Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Blondynka jestem, nie wpadlabym na to. Dzieki Alicja. Czy nip tez musi byc wpisany w nazwie odbiorcy? Nie smiejcie sie ze mnie jakby co, ale ja nie mieszkam w Pl i pewne sprawy sa mi zupelnie obce.

Dopisek: Juz sobie poradzilam:multi:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dana napisał(a):
Fotki Champusia przecudne, chudziak jeszcze , ale chyba już troszkę weselszy :loveu:
Goniu, czy dotarły pieniążki, wysłałam pocztą (nick wpisałam ) ?
Dana, czy wysłałaś poleconym? Bo mam kartkę, listu jeszcze nie. Jeśli zwykłym, to nic nie mam :(

Posted

Ajula, Dusje, czy już wszystko gra z przelewami? Kochane dziewczyny z Was :)

Co do gronkowca, to laboratorium nie określiło jego nazwy , wiadomo jednak jakie ma cechy i na co jest wrażliwy. Zmieniamy więc antybiotyk i zabijamy to ścierwo!

Posted

Co do gronkowca, to laboratorium nie określiło jego nazwy :roll:, wiadomo jednak jakie ma cechy i na co jest wrażliwy. Zmieniamy więc antybiotyk i zabijamy to ścierwo!

Posted

Goniu,

Mam nadzieje ze pieniazki dotra. Przelew zrobilam po godz.21 i bylo napisane, ze transakcja oczekuje na realizacje. Nie wiem tylko, czy jutro czy dopiero w poniedzialek transakcja bedzie zrealizowana, ale bede sprawdzac. Co mnie zdziwilo najbardziej - to fakt, ze nie byla potrzebna autoryzacja, podczas gdy przy innych przelewach otrzymuje sms z kodem do autoryzacji. Dopiero od niedawna mam konto w kraju i jestem calkiem zielona.

Posted

GoniaP napisał(a):

sprawdziłam we wxzesniejszych przelewach, że już wysyłałam na to konto wczesniej dla innegio psa i doszło, to teraz też musi dojść :)
grosze niestety, ale jak pokazuje wykaz wpłat na pierwszej stronie, z takich groszy może się konkretna sumka uzbierać, dlatego warto wpłacać chociaz kilka złociszów

Posted

GoniaP napisał(a):
Dana, czy wysłałaś poleconym? Bo mam kartkę, listu jeszcze nie. Jeśli zwykłym, to nic nie mam :(

Goniu, wysyłałam pocztą, zwykłym, 50 złotych, nick wpisałam, już powinno dojść :roll:
Cieszę się, że Champuś nie wymiotuje, antybiotyk zadziała, przybiera na wadze, super :loveu:

Posted

GoniaP napisał(a):
Champuś waży już 23,95 kg!! Znowu przybrał!
Dostaje Cefaleksyne, Kerabol i Venter. Inne leki odstawione, bo nie wymiotuje.

Wreszcie jakies światełko w tunelu:)

Pzdr.

Posted

majqa napisał(a):
Wiecie co, w nim drzemie, na bank się nie mylę, kawał aparata! :evil_lol:

hi, hi, hi - też tak myślę. :evil_lol:
Tylko nie miał ani warunków, ani okazji, żeby się ujawnić.
Widzicie ten łobuzerski błysk w oku CHAMPA? :crazyeye: