zadra Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Bajka już jest u mnie.Nie bylo problemu ze znaleznieniem,byla w boksach kwarantanny. Quote
UBOCZE Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 zadra napisał(a):Bajka już jest u mnie.Nie bylo problemu ze znaleznieniem,byla w boksach kwarantanny. Ufff !!! Dzięki, Cieszę się... :multi: Hero, wychodź proszę... :roll: Quote
funia Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Tola masz zdjęcia z dzisiaj tego niby Hero ? Quote
Tola Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Nie mam zdjęcia, bo pies siedzial w boksie, tylko glowę wysadzal na zewnatrz, tak jakby nie chcial wpuscic do boksu duzego psa, ktory ciagle podlatywal do niego i szczekal. Problem jest w tym, ze mnie sie wydaje, ze Hero, i Fabian byli w boksie 3, a ten pies jest w drugim boksie - pracownik twierdzi, ze nigdy nie byl przenoszony. W 3 boksie na pewno nie ma hero, pokazywalam wydrukowane zdjecie, szukali i w boksie 3 i 4. Na zdjeciu psa widac slabo, pracownik wpatrywal się i wpatrywal i nic; nie pamietal Fabiana to i nie wie, ktorego nazywamy Hero:roll: Quote
Tola Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Dla mnie ten pies w 2 boksie jest bardzo podobny do Hero... Funia - w ktorym boksie byl Fabian i Hero, pamiętasz? Quote
anawa Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Słuchajcie, a może ktoś umie "obrobić" w photoshopie to jedyne, dostępne zdjęcie Hero (wyostrzyć, powiększyć itp.) i wtedy pokazać przychylnym pracownikom schronu........ Quote
bianka0 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Hero pokarz się , Fabian na ciebie czeka, nie będzie musiał już mieszkać z Fokusem, bo ten już ma dom. Więc wszystko i wszyscy na ciebie czekają. Funiu, Tolu, może któryś z tych klawiszy wziąłby flaszkę jakby mu po cichu podać, żeby przeszukać samemu schron ze zdjęciem Selengi ? Quote
lilk_a Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Selenga napisał(a):tego psa panie szukają? jaki biedniusi........... znajdziecie go ? prawda ? Quote
Ingrid44 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 bianka0 napisał(a):Hero pokarz się , Fabian na ciebie czeka, nie będzie musiał już mieszkać z Fokusem, bo ten już ma dom. Więc wszystko i wszyscy na ciebie czekają. Funiu, Tolu, może któryś z tych klawiszy wziąłby flaszkę jakby mu po cichu podać, żeby przeszukać samemu schron ze zdjęciem Selengi ? Flaszka to super pomysl, napewno zrobia sie bardzo uczynni . Quote
anawa Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 [quote name='Selenga']tego psa panie szukają? Świetnie, Selenga - o to mi chodziło! Teraz chyba jest lepiej widoczny i łatwiej go bedzie rozpoznać. Wielkie dzięki :loveu: Quote
Emigrantka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 O Bozeeeeeeeeeeeeeeeeee a ja myslalam ze sie znalzl i to nowe zdjecie - ale zauwazylam trawke zielona i zalapalam ze to stare :( Hero, znajduj sie szybko.......szybciutko. ************************************** Troche off topic ale mam taka sytuacje podbramkowa, nie chce wychodzic na osobe nieslowna wiec wytlumacze. Mam pod opieka kilkanascie psich bid i jedna,. Sonia, ma szanse jechac w tym tygodniu do DT, ma za malo pieniazkow wiec skoro Hero ma pewne 2 miesiace od Nataljo i Malibo mysle ze za barzdo przesuniecie moich dla niego deklaracji na "od marca" zamiast od lutego nie bedzie problemowe? Dalabym te 80 zlotych Soni w tym miesiacu i niech starowinka juz jedzie.......a od marca dostanie Hero jak obiecalam stale ode mnie i od corki i jednorazowo tez, dokaldnie jak obiecalam ale od marca. Tu jest watek Soni, tylko prosze nie patrzcie na 1 strone bo tam sa problemy z edycja, dokalden dane sa na ostatnich stronach nie na 1-szej...na pierwszej sa zdjecia.... http://www.dogomania.pl/threads/144093-Sonia-owczarkowata-sunia-w-bardzo-zA-ym-stanie-ZBIERAMY-NA-HOTEL/page35 Quote
Selenga Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Emigrantka napisał(a):O Bozeeeeeeeeeeeeeeeeee a ja myslalam ze sie znalzl i to nowe zdjecie - ale zauwazylam trawke zielona i zalapalam ze to stare :( e, stare to ono nie jest... ma tak ze 4 godziny... tyle, że trudno to nazwać "zdjęciem" - spreparowane w gimpie... Quote
Emigrantka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 NO wlasnie o to chodzi ze to stare przerobione ze starego.. juz sie cieszylam ze to nowe z dzisiaj, ze sie bida psia znalazla :( Quote
Selenga Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 w zasadzie to mogę podmienić trawkę na śniegową zaspę :) tyle że niczego to nie zmieni - Hero nie ma :( chociaż to wygląda obiecująco: W drugim boksie jest psina bardzo podobna do Hero.Mnie sie wydaje,ze abian i ero były wlasnie w drugim boksie,ale nie mam pewnosci.Rozmawialam z pracownikiem,ale on wogóle nie przypomina sobie Hero,pomimo tak dlugiego czasu pobytu psa w schronie.Ten piesek z drugiego boksu nie wyszedł dzisiaj na wybieg,ponieważ bronil drugiego(byla wlasnie pora karmienia).Widzialm tylko jedna małąbiała plamkę.Gdyby usiadł i pokazał pierś miałabym pewnośc.Hero ma dwie plamki malutka na szyi i większą na piersiach. Quote
Vlk Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 a może to Hero bronił innego psinki? Skoro taki bohaterski... cały czas wyglądam nowych wieści i liczę, że psinek się znalazł. A tu na razie nie udaje się, bu :( Quote
Vlk Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 bianka0 napisał(a): Funiu, Tolu, może któryś z tych klawiszy wziąłby flaszkę jakby mu po cichu podać, żeby przeszukać samemu schron ze zdjęciem Selengi ? tak, pół litra zawsze zwiększa życzliwość pracowników tego rodzaju ;) Quote
funia Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Niestety wyprowadzę was z błedu ,flaszki to oni na 100% nie wezmą nawet nie ma mowy .Tak jak wam pisałam toczy postępowanie w sprawie zaniedbań w schronie ,gdzie jesteśmy świadkami .Zrozumcie w końcu nawet za 10 flaszek nikt z nas nie zostanie tam wpuszczony .Oni jakby mogli udusili by mnie a wy piszecie o flaszce ..... CZy prosiłabym zawsze kogoś do towarzystwa idąc do schronu ? Muszę bo jestem atakowana i wyszydzana .Chociaż ostatnie dwa razy polazłam sama bo nikogo nie znalazłam chetnego .Naprawdę nie jest to takie proste.... Próbowałam z zaginionym psem sąsiada i nie wiem jak to teraz wygląda ,dziewczyny poszły ze zdjęciem .Teraz padnie podejrzenie ,ze coś kombinujemy .No chyba ,ze ciągnęły kwestię "psa sasiada . Nie wiem juz jak bardziej wam to wytłumaczyć .:roll: Quote
funia Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Chyba ,ze poszłaby obca całkiem osoba ale podejrzewam ze byłoby jej trudno ocenić czy to ten pies na pewno . I najlepiej zrobić to w niedzielę ,albo sobote po 13 . Quote
Vlk Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 no niestety ja nie wiem o tej sytuacji, nie mam czasu doczytywać wszystkich postów tutaj (sesja, studia, obrona), więc czytam tylko kilka ostatnich. Pomysł z obcą osobą jest dobry, może ktoś z Was ma jakąś miłą ciocię, wujka albo kogoś innego, kto po namowach spróbuje wyszukać psiaka o charakterystycznych plamkach na klacie ;) jeśli jest tak, jak mówicie to może celowo mówią, że psa nie pamiętają... i nie wiedzą gdzie jest? A on, schowany i nie da się go zauważyć Quote
Rodzice Maciusia :) Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Dziewczyny, przecież macie różnych znajomych, poproście kogoś.. Czas leci, dzień za dniem, a on tam siedzi. Ja podwyższam swoją kwotę jednorazową do 30 zł i będę się co miesiąc dokładać do hoteliku, niedużo, ale jednak, tylko go wreszcie wyciągnijcie. Przecież nawet jak się schował gdzieś to nie można wejść do boksu i zajrzeć do budy? Od czego w końcu ci pracownicy schronu tam są? To ich obowiązek; musi pójść ktoś zdecydowany i nieznany im, kto zażąda tego psa i w razie czego zrobi awanturę, że nie chcą pomóc. Quote
Emigrantka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 NO ja nei pojde bo .. za daleko mam. Ale czekam na wiadomosci.... Hero, pokaz nosek.. szukamy Cie maluchu :( Quote
zadra Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Rozpoznac Hero może tylko ktos,kto go juz wczesniej widział.Udzial osób trzecich na nic sie nie przyda.Chyba nikt nie pamięta w którym boksie był Hero.W czwartek (prawdopodobnie) ktoś od nas bedzie w schronie to ponownie poszuka psiaka. Quote
kakadu Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='zadra']Rozpoznac Hero może tylko ktos,kto go juz wczesniej widział.Udzial osób trzecich na nic sie nie przyda.Chyba nikt nie pamięta w którym boksie był Hero.W czwartek (prawdopodobnie) ktoś od nas bedzie w schronie to ponownie poszuka psiaka.[/QUOTE] najwiekszy problem jest taki, ze on "jest z twarzy podobny zupelnie do nikogo"; moze nalezaloby sie kierowac ta biala latka na piersi? Quote
kakadu Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 i jak sie juz malec znajdzie to naprawde (po raz trzeci) poprosze o numer rachunku do wplat, albo wskazowki gdzie go szukac Quote
Recommended Posts