Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ms_arwi']Kochane... ja Was bardzo przepraszam, ale potrzebujemy pomocy... Istnieje realne przypuszczenie, ze szczenieta z Warszawy, ktore mialy byc w DT, na ktore zbierano pieniadze, ktorym wysylalismy karme (ja sama podeslalam im 15kg worek...), sa tak naprawde zupelnie gdzie indziej:
http://www.dogomania.pl/threads/119313-Wielka-akcja-KrAE-A-el-k-Chynowa-KOSZMAR-PSOW-POWRACA/page345
a mialo byc tak:
http://www.dogomania.pl/threads/175410-17-szczeniAE-t-szuka-domA-w-i-prosi-o-karme-NOWE-SZCZENIAKI-BA-AGAM-O-OGA-OSZENIA/page48
Podsylam ten watek z prosba o pomoc... i ku przestrodze... Rece mi opadaja...

Ostatnio kilka wątków na dogo okazało się ordynarnym oszustwem...
Jestem nieco zniechęcona do dogomanii. Wysłałam już sporo pieniędzy różnym biedaczkom.
A jeżeli tylko "zasilam" cudzy portfel? Jeżeli moje, ciężko zarobione pieniądze, wcale nie trafiają do psów? :( :(

Oczywiście nie chodzi o EMIRA, bo EMIROWI ufam.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paula045']Przepraszam za offa:

Pomóżcie nie bądźcie obojętni!!!

[SIZE=2]W imieniu bezdomnych zwierząt zwracamy się do wszystkich ludzi o dobrych sercach o przekazanie 1% podatku na Schronisko dla Zwierząt w Radlinie. Otrzymane pieniądze zostaną odpowiednio wykorzystane m.in. na rozbudowe i remont boksów, oraz ogólną poprawę warunków w których przebywają psy i koty. Zwierząt stale przybywa, a pieniędzy brakuje.
Nie bądź obojętny. Pomóż!

Paula, szyderstwo pierwsza klasa ;)
Zachęcam wszystkich myślących do zapoznania się z radlińskim wątkiem:
http://www.dogomania.pl/threads/142712-Schronisko-Radlin-stale-potrzebna-PRAWDZIWA-pomoc

Posted

Jutro wpłacę na konto Fundacji Emir / oddz. Poznań, 183 zł ! :multi:- uzyskane z bazarku, na leczenie Champusia. Kiedy dotrą na konto, proszę o potwierdzenie na wątku, żebym mogła zamknąć bazarek.
Przy okazji dziękuję wszystkim, biorącym w nim udział za hojność i bardzo miłą atmosferę!

Posted

Helga&Ares napisał(a):
Uzależnić to się można od...Buziaków Champkowych :) Uwierz na słowo, sama słodycz

Nie dość, że wierzę to pękam z zazdrości, że masz tego pycholka tak na żywo. :loveu:

Posted

Champuś cudownie wraca do życia :loveu: (a może dopiero je zaczyna - bo wcześniejszy okres trudno chyba życiem nazwać). Wyobrażam sobie, jaki będzie za pół roku...

Posted

Champuś jest na dobrej drodze do wyzdrowienia, jest pod dobrą opieką i niczego mu nie brakuje, oprócz troskliwego człowieka do kochania na własność.... Zeżarł już 50 puszek RC Convalescence Support, teraz jest w trakcie pożerania kolejnych 50 puszek ;)