Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ana666 napisał(a):
mama zapomniała apartatu zabrać i zdjec nie ma :( ale ja go odwiedze niedługo wiec zrobie, mama mówi ze chłopak coraz ładniejszy i fajniejszy :)

:(...o jaaaaaaaaaaa....a juz sie cieszylam na zdjecia:(...szkoda..
CZekamy wiec dalej niecierpliwie:)

Posted

danal1983 napisał(a):
a czy francio ma robione ogloszenia?:)

OJ...poki co to chyba nie mamy ogloszen i nikt nie myslal, bo los Frania byl taki niepewny.....musimy go chyba podleczyc i rzeczywiscei oglaszac...skoro taki szczesciarz od Wigilii...i takiego ma Patrona...to kto wie????Moze domek to tylko kwetstia dni:):)

Posted

gonia66 napisał(a):
OJ...poki co to chyba nie mamy ogloszen i nikt nie myslal, bo los Frania byl taki niepewny.....musimy go chyba podleczyc i rzeczywiscei oglaszac...skoro taki szczesciarz od Wigilii...i takiego ma Patrona...to kto wie????Moze domek to tylko kwetstia dni:):)

a jak wygląda sprawa leczenia Franusia? czy wylew sie potwierdził

Posted

danal1983 napisał(a):
a jak wygląda sprawa leczenia Franusia? czy wylew sie potwierdził
tak Danus..wylew sie potwierdzi- Franio bierze leki..ale nie ma zadnej gwarancji, ze duzo sie zmieni, choc moze...wiec tak jak na poczatku- teraz tez liczymy na cud.....:)

Posted

malibo57 napisał(a):
Podobno łepek w górze i czasem prosto - tylko fotek na razie nie ma.
Tak tak- ale to juz nawet natalia mowila jak go zabrala z kliniki- ze jak sie skupi to trzyma prosto glowke i chodzi bardzo ladnie:):) a trzy dni wczesniej sie zataczal i ne mogl ustac...:(...DZiewczyny jak go wyciagaly, to martwily sie ze nie dojedzie:(...ale to byl chyba skutek glodu(od wigilii a moze i wczesniej- biedny Franio nie jadl:(..nie mogl sobie poradzic i nie mogl sie pewnie dopchac...jak sobie to wszystko przypomne to mi serce pęka:(

Posted

gonia66 napisał(a):
Tak tak- ale to juz nawet natalia mowila jak go zabrala z kliniki- ze jak sie skupi to trzyma prosto glowke i chodzi bardzo ladnie:):) a trzy dni wczesniej sie zataczal i ne mogl ustac...:(...DZiewczyny jak go wyciagaly, to martwily sie ze nie dojedzie:(...ale to byl chyba skutek glodu(od wigilii a moze i wczesniej- biedny Franio nie jadl:(..nie mogl sobie poradzic i nie mogl sie pewnie dopchac...jak sobie to wszystko przypomne to mi serce pęka:(

tak, tak, pamietam, psiaki zostawione same sobie, skandal!!! u nas pracownik od 10 do 16 i grono wolontariuszy

Posted

GochaT napisał(a):
Dziewczyny przesłałabym jakieś pieniążki bo myślę,że na leczenie są potrzebne ale powiedzcie czy on nadal jest w schronie?

NO co TY???FRAnio jest w DT :):) MA sie coraz lepiej- ale faktycznie jest stale leczony:) Jesli chcesz wyslac pieniazki- przesle numer konta oczywisice:)

Posted

Nie mam możliwości jechać do niego bo nadal jest sneg u nas straszny, ale ciocia wczoraj dzwoniła, mówi ze Franiu coraz bystrzejszy, tak jak na pocżatku spal całe dnie teraz chodzi po domu jak Pan, rano przychodzi do łóżka sobie z ciocia i jej dziewczynami polezeć, ciocia mówi ze suchej nie je wcale, nawet jakby polała bulionem czy sosoem, idzie i wyjada jej dziewczyną mięso i też zaczeła mu gotować. Cicia mowi ze jest coraz kochańszy i fajniejszy, bardzo lubi być przytulany. Nie ma z nim zadnych problemów, nie załatwia sie w domu, wola jak chce na dwór.
Czekam aż te snegi miną zeby tam pojechać, pare zdjęć pstryknąć i zabrać go do weta z tą szpitalnna dokumentacją.

Posted

Ja też sie ciesze, widząc go w schronie pierwszy raz w święta zza płotu sądziłam ze nie dotrwa do końca swiąt, potem jak ms-arwi go zabierała a on sie przewracał, sadziłam ze nie dojada do Pozania a teraz takie postępy :)

Posted

ana666 napisał(a):
Ja też sie ciesze, widząc go w schronie pierwszy raz w święta zza płotu sądziłam ze nie dotrwa do końca swiąt, potem jak ms-arwi go zabierała a on sie przewracał, sadziłam ze nie dojada do Pozania a teraz takie postępy :)

A wystarczą leki, opieka i ... miłość!!!
FRANIO! Tak trzymać :)