majqa Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Yesooo, pomóż, szlag mnie trafi (kompiku wracaj), na cudzym kompie gie mogę oglądnąć. :-( Ale... śmigiełko w ruchu już mnie uradowało!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
majqa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Dobiłaś mnie Domiś. On jest do wiecznego zacałowania, zakochania, zadręczenia sobą, za....za...za... Jestem, i to przez Was, chora na Championa... :-( Bosz...jak on by się cudnie komponował obok Joli...:-( Idę umrzeć.... Quote
majqa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Wielkie dzięki...kop leżącego...Boże, te oczy............. :-( Quote
Helga&Ares Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Nie tylko Ty Majguś jesteś chora na Champa... Quote
ivette3 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Sama nie wiem czy pociekły mi łzy radości....,że on ma WAS przekochane opiekunki ....czy z obrazu krzywdy tego cudnego ,nieopisanie wdzięcznego stworzenia,które już mimo wszystko :-( liże dobrą rękę i całym sobą ufa i dziękuje człowiekowi,który go ratuje... Ten film powinien być obowiązkowy na każde dobranoc już dla dzieci,żeby może wreszcie wyrosło pokolenie ludzi wrażliwych i z wyobraźnią o bólu :-( Quote
Kana Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Wiecie co... on tak jakby ... zacząl mieć nadzieję w tych oczach? Ma zupelnie inne spojrzenie... zapalila mu się iskierka nadzieji.! Brawo dziewczyny! Quote
majqa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ma takie zdziwienie, zdumienie w oczkach. :-) Oj, musi mu się trafić domeczek marzeń, nie tyle jego marzeń (bo bida chyba nie wie, że może być inaczej niż dotąd), co naszych. Quote
gagata Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Śmigiełko rzeczywiście rozbudza nadzieję.... Quote
__Lara Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ludzie, to skóra i kości... i jeszcze ten przeszywający wzrok.... aż się zimno robi, jaką on historię kryje :( Quote
Ewelina.w38 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 To zdjęcie pokazuje jakie kochane sa zwierzaki i jak nam ludziom daleko do ich szczerosci i bezinteresownosci. Tylko skrzywdzony przez człowieka psiak, potrafi zaufać jeszcze raz człowiekowi. Dać jeszcze jedną szansę i nie bezgranicznie mu zaufać. Trzymam kciuki za pieska i życzę mu samych pomyślnosci w NR! Quote
agaga21 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 filmik bardzo wzruszający...to jego spojrzenie...! pobeczałam się jak dziecko :( biedny, kochane , maleńki okruszek... Quote
Helga&Ares Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Kana napisał(a):Wiecie co... on tak jakby ... zacząl mieć nadzieję w tych oczach? Ma zupelnie inne spojrzenie... zapalila mu się iskierka nadzieji.! Brawo dziewczyny! majqa napisał(a):Ma takie zdziwienie, zdumienie w oczkach. :-) Oj, musi mu się trafić domeczek marzeń, nie tyle jego marzeń (bo bida chyba nie wie, że może być inaczej niż dotąd), co naszych. On tak patrzy i jest bardziej ożywiony tylko wtedy, gdy mam jedzenie w ręce:placz::-( W innym czasie leży spokojnie w pontoniku i nie wstaje, jest na prawdę bardzo osłabiony.. Sami zobaczcie na zdjęcia wyżej, to istny szkielet... Boże, ile ten biedak musiał w swoim życiu wycierpieć:-( Quote
majqa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Mam nadzieję, że z czasem przyczyn ożywienia/ radości będzie więcej niż tylko jedzonko. Quote
zula131 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 To, że ożywia się na widok jedzonka, napawa nadzieją. Jeszcze nie odpuścił, będzie walczył :loveu:, jeszcze nie jest mu wszystko jedno... Quote
Iv_ Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=QoRZpy2jwGM Oglądałam i płakałam, nie da się inaczej reagować :shake: Quote
Monika z Katowic Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Champ walcz, kochany! Walcz o życie! Quote
Inez de Villaro Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Champ będzie jeszcze radosnym psem...i grubaskiem , zobaczycie!!! Jeste chęc do jedzenia, jest jeszcze w nim życie!! Quote
Helga&Ares Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [video=youtube;QoRZpy2jwGM]http://www.youtube.com/watch?v=QoRZpy2jwGM[/video] .......... Quote
Freya73 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Filmik rozklada mnie na czesci pierwsze. Zycze mu teraz tylko duzo zdrowia bo dobre serca wokol Championa juz sa. Quote
Monika z Katowic Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Koniecznie zobaczcie śliczny filmik Helgi! Champ daje łapkę, macha ogonkiem i ładnie je... Kochany Champ walcz! Quote
zula131 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Czy ta biedna głowina jest zraniona :placz:, czy to jakaś choroba skóry?... Quote
Recommended Posts