mosii Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Widzę kochani, że strasznie ty plotkujecie kiedy mnie nie ma:lol: ;) Maluszki i mamusia mają wysprzatane, czyściutko, babcia mosii dba o małe kluseczki, ślicznoty:loveu: Essunia zjadła, wypiła, słabiutka jeszcze ale juz ogon chodzi:evil_lol: A w pokoju, w którym właśnie jestem są maluszki i przecudowny zapach mleka miodu herbaty i cieplutkich malekich dzieciaczków Cudo:loveu: Quote
Frotka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Nadal nic nie widzimy :-o . Wklej choć jedno zdjęcie....:loveu: Quote
Blondella Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Oj Mosii, Ty jak nikt w naszym kraju zasługujesz na becikowe :lol: Quote
Mysia_ Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Becikowe dla Essy!!! :razz: Jakieś foteczki chcemy :) Mosii wymiziaj ode mnie całą psią rodzinkę :loveu: Quote
shirrrapeira Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Mosii jestes kochana trzymaj sie i podziwiam cie. Jak to dobrze, ze Essa jest u ciebie. Gdyby byla w schronisku, ona by nie przezyla a tak jest ona i 8 klusesczek i ona ma opieke cudowna, bo Ciebie Mosii nalezy podziwiac. Pomoglas wielu psom i one dzieki Tobie zyja Quote
mosii Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 akurat w przypadku Essy zastanawiam się co z nia byłoby gdyby została w schronisku:shake: Pamiętacie jak mówiłam, że Esska zdziera mi zaluzje i robi demolke? Ona, kochana juz wiedziała, ze dzieci powinny się rodzić, dlatego taka przerazona była:-( sama nie dałaby rady urodzic:shake: a kto w schronie by jej pomógł? kto by ją zauwazył:shake: Quote
Mysia_ Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Co by było... aż strach pomyśleć :shake: Jak myślę, że jeszcze gdzieś są takie sunie... to :angryy: eh... Quote
mosii Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Lupe, ślicznie:multi: Bardzo, bardzo dziekuje :buzi: Quote
daisy Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Mosii ....dbaj tyle samo o siebie co dbasz o sunie i maluchy:evil_lol: :kaffee_2: :sabber: :drinking: :smokin: zdazylas cos z tego ??? Quote
mosii Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 :hmmmm: daisy, masz rację :lol!: :lol!: :lol!: :smokin: Quote
lupe Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 ale Essa mi się tak z brązem kojarzy jakoś :) Quote
mosii Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Lupe, naprawdę piekne robisz te bannerki:loveu: Quote
XWegaX Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='irma']o nic Cie publicznie nie oskarżyłam, chyba jesteś przewrażliwiona na swoim punkcie, i za nic Cie publicznie nie zamierzam przepraszać na jednym z wątków zaproponowałam pomoc w szukaniu domków Twoim szczeniakom - ot wszystko - chciałabyś tej pomocy to wystarczyło dać znac na pw - wybacz ale nie mam czasu śledzić Twoich wypowiedzi czy odpowiedzi na forum a jak sama mi kiedyś napisałaś są maile i pw - adres mailowy znasz a na pw to juz żaden problem coś napisać niczego nie proponowałaś, i o to się sprawa rozbija; cały czas poszukuję chętnych szukać szczeniakom domów, więc jeśli mogłabyś pomóc to będę bardzo wdzięczna :) a w tym wątku wykaż trochę taktu czy też dobrego wychowania i przestań nawoływać do rzeczy co do których wszyscy tutaj mają wyrobione opinie po raz kolejny uprzejmie Cię informuję, że to jest topik Essy i Mosii a nie platforma propagandowa do nawoływania do aborcji i usypiania ślepych miotów zachowujesz się w tym temacie jak typowy TROLL i to jest moja ostatnia odpowiedż tutaj na Twoje wypowiedzi apeluję do wszystkich o ignorowanie Twoich wypowiedzi związanych z aborcją usypianiem miotów itp. a ja apeluję do aborcji i usypiania ślepych miotów... nie rozumiem, jak można się zachwycać przejawem niezwracania uwagi na dobro zwierząt w imię uczuć macierzyńskich czy jakichkolwiek innych- mam nadzieję, że choć 1 osobę udało mi się przekonać do swoich racji :evil_lol: a trolla mam w avatarze ;) jest rudy, włochaty i złośliwy ;) i tą jakże optymistyczną refleksją kończę tę dyskusję :cool1: Quote
Maximus Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Zmień sobie Hard Work na Hard of Hearing! Quote
irma Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 saskia napisał(a):A zdjęcia?:oops: no właśnie Quote
mosii Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 bardzo Was przepraszam, że jeszcze nie ma zdjec, mam problem z kablem ale postaram sie jutro wstawić:oops: a Essunia była na sikaniu, jak ona ładnie chodzi bez tego brzucha i jaka malutka się zrobiła:lol: Quote
XWegaX Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Maximus napisał(a):Zmień sobie Hard Work na Hard of Hearing! Hardly Listening czy coś takiego jeśli już, a Hard Work to nazwa zespołu. Zanim się kogoś czepniesz, przemyśl to dokładnie. Pozdrawiam Quote
ata Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 przeciez to taki fajny watek:multi: mama przezyla maluchy zdrowe czego chciec wiecej.... a nowe domki i tak sie znajda:lol: byle dobre:cool1: ja tam czekam na zdjecia dla malutkich , ktore nie przezyly (') aborcjo precz z tego watku:angryy: Quote
bric-a-brac Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 jesli maluchy trzeba będzie wystawiać na allegro, to proszę o wiadomość;) Quote
mosii Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 bric-a-brac napisał(a):jesli maluchy trzeba będzie wystawiać na allegro, to proszę o wiadomość;) dzięki :buzi: A maluszki najadły sie i poszły spać. mruczą tylko...... Quote
bric-a-brac Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 ile ja bym dała, żeby tak u mnie jakiś taki maluch mruczał;) ja też czekam na zdjęcia:cool1: Quote
kiwi Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 bric a brac, nie martw sie jak chcesz znajde cia jakas ciezarna suncie i wsadze na przetrzymanie :D brawo mosii, ten temat czyta sie z radoscia!!! Quote
Katcherine Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 :lol: jak to sie mowi....male dziecko maly klopot...duze dziecko duzy klopot.... Najciezsze czasy przed Mosii dopiero...jak Essunia powie ze ma dosc:p a dzieci beda pelne werwy i szczeniecej ciekawosci.... Gratulacje dla calej rodzinki. Mosii wyrazy uznania dla Ciebie za hart ducha. Quote
Recommended Posts