Jump to content
Dogomania

Buba - Mielecka Gwiazda - nareszcie we wspanialym DS ze SWOIM ludziem :)

Recommended Posts

Posted

Ferdynand :D

Najlepsiejszy przyjaciel oswojonej Dzikiej :D

Młody psiak, max 1,5 roku. Wielkie bydle z usposobieniem aniołka, totalny pacyfista. Na moje oko mix wilczarza z mastifem
Dziś zapadła ostateczna decyzja o adopcji, od jutra ruszamy z kopyta z formalnościami (będą szły równolegle z Bubowymi) i w sierpniu Ferdek zamieszka w Szkocji :D

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spoko, właścicielka to Polka i obecnie jest w trakcie przenosin na stałe do Szkocji. Sama go zabierze jak już Ferdek będzie mógł jechać. Była dziś u niego, i jeszcze kilka wizyt zaliczy w międzyczasie

Posted

hehe, Buba postanowiła zbadać co jest w garażu i.. zaklinowała się między kartonami :D właśnie ją ratowałam, hahaha. Poszła spać zmęczona ekspedycją badawczą - rozwala mnie normalnie chomik jeden

Posted

no właśnie się nie darła, była cała zadowolona :)
No jak miałam nie zauważyć, skoro liczebność mi się nie zgadzała jak zgarniałam ferajnę z wieczornej qpy do domu :P

Posted

O matko, Ciotki, ale gnacie z tym wątkiem :)
Bubson po prostu NIESAMOWITY, PRZEPIĘKNY I JEDYNY W SWOIM RODZAJU!!!
Cały czas usmiech na pysiu, no i ten relaks na sniegu ... POWALAJĄCE!!!
Ja napatrzec się nie mogę!!!

No, to się naprodukowałam wykrzykników heheh.

Posted

Nie chce nic mówić, ale jak na moje oko to ona juz troszke schudła:)
Buba jest boska, na prawdę, nie moge się napatrzeć, przecudna...a wyobraźcie sobie, dzień za dniem, dzień po dniu non stop w budzie.....tylko wyjście do michy na chwilę i znowu tylko w budzie....Emi Ty jej życie uratowałaś:loveu:

Posted

się nam psy Światowe robią :) a co do Ferdynanda - ma chłopak szczęście (tak jak i Buba rzecz jasna :loveu:) Szkocja jest taaaaka piękna :multi:

Posted

Serce sie raduje,jak sie ja ogląda,Ten uśmiech,to zadowolenie na pysiu!Ona biedna w tej budzie czekała na takie luksusy od lat.I od razu potrafi z życia korzystac.Ogromnie to cieszy....Oj Bubson,wszystko masz,tylko teraz powolutku "linie"odzyskuj.