze był zasłanięty przez Fabiana

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szarotka']Hero wylaz bo zaczne wyklinac:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::angryy::angryy::angryy::angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Hero ,ty lepiej wreszcie wylez bo Szarotka juz jest wkurzona .Boje sie myslec co bedzie jutro:motz::motz:

Posted

cholerka bardzo bardzo wzruszająca historia, nie wiecie nadal który to Hero?? nie ma szans na wyciągnięcie go? ja dołożę na razie marne 10 zł - płatne pod koniec miesiąca - od lutego.

Posted

[quote name='funia']Szarotka wiem ,ze mnie zamęczysz ale trudno >Dzisiaj wyczołgałam sie z pracy o 14,30:angryy:
Więc nie zdążyłam do schronu[/QUOTE]

[quote name='Emigrantka']A moze Hero czeka az bedzie miejsce u Funi i wtedy jakims cudem sie pokaze znowu?[/QUOTE]
Funia jak znajdziesz Hero na otwarcie hotelu i zrobisz z niego stroza porzadku hotelowego to Ci daruje. :):)
Jak nie to wymysle cos stasznego ........

Posted

No dobra niech tak będzie ,użyje zaklęcia indiańskiego i wywołam Wendigo .

To duch lasu ,który zawsze odnajduje to czego szuka .Zawsze bez wyjatku .
Tylko poprosze zeby by łw tym przypadku wyjątkowo ostrozny bo on niszczy wszystkie przeszkody na swojej drodze ,czytaj osoby:angryy:
Nie jest mi łatwo z tym ze nie pojechałam uwierz mi....Miałam dzisiaj duzo klientek i musiałam swoją pracę wykonąć dobrze bo z tego żyję .
Schron ma tak cholerne godziny otwarcia ,ze trzeba być albo bezrobotnym albo emerytem zeby móc się wstrzelić w te Fajne godziny

Posted

[quote name='Szarotka']No tak widzisz przypomnialas mi o Sw. Antonim. Jak mu sie swieczki obieca, to przewaznie zgube znajdzie :):)[/QUOTE]

Fakt ,pomodlę się do Sw.Antoniego .Nie raz mi pomógł ,mówię serio;)

Posted

[quote name='funia']Fakt ,pomodlę się do Sw.Antoniego .Nie raz mi pomógł ,mówię serio;)[/QUOTE]
Ja nie znam zadnej specjalnej modlitwy. Tylko sobie ze Swietym rozmawiam. Mysle, ze mozna jakakolwiek uzyc i na koncu wyglosic zyczenie :):) swieczki trzeba koniecznie obiecac, bo inaczej nie dziala :):)

Posted

[quote name='bianka0']No nie dziewczyny, to jeszcze koszulkę (chyba legowisko ) do baby w Otroczu zawieźcie i zgolcie włosogłówki :shake:[/QUOTE]

A co to sa wlosoglowki ??

[quote name='funia']Dorota a właśnie u nas Baba pod biłgorajem napary robi i one wyłażą na plecach i na twarzy .Brrrrrrr.Co ty na To?:cool3:[/QUOTE]

A co wylazi na plecach i na twarzy ??

Cos jakos nie moge zrozumiec ??

A tak wracajac do Swietego Antoniego, nie wiem jak, ale dziala. :):)

Posted

Tak, św. Antoni jest od zgub i wystarczy się po prostu do niego modlić ale, Szarotka, nie wystarczy mu obiecać świeczki - trzeba ją mu zapalić :eviltong:

Posted

[quote name='anawa']Tak, św. Antoni jest od zgub i wystarczy się po prostu do niego modlić ale, Szarotka, nie wystarczy mu obiecać świeczki - trzeba ją mu zapalić :eviltong:[/QUOTE]
To wiem, zawsze jak przyjezdzam do Polski to zanosze obiecane do kosciola :):)dlatego mam takie dobre uklady :):)