sonikowa Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 No i super miseczki. Mój Buriś ma takie same. Tylko większe ;-) Quote
ladyiga Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 sonikowa napisał(a):Gonia, Ladyiga deklarowal, że dopłaci brakującą sumę na miseczki!! ;-) Zgadza sie. Czy mamy wysylac 26 zl? Quote
gonia66 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 No dobra- wszystko zamowione, zaraz wplacam pieniazki. TAk wiec za miseczke z przesylka placimy tak jak pisalam- 63 zł, za karme 157 zł, razem wydam 220 zł. po odliczeniu od kwoty 911 zł, pozostanie w skarpecie Chłopaka- 691 zł:):) To niestety nie jest dużo..... myślę, ze wystarczy jeszcze na luty...a co dalej???deklaracji ma chlopak niewiele- wiec po więtach robimy zmasowany atak na cioteczki po deklaracje...albo zyjemy od 1-go do ostatniego:):)Tak tez mozna..ale wtedy snu spokojnego nie mamy zanadto...:D Quote
gonia66 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 ladyiga napisał(a):Zgadza sie. Czy mamy wysylac 26 zl?Bardzo bedziemy wdizeczni z Franusiem oczywiscie na czele i juz DZIĘKUJEMY!!!!1:):) Quote
ladyiga Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 gonia66 napisał(a):Bardzo bedziemy wdizeczni z Franusiem oczywiscie na czele i juz DZIĘKUJEMY!!!!1:):) Pieniążki poszły. Buziaki dla Frania i wszystkich Quote
ms_arwi Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Franio nie dostaje Encortonu - dostaje cos innego, najlepiej niech Aneta spisze nazwe z wypisu Frania albo z opakowania. Quote
gonia66 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Hehehe..no ja nie bylam pewna...jaka to nazwa...mowila mi wetka ale za chiny nie pamietam...:/ Quote
czerda Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 może w nowym roku napisze już niedługo północ oby udało nam się mieć zawsze otwarte serca!!! Quote
gonia66 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Zaraz nowy rok- wiec wszystkim dziekujac za wszystko, zycze jednoczesnie wszystkiego najlepszego i samych dobrych dni oraz super domkow dla naszych milusinskich:):)niech nowy rok nie bedzie gorszy od starego..a jak się okaze lepszy to sie nie pogniewamy:):):) Quote
sonikowa Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Pozdrawiam cioteczki i Frania, który mial tyle szczęścia na koniec roku, że wtym Nowym to chyba musi domek wgrać :-) Quote
gonia66 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Właśnie rozmawaialmz Anetka:) Franio jest bardzo grzeczny, spokojny, lubi zjesc i spac i lubi chodzic sobie po podworku z kolezankami i kolegami:) Nie ma zadnych spięc..jest wszystko dobrze. W przyszlym tygodniu razem z wynikami chca zawieźc Frania do tozowskiego weta i podobno uda sie przeniesc wszystkie koszty leczenia, szczepien, odrobaczenia na TOZ:):)Byc moze nawet uda sie , że TOZ zaplaci za miseczke Frania:):) Same dobre wieści- Franio szzcesliwy to i my tez:):) Quote
ivette3 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 gonia66 napisał(a):Właśnie rozmawaialmz Anetka:) Franio jest bardzo grzeczny, spokojny, lubi zjesc i spac i lubi chodzic sobie po podworku z kolezankami i kolegami:) Nie ma zadnych spięc..jest wszystko dobrze. W przyszlym tygodniu razem z wynikami chca zawieźc Frania do tozowskiego weta i podobno uda sie przeniesc wszystkie koszty leczenia, szczepien, odrobaczenia na TOZ:):)Byc moze nawet uda sie , że TOZ zaplaci za miseczke Frania:):) Same dobre wieści- Franio szzcesliwy to i my tez:):) Goniu !!!! Tymi dzisiaj utopisz moje serce w szczęściu- gdzie znajduję Twoje wpisy - tam leję łzy radości :loveu::loveu::loveu: Jeśli na DOGO będzie kiedyś plebiscyt na MIS_ANIŁA _DOGO to ja głosuję na CIEBIE :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ivette3 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 gonia66 napisał(a):Właśnie rozmawaialmz Anetka:) Franio jest bardzo grzeczny, spokojny, lubi zjesc i spac i lubi chodzic sobie po podworku z kolezankami i kolegami:) Nie ma zadnych spięc..jest wszystko dobrze. W przyszlym tygodniu razem z wynikami chca zawieźc Frania do tozowskiego weta i podobno uda sie przeniesc wszystkie koszty leczenia, szczepien, odrobaczenia na TOZ:):)Byc moze nawet uda sie , że TOZ zaplaci za miseczke Frania:):) Same dobre wieści- Franio szzcesliwy to i my tez:):) Goniu !!!! Tymi dzisiaj utopisz moje serce w szczęściu- gdzie znajduję Twoje wpisy - tam leję łzy radości :loveu::loveu::loveu: Jeśli na DOGO będzie kiedyś plebiscyt na MIS_ANIŁA _DOGO to ja głosuję na CIEBIE :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Monika z Katowic Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Miło teraz wchodzić na wątek FRANIA. :loveu: Kilka dni i jakie piękne zmiany.:loveu: Quote
gonia66 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 ivette3 napisał(a):Goniu !!!! Tymi dzisiaj utopisz moje serce w szczęściu- gdzie znajduję Twoje wpisy - tam leję łzy radości :loveu::loveu::loveu: Jeśli na DOGO będzie kiedyś plebiscyt na MIS_ANIŁA _DOGO to ja głosuję na CIEBIE :loveu::loveu::loveu::loveu: HAhAhaha...to dobre:D Miss z gruba d..pa, ogromnym brzuchem i wielkimi cyckami:p....hahah..no to mnie ubawiłaś:) Quote
Monika z Katowic Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Jakie dobre wieści o FRANIU. :multi: Aż łezki napłynęły mi do oczu - bo FRANIO "jest bardzo grzeczny, spokojny, lubi zjeść spać i lubi chodzić sobie po podworku". To takie piękne, dobre i spokojne psie życie! :loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 ivette3 napisał(a):Goniu !!!! Tymi dzisiaj utopisz moje serce w szczęściu- gdzie znajduję Twoje wpisy - tam leję łzy radości :loveu::loveu::loveu: Jeśli na DOGO będzie kiedyś plebiscyt na MIS_ANIŁA _DOGO to ja głosuję na CIEBIE :loveu::loveu::loveu::loveu: HAhAhaha...to dobre:D Miss z gruba d..pa, ogromnym brzuchem i wielkimi cyckami:p....hahah..no to mnie ubawiłaś:) Quote
Monika z Katowic Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 FRANIU kochany - teraz szybko zdrowiej! :loveu: :loveu: :loveu: I pomyśleć, że w "Azorku" spisali FRANIA na straty... a tu popatrzcie!:loveu: Quote
ana666 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Bylam odwiedzić Franka, przytył od ostatniego razu, żeber to już mu normalnie nie widać, główka bardziej wyprostowana, kurcze aż sie popłakałam z radość, to całkiem inny pies, ciocia mówi ze dziś wyjechała do miasta na chewile a jak wróciła to Franek machał ogonkiem i szczekał z radosci, ale tak ogólnie nie narzuca sie tak sie zachowuje jakby go nie było, jakby nie chciał robić problemu ale jak podeszłam do niego przytulił sie i ....pobiegł do cioci, nie chciał zebym go głaskała, jest tak wpatrzony w ciocie... W sylwestra spał, mieszka na wsi wiec hałasu petard nie było, w domu zachowuje czystość, ciocia mówi ze zaczyna popiskiwać jak chce na dwor, jak go nie raz wypusci to franio załatwia swoje potrzeby i biegnie pod szklane dzwi na tarasie i stoi zeby ciocia go wpuściła, kurde, becze cały czas jak to pisze ale to jest inny pies już, to nie jest ten Franiu którego brałam ze schronu.... suchej karmy franiu nie je za bardzo, nawet namoczonej bulionem, dostaje puszki i troche makaronu, nie wiem jak zje tą karme co zamówiłyscie... a te tabletki które dostaje to KARSIVAN 50 mg, toz w miare możliwości pokryje koszty u weta. a to kilka fotek: Franio wita sie z moją mamą, głowe już trzyma do góry, jest mniej przekzywiona żeber wcale nie widać prawie :) wpatrzony, całkowicie zakochany w cioci :) Quote
Ninti Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Najdrożsi...To Wasze dzieło! I powiedz Cioci, że jest aniołem. Psim Aniołem :loveu::loveu::loveu: Quote
ivette3 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Ninti napisał(a):Najdrożsi...To Wasze dzieło! I powiedz Cioci, że jest aniołem. Psim Aniołem :loveu::loveu::loveu: zacytuję ,bo od łez i szkoku z radości nie znajduję słów:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Ale cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NO na dzis to wspaniale wiesci naparwde:):) Quote
Tola^^ Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Jak się FRANIO zmienił nie wierze że to on!! Dzięki nam wszystkim dziś Franio żyje i jest szczęśliwy!! Gdyby nie wasza szybka pomoc dziś by już go z nami nie było a teraz cieszy się życiem nasz mały chłopaczek!! To cudowne że Franio już szczęśliwy! Jednak naszemu Franiowi pomógł jego patron! Quote
Monika z Katowic Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Tola! Ty najbardziej pomogłaś FRANIOWI! Dziękujemy! :) Quote
Awit Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Uroniłam łzę czytając o Franiu. To jest niesamowite wręcz, pies jest szczęśliwy, daje radośc człowiekowi, a był dosłownie chwilę przed odejściem na zawsze. Taki piękne te zdjęcia, radosna cała postawa Frania:-):-) A wogóle ile Franio ma latek? Quote
Recommended Posts