dusje Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Blondynka jestem, nie wpadlabym na to. Dzieki Alicja. Czy nip tez musi byc wpisany w nazwie odbiorcy? Nie smiejcie sie ze mnie jakby co, ale ja nie mieszkam w Pl i pewne sprawy sa mi zupelnie obce. Dopisek: Juz sobie poradzilam:multi: Quote
GoniaP Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 agnieszka32 napisał(a):Mówisz i masz :evil_lol: Dziękuję Agnieszko, na Ciebie zawsze można liczyć :) Quote
GoniaP Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 dana napisał(a):Fotki Champusia przecudne, chudziak jeszcze , ale chyba już troszkę weselszy :loveu: Goniu, czy dotarły pieniążki, wysłałam pocztą (nick wpisałam ) ? Dana, czy wysłałaś poleconym? Bo mam kartkę, listu jeszcze nie. Jeśli zwykłym, to nic nie mam :( Quote
GoniaP Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Ajula, Dusje, czy już wszystko gra z przelewami? Kochane dziewczyny z Was :) Co do gronkowca, to laboratorium nie określiło jego nazwy , wiadomo jednak jakie ma cechy i na co jest wrażliwy. Zmieniamy więc antybiotyk i zabijamy to ścierwo! Quote
GoniaP Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Ajula, Dusje, czy już wszystko gra z przelewami? Kochane dziewczyny z Was :) Co do gronkowca, to laboratorium nie określiło jego nazwy :roll:, wiadomo jednak jakie ma cechy i na co jest wrażliwy. Zmieniamy więc antybiotyk i zabijamy to ścierwo! Quote
Greven Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 GoniaP napisał(a):i zabijamy to ścierwo! TAK!!! Zabić, zniszczyć!!! Nie może być inaczej. Quote
dusje Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Goniu, Mam nadzieje ze pieniazki dotra. Przelew zrobilam po godz.21 i bylo napisane, ze transakcja oczekuje na realizacje. Nie wiem tylko, czy jutro czy dopiero w poniedzialek transakcja bedzie zrealizowana, ale bede sprawdzac. Co mnie zdziwilo najbardziej - to fakt, ze nie byla potrzebna autoryzacja, podczas gdy przy innych przelewach otrzymuje sms z kodem do autoryzacji. Dopiero od niedawna mam konto w kraju i jestem calkiem zielona. Quote
GoniaP Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Champuś waży już 23,95 kg!! Znowu przybrał! Dostaje Cefaleksyne, Kerabol i Venter. Inne leki odstawione, bo nie wymiotuje. Quote
Ajula Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 GoniaP napisał(a):Ajula, Dusje, czy już wszystko gra z przelewami? Kochane dziewczyny z Was :) sprawdziłam we wxzesniejszych przelewach, że już wysyłałam na to konto wczesniej dla innegio psa i doszło, to teraz też musi dojść :) grosze niestety, ale jak pokazuje wykaz wpłat na pierwszej stronie, z takich groszy może się konkretna sumka uzbierać, dlatego warto wpłacać chociaz kilka złociszów Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 GoniaP napisał(a):Dana, czy wysłałaś poleconym? Bo mam kartkę, listu jeszcze nie. Jeśli zwykłym, to nic nie mam :( Goniu, wysyłałam pocztą, zwykłym, 50 złotych, nick wpisałam, już powinno dojść :roll: Cieszę się, że Champuś nie wymiotuje, antybiotyk zadziała, przybiera na wadze, super :loveu: Quote
majqa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Uff...jakieś dobre wieści. Tak 3maj Champ! Quote
Asiaczek Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 GoniaP napisał(a):Champuś waży już 23,95 kg!! Znowu przybrał! Dostaje Cefaleksyne, Kerabol i Venter. Inne leki odstawione, bo nie wymiotuje. Wreszcie jakies światełko w tunelu:) Pzdr. Quote
Helga&Ares Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 RESZTA ZDJĘĆ W ALBUMIE: http://picasaweb.google.com/dm6172/Champ160110# Quote
majqa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Czy to aby na pewno ten sam, zrezygnowany chłopak z początku wątku??? ;-) Quote
Monika z Katowic Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 CHAMPUŚ kochany! Ten Twój pyszczek taki madry! :) Quote
Lilu83 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Jaki to cudowny pies, bardzo się zmienił. Dziewczyny podziwiam was za serce i wytrwałość :buzi:. Quote
zula131 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Jaki on wpatrzony w Ludzia :loveu:. Zaczyna żyć, czuć, kochać... Dziewczyny, wielki szacun :loveu: Quote
Pliszka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Piękny pyszczek :) Jutro wpłacę 55zł dzięki Pumie1984 :) Quote
majqa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Wiecie co, w nim drzemie, na bank się nie mylę, kawał aparata! :evil_lol: Quote
Monika z Katowic Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 majqa napisał(a):Wiecie co, w nim drzemie, na bank się nie mylę, kawał aparata! :evil_lol: hi, hi, hi - też tak myślę. :evil_lol: Tylko nie miał ani warunków, ani okazji, żeby się ujawnić. Widzicie ten łobuzerski błysk w oku CHAMPA? :crazyeye: Quote
Recommended Posts