Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to właśnie to miałam na myśli ,nie wiedziałam ze będziecie tak dociekać .Dobra więc jak to nazwać półskarpetki ?,a moze francuski manicure ? Czy koncówki łapki w kolorze białym .Jak by nie było ja go poznam jak wyjdzie .

Szarotko ja wiem ,ze ty byś przekopała schron jak byś tu była .
Ale uwierz ,ze nie byłoby to takie proste .Wczoraj tak jak czytamy znowu był kwas w schronie .Oni po prostu zrobia wszystko ,zeby nam dokopac .
A jak ja wparuję z " nakazem przeszukania boksów'' to moze mieć skutek odwrotny niestety :roll:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='funia']No to właśnie to miałam na myśli ,nie wiedziałam ze będziecie tak dociekać .Dobra więc jak to nazwać półskarpetki ?,a moze francuski manicure ? Czy koncówki łapki w kolorze białym .Jak by nie było ja go poznam jak wyjdzie .

Szarotko ja wiem ,ze ty byś przekopała schron jak byś tu była .
Ale uwierz ,ze nie byłoby to takie proste .Wczoraj tak jak czytamy znowu był kwas w schronie .Oni po prostu zrobia wszystko ,zeby nam dokopac .
A jak ja wparuję z " nakazem przeszukania boksów'' to moze mieć skutek odwrotny niestety :roll:[/QUOTE]
a nie moglabys tam wejsc z dyktafonem chocazby? zeby nagrac to, jak sie do wolontariuszy czy po prostu do innych ludzi zwracaja pracownicy schroniska z kierownikiem na czele, bo jak czytam co piszesz to... :angryy:

Posted

naprawdę nie jest łatwo bywać w schronie, w którym jestes persona non grata, wiem o czym mówię, nigdy w pojedynkę........mam nadzieję że hero się znajdzie, mały królik taki, pewnie gdzies się schował myszak.......

Posted

.dziekuje dziewczyny za odwiedziny, bo ja tu juz zamieszkalam na tym watku nie tylko wirutalnie, ale i duchowo, to uwazajcie, zebym Wam do domow przez monitor nie wlazala :):)

Posted

[quote name='funia']Jutro sobota imieniny kota ,moze odwiedzę Hero .
Oj tak, Funia......... I zajrzyj dyskretnie do Barnaby...........biedna psina............

Posted

[quote name='funia']Jutro sobota imieniny kota ,moze odwiedzę Hero .[/QUOTE]
Funia lepiej wyciagniej Hero ze schronu bo zaczne Cie straszyc po nocach. Co zamkniesz oczy bede Ci sie pojawiac i robic okropne miny.Takie naprawde straszne. Nie mowiac o kocie :):)
Jak bedziesz w schronie rzuc tez okiem na Muminka :):) i pamietaj nie wracej bez Hero, bo juz ostrze zeby:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Kto to jest Muminek ?
Szarotka ty już się nawet śnić nie musisz ,wystarczy ze po raz setny napiszesz wyciągnijcie go i mnie juz to styka:eviltong:
Barnaba jutro wyjeżdza w droge po nowe życie :loveu:Zajrzyjcie na wątek .
Jutro jadę własnie min/ po to by go przekazać osobie transportującej .
Przy okazji będzie Szukanie Hero ,zdjęcionka Lili i reszty .

Posted

[quote name='funia']Kto to jest Muminek ?
Szarotka ty już się nawet śnić nie musisz ,wystarczy ze po raz setny napiszesz wyciągnijcie go i mnie juz to styka:eviltong:
Barnaba jutro wyjeżdza w droge po nowe życie :loveu:Zajrzyjcie na wątek .
Jutro jadę własnie min/ po to by go przekazać osobie transportującej .
Przy okazji będzie Szukanie Hero ,zdjęcionka Lili i reszty .[/QUOTE]

Funia PROSZĘ porób trochę więcej zdjęć Elizie, bo nie mogę wystartować z bazarkiem dla niej

Posted

[quote name='malibo57']To jest fotka Hero, którą znalazłam na wątku Fabiana - Omar wstawiła na moja prośbę.[/QUOTE]
To nie jest podobno Hero...

Posted

Dwie pewne fotki Hero to sa te z Fabianem, gdzie Hero siedzi. Jest polowy wielkosci Fabiana, ma szpiczaset uszka, bilala plamke na przodzie, francuzki manicure i rozowy brzuszek :):)

Posted

[quote name='Tola']To nie jest podobno Hero...[/QUOTE]
A to szkoda! Znalazłam to zdjęcie u Fabiana. To Ty je zrobiłaś i wstawiłaś, Tolu. Rozumiem, że potem okazało się, że to inny pies?
To przepraszam za zamieszanie - nie było korekty u Fabiana.

Posted

Właśnie, możemy tylko opierać się na zdjęciach, gdzie Hero jest z Fabianem. To powiększenie (kilka stron wcześniej) to chyba najlepsze, co mamy.........