Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Inny pies, ale chudy dalej straszliwie... To pewnie miesiace potrwa zanim dojdzie do jakieś formy..Ale wenflonu już nie ma w łapce - to dobrze znaczy prawda?
A ten brązowy to jego kolega wyżeł?

Posted

Greven napisał(a):
Jaki jamnik???????????

Tak, Greven, tak, to o Supła chodziło :lol:! Śliczne takie łypie ze zdjęcia, a nie wiadomo, gdzie szukać o nim wieści.

Posted

mam pytanie, jak robię przelew i wpisuje nr konta to automatycznie wskakuje mi bank ING "oddział Pruszków" - czy tak ma być? bo na pierwszej stronie jest Grodzisk Mazowiecki i nie wiem, czy wysyłam pieniądze tam gdzie trzeba

Posted

Ajula napisał(a):
mam pytanie, jak robię przelew i wpisuje nr konta to automatycznie wskakuje mi bank ING "oddział Pruszków" - czy tak ma być? bo na pierwszej stronie jest Grodzisk Mazowiecki i nie wiem, czy wysyłam pieniądze tam gdzie trzeba

Ten sam dylemat miałam z wpisaniem konta sosnowieckiego - pieniążki jednak doszły tam gdzie miały dojść :) ,więc nazwa oddziału nie ma znaczenia tylko numer konta

Posted

Mam problem z przelewem dla Championa.
Moj bank zada 26 - cyfrowego numeru konta. Czy ktos moze mi podpowiedziec jak mam dokonac przelewu?

Championku, trzymaj sie i zdrowiej.

Posted

[quote name='dusje']Mam problem z przelewem dla Championa.
Moj bank zada 26 - cyfrowego numeru konta. Czy ktos moze mi podpowiedziec jak mam dokonac przelewu?

Championku, trzymaj sie i zdrowiej.

ale on ma 26 cyfr ;)
80 1050 1924 1000 0023 0438 1029