ana666 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Awit napisał(a): A wogóle ile Franio ma latek? Nie wiadomo dokładnie ale zęby ma całkiem starte, nic nie pogryzie, jest siwy, śpi większosc czasu, przygłuchawy, niedowidzi raczej młody nie jest, ale teraz ma tak dobrze że mimo iż niemłody to moze sobie pożyć :) Quote
gonia66 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 I pożyje pożyje:):)...nie ma wyjscia:):) Cioetczki nie na darmo święta spędzily na klawiaturze zamiast przy stole:):) Mowialm Wam cioteczki, ze Sw. Franciszek się nie oprze takim laskom jak WY..a Wy jeszcze "dowalilyscie" Mu imię...wiec jak juz pisałam wczesniej- Jego los jest "Z Góry" skazany na POMYŚLNOŚC.....:):):) Quote
Awit Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Zależy też jak mu w życiu było, sądze że nie lekko. Może mieć z 10 lat i być zmęczony życiem, a może ma ze 12. Ważne, że teraz jest szczęśliwy i czuje się kochany:-) Miłość człowieka - to najważniejsze dla psa:-) Quote
bela51 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 To niesamowite, jak kilka dni szcześcia może zmienic psiaka. Franiu, zyczę Ci dłuugich latek zdrowia pieseczku! Dziewczyny jesteście Aniołami. Quote
Cantadorra Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Niesamowite i piekne. Wspanialy watek na ktorym mozna naladowac akumulatory! Franio to mial szczescie do dobrych ludzi. Quote
ana666 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 dzis doszło 366zł od Goni66 czyli za pierwszy miesiąc, karme i wykupienie Frania ze schronu Quote
gonia66 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Wieczorkiem zrobie spis kolejny finansow Frania:) teraz nie mam za bardzo czasu..ale zrobie obiecuje:) Quote
Emigrantka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Melduje ze Gosia.Marta zrobila przeew ode mnie dla Frania dzisiaj, powinien Franio dostac na konto szybciutko moje dla niego 115 zlotych , mozliwe ze w 2 przelewach....ale w sumie 115 zl Trzymaj sie maly....:D Quote
gosia.marta Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 tak, potwierdzam, w 2 przelewach od emigrantki, bo sie pomylilam najpierw i za malo przelalam, sorry... :oops::oops::oops: Quote
Emigrantka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Dzieki Gosia.Marta, zostawie Ci na jutro u mnie na stole 4 swinskie uszy za to :D POczestuj sie hehehheeh Quote
gosia.marta Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='Emigrantka']Dzieki Gosia.Marta, zostawie Ci na jutro u mnie na stole 4 swinskie uszy za to :D POczestuj sie hehehheeh hi hi, ja mysle, ze mam tu pod bokiem lepszych amatorow uszu, poczestuje sie w ich imieniu ;) a ja Ci zostawie kawalek kielbasy, ktora dostalam od Gos i Adama - prawdziwa mysliwska domowa podobno, nie wiem, nie znam sie na kielbasie - DLA ZARY, pamietaj he he Quote
Ninti Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Mam taką delikatną sugestię... Franio miał wylew, co oznacza słabe ścianki naczyń. Ścianki naczyń najlepiej wzmacnia krzem, to by zapobiegło powtórnemu wylewowi. Istnieje krzem homeopatyczny,byłby bezpieczny, bo organizm nie wchłonie więcej niż mu potrzeba. Może by pogadać o tym z wetem? Quote
lilk_a Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 naczynia krwionośne wzmacnia też wyciąg ze skrzypu polnego z witaminami ...wiem że jest również podawany psom ..... Quote
Emigrantka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 gosia.marta napisał(a): a ja Ci zostawie kawalek kielbasy, ktora dostalam od Gos i Adama - prawdziwa mysliwska domowa podobno, nie wiem, nie znam sie na kielbasie - DLA ZARY, pamietaj he he Tylko prosze nie zostawiaj na stole.. wsadz do lodowki..... to chociaz powacham zanim mi Zara zezre heheheh No, ide do pracy. Franio - trzymaj sie chlopak :D Quote
ana666 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 dziś przekazałam cioci 300zł za pierwszy miesiąc, doszła paczka do Frania, chyba karma ale nie wiem na pewno, nie mogłam rozmawiać kiedy ciocia dzwoniła i nie dosłyszałam, w czwartek moja mama idzie go odwiedzić, będa fotki :) Quote
Emigrantka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 No moje 115 poszlo wczoraj z konta Gosia.Marta.... Do gory Franio :D Quote
gonia66 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Emigrantka napisał(a):No moje 115 poszlo wczoraj z konta Gosia.Marta.... Do gory Franio :D Twoje pieniazki sa juz na koncie Frania:)Juz robie zestwaienie ostatnich wplat:)Musze zrobic od poczatku- bo zajrzalam na pierwsza strone i cos sie tam nie moge polapac..a nie pamietam na kim skonczylam ostatnio- wiec od poczatku: Danuta-Aleksandra- 100zł Avii- 100 zł Sonikowa-30 zł+ 20 zł (miseczka) KAma- 20 zł(grudzień) 20 zł (styczen) Aniołkowa Skarb- 40 zł Emilia2280- 100zł Izabelka_70- 50 zł Malibo57- 100 zł( + 700 zł na leczenie- z tego zwrot- 210 zł) Bjuta- 50 zł + 17 zl miseczka ag (AnitaG)- 50 zł Ketunia- 300 zł Awit- 10 zł Plicha- 30 zł Ulka1108- 50 zł Laidyga- 20 zł + 26 zł miseczka Emigrantka- 115 zł WSZYSTKICH WPŁYWOW MIELISMY DOTAD: 1928 ZŁ WYDATKI TO: Klinika- 490 zł Hotelik- 300 zł Opłata schron- 30 zł Karma- 36 zł Karma wysyłkowa- 157 zł Miseczki- 63 zł LACZNIE WYDATKI- 1076 POZOSTALA KWOTA W SKARPECIE FRANIA- 852 ZŁ:):):) DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM ZA KAŻDA ZŁOTÓWECZKĘ:):):)dZIĘKI WAM FRANIO JEST BEZPIECZNY I SZCZĘSLIWY:):) Quote
avii Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 swoją deklarację na styczeń puszczam na dniach Franiu jak dobrze sie czyta o tobie że masz pełna miskę i cieply kąt :) Quote
ana666 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 dzis przyszła paczuszka dla Franiuszka - miseczki! ciocia dzwoniła, mowi ze główke chwilami prosto trzyma i wysoko :loveu: Moja mama przeszła dziś szybki"kurs" fotografowania jutro odwiedza Frania i będą fotki.;) Quote
ms_arwi Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 ana666 napisał(a):dzis przyszła paczuszka dla Franiuszka - miseczki! ciocia dzwoniła, mowi ze główke chwilami prosto trzyma i wysoko :loveu: Moja mama przeszła dziś szybki"kurs" fotografowania jutro odwiedza Frania i będą fotki.;) Oby tak dalej :) Quote
Maada Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Ja też czekam na te fotki.. tak jak połowa dogo :) Quote
malibo57 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Cześć Goniu:)))) Dawno się nie widziałyśmy. Też masz "zawał-nawał"? Słyszałaś? Prosto głowa i wysoko?! Quote
Recommended Posts