Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Awit napisał(a):

A wogóle ile Franio ma latek?

Nie wiadomo dokładnie ale zęby ma całkiem starte, nic nie pogryzie, jest siwy, śpi większosc czasu, przygłuchawy, niedowidzi raczej młody nie jest, ale teraz ma tak dobrze że mimo iż niemłody to moze sobie pożyć :)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I pożyje pożyje:):)...nie ma wyjscia:):) Cioetczki nie na darmo święta spędzily na klawiaturze zamiast przy stole:):)
Mowialm Wam cioteczki, ze Sw. Franciszek się nie oprze takim laskom jak WY..a Wy jeszcze "dowalilyscie" Mu imię...wiec jak juz pisałam wczesniej- Jego los jest "Z Góry" skazany na POMYŚLNOŚC.....:):):)

Posted

Zależy też jak mu w życiu było, sądze że nie lekko. Może mieć z 10 lat i być zmęczony życiem, a może ma ze 12. Ważne, że teraz jest szczęśliwy i czuje się kochany:-) Miłość człowieka - to najważniejsze dla psa:-)

Posted

Melduje ze Gosia.Marta zrobila przeew ode mnie dla Frania dzisiaj, powinien Franio dostac na konto szybciutko moje dla niego 115 zlotych , mozliwe ze w 2 przelewach....ale w sumie 115 zl

Trzymaj sie maly....:D

Posted

[quote name='Emigrantka']Dzieki Gosia.Marta, zostawie Ci na jutro u mnie na stole 4 swinskie uszy za to :D
POczestuj sie hehehheeh

hi hi, ja mysle, ze mam tu pod bokiem lepszych amatorow uszu, poczestuje sie w ich imieniu ;)
a ja Ci zostawie kawalek kielbasy, ktora dostalam od Gos i Adama - prawdziwa mysliwska domowa podobno, nie wiem, nie znam sie na kielbasie - DLA ZARY, pamietaj he he

Posted

Mam taką delikatną sugestię... Franio miał wylew, co oznacza słabe ścianki naczyń. Ścianki naczyń najlepiej wzmacnia krzem, to by zapobiegło powtórnemu wylewowi. Istnieje krzem homeopatyczny,byłby bezpieczny, bo organizm nie wchłonie więcej niż mu potrzeba. Może by pogadać o tym z wetem?

Posted

gosia.marta napisał(a):

a ja Ci zostawie kawalek kielbasy, ktora dostalam od Gos i Adama - prawdziwa mysliwska domowa podobno, nie wiem, nie znam sie na kielbasie - DLA ZARY, pamietaj he he

Tylko prosze nie zostawiaj na stole.. wsadz do lodowki..... to chociaz powacham zanim mi Zara zezre heheheh

No, ide do pracy.

Franio - trzymaj sie chlopak :D

Posted

dziś przekazałam cioci 300zł za pierwszy miesiąc,
doszła paczka do Frania, chyba karma ale nie wiem na pewno, nie mogłam rozmawiać kiedy ciocia dzwoniła i nie dosłyszałam, w czwartek moja mama idzie go odwiedzić, będa fotki :)

Posted

Emigrantka napisał(a):
No moje 115 poszlo wczoraj z konta Gosia.Marta....

Do gory Franio :D

Twoje pieniazki sa juz na koncie Frania:)Juz robie zestwaienie ostatnich wplat:)Musze zrobic od poczatku- bo zajrzalam na pierwsza strone i cos sie tam nie moge polapac..a nie pamietam na kim skonczylam ostatnio- wiec od poczatku:
Danuta-Aleksandra- 100zł
Avii- 100 zł
Sonikowa-30 zł+ 20 zł (miseczka)
KAma- 20 zł(grudzień) 20 zł (styczen)
Aniołkowa Skarb- 40 zł
Emilia2280- 100zł
Izabelka_70- 50 zł
Malibo57- 100 zł( + 700 zł na leczenie- z tego zwrot- 210 zł)
Bjuta- 50 zł + 17 zl miseczka
ag (AnitaG)- 50 zł
Ketunia- 300 zł
Awit- 10 zł
Plicha- 30 zł
Ulka1108- 50 zł
Laidyga- 20 zł + 26 zł miseczka
Emigrantka- 115 zł
WSZYSTKICH WPŁYWOW MIELISMY DOTAD: 1928 ZŁ
WYDATKI TO:
Klinika- 490 zł
Hotelik- 300 zł
Opłata schron- 30 zł
Karma- 36 zł
Karma wysyłkowa- 157 zł
Miseczki- 63 zł
LACZNIE WYDATKI- 1076
POZOSTALA KWOTA W SKARPECIE FRANIA- 852 ZŁ:):):)
DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM ZA KAŻDA ZŁOTÓWECZKĘ:):):)dZIĘKI WAM FRANIO JEST BEZPIECZNY I SZCZĘSLIWY:):)

Posted

dzis przyszła paczuszka dla Franiuszka - miseczki! ciocia dzwoniła, mowi ze główke chwilami prosto trzyma i wysoko :loveu:
Moja mama przeszła dziś szybki"kurs" fotografowania jutro odwiedza Frania i będą fotki.;)

Posted

ana666 napisał(a):
dzis przyszła paczuszka dla Franiuszka - miseczki! ciocia dzwoniła, mowi ze główke chwilami prosto trzyma i wysoko :loveu:
Moja mama przeszła dziś szybki"kurs" fotografowania jutro odwiedza Frania i będą fotki.;)

Oby tak dalej :)