sonikowa Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 KTO DORZUCI JESCZE DYSZKĘ NA MISECZKI? ALBO NAWET 15 ZL?? Gonia, tylko, żeby ta miska byla odpowiedniej wielkosci bo są różne ;-) Quote
gonia66 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 sonikowa napisał(a):KTO DORZUCI JESCZE DYSZKĘ NA MISECZKI? ALBO NAWET 15 ZL?? Gonia, tylko, żeby ta miska byla odpowiedniej wielkosci bo są różne ;-) NO wlasnie na tym sie nie znm- miseczki sa dwie i maja srednice 19 cm kazda. Ustawia sie na wysokosc(regulowana) do 49 cm....dobre beda??Bo sa wieksze(22 cm srednicy) o 10 zl drozsze...???Prosze o rade..:) Quote
sonikowa Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Jak duży jets Franek? Mój niuf ma miski o średnicy chyba z 40 cm, ale to dla olbrzymow. Jesli Franio jest sredniakiem, to kupiłabym mu tę droższą i większą - żeby mu się pysk zmieścił, jak sie będzie chciał napić ;-) Ja dołoże jeszcze te 10 zł do droższej wersji. Quote
ana666 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 tylko franio je 5 razy dziennie malymi porcjami to mysle że ta mniejsza wystarczy, wysokośc moze być taka jak Gonia pisze.Ne wiem jakie leki, jak będe u cioci to spisze nazwe, bo dostaje dwa razy dziennie po jednej tabletce ale zobacze co to za tabletki. Quote
sonikowa Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Ja go nie widzialam więc trudno mi powiedzieć. Pamietajcie tylko, że ze względu na skrzywienie mordki może potrzebowac więcej miejsca do manewrów przy jedzeniu. Quote
gonia66 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Ale jesli cioteczk sonnikowa doklada 10 to lepiej kupic wieksza..na pewno nie bedzie za duza...no i na pewno wtedy nie bedzie za mala:):)Zamowie ta wiekszą:) Sonikowa- kochana cioetczko- dziekuje:):) a tabletki z tego co pamietam to encorton???Natalia bedzie wiedziala....ale chyba to te..:) Quote
sonikowa Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Gonia, ja zgubuiłam twoje konto - podeslij mi to zrobię dziś przelew. Quote
gusia0106 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 gonia66 napisał(a):Ale jesli cioteczk sonnikowa doklada 10 to lepiej kupic wieksza..na pewno nie bedzie za duza...no i na pewno wtedy nie bedzie za mala:):)Zamowie ta wiekszą:) Sonikowa- kochana cioetczko- dziekuje:):) a tabletki z tego co pamietam to encorton???Natalia bedzie wiedziala....ale chyba to te..:) mhm......możliwe...mam, mogę wysłac, poproszę o adres na PW, wyślę w poniedziałek A tylko encorton dostaje? Żadnych leków na poprawienie krążenia mózgowego? Quote
malibo57 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Bierz te 22, Franio musi mieć większe pole manewru przy skręconej główce. Quote
ladyiga Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 malibo57 napisał(a):Bierz te 22, Franio musi mieć większe pole manewru przy skręconej główce. Kupcie mu najlepszą miskę, jaka mu naprawdę będzie odpowiadała. Jedzenie nie może mu sprawiać bólu. Jak potrzeba to my się do niej dołożymy tyle, ile trzeba. Quote
Tola^^ Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Ja też jestem za tą większą miską ;) To mam dopisać w wydatkach że wykpienie ze schronu -30zł Karma -36zł Pierwszy miesiąc w DT-300zł (to od Ketuni) Były jakieś jeszcze wydatki?? To sonikowej napisać że wpłaciła te 30zł+10zł? Quote
sonikowa Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Sonikowa wpłaciła (za pośrednictwem Izabelki) 30 zł. na miskę wpłaci 20 zł jak dostanie numer konta ;-) Quote
Tola^^ Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 A ile kosztują te miseczki na podwyższeniu?? Quote
malibo57 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Dziewczyny kochane, czy ktos zadzwonił do Danusi do Szczecinka, żeby podziekować za gotowość przyjęcia Frania i zawiadomić, ze nie przyjedzie?? Quote
czerda Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 powiedzcie dlaczego Franio dostaje enkorton , to steryd daje się w ciższych sprawach Quote
gonia66 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 malibo57 napisał(a):Dziewczyny kochane, czy ktos zadzwonił do Danusi do Szczecinka, żeby podziekować za gotowość przyjęcia Frania i zawiadomić, ze nie przyjedzie?? Nie umeim robic multicytatow wiec po kolei: dzwonilam, podziekowalam:) wszystko ok:) Quote
gonia66 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 czerda napisał(a):powiedzcie dlaczego Franio dostaje enkorton , to steryd daje się w ciższych sprawach Widocznie Franio to ciezki przypadek....byl w naparwde dobrej klinice...jego stan byl fatalny...nie mogl stac na nogach...chwial się, potykał....w zasadzie mial marne szanse..teraz jest o niebo lepiej- musimy zaufac lekarzom- ale mysle ze za jakis czas zawieziemy go do kontroli...w tej kwestii ja sie nie wypowiadam, bo mam nadzieje ze lekarze wiedza co robia... Quote
gonia66 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Tola^^ napisał(a):A ile kosztują te miseczki na podwyższeniu??Te mniejsze z przesylka kosztowaly 51 zl a te wieksze 63 zł chyba z przesylka...mamy poki co 20 zl od cioteczki sonikowej(zaraz wysylam numer konta) i 17 zl od Bjutki:) czyli brakuje nam jeszcze 26 zł:):)Kto dolozy????moze choc 2 zl??tak- czy siak- ja zamawiam za chwilke ta wieksza zgodnie z zaleceniem moich Aniołow:) I juz wysylam numer konta dla Sonikowej...oraz za chwilke napisze jakie wplaty dzis dotarły na konto:):) Quote
sonikowa Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Gonia, Ladyiga deklarowal, że dopłaci brakującą sumę na miseczki!! ;-) Quote
gusia0106 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 czerda napisał(a):powiedzcie dlaczego Franio dostaje enkorton , to steryd daje się w ciższych sprawach To normalne, że po wylewie pies dostaje sterydy. Tyle, że nie powinien ich moim zdaniem brać dłużej niż 3 tygodnie. Quote
gonia66 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Dopisuje kolejne wplaty dla Franusia:) malibo57- 100 zł Bjuta- 50 zł Bjuta- 17 zł Natalia- zwrot z wpłaty malibo- 210 zł ag (Anita G)- 50 zł Ketunia- 300 zł Awit- 10 zł Plicha- 30 zł NA KONTO FRANUSIA WPŁYNEŁO W DNIU DZISIEJSZYM KUPE KASY::)- CZYLI- 767 ZŁ:):)Z WCZORAJSZYMI 510 ZŁ MAMY OBECNIE 1277 ZŁ!!!!!!!!:D:D:D BARDZO BARDZO DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM KOCHANYM ANIOŁOM I DARCZYNCOM FRANUSIA:):) z kwoty 1277 zl odliczamy teraz 366 zł (DT oraz jedzonko i opłata schroniskowa), zostaje obecnie 911 zł:):) ZAraz zamowie miseczke oraz karmę i napisze jaki dokladnie koszt musimy odliczyc dodatkowo od tej kwoty:):) DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA WSZYSTKO!!!!! Quote
gonia66 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 prosze o porade- JAKI WYBRAC PREZENT DLA FRANIA JAKO GRATIS DO KARMY??? - zabawka dla pieska (losowa) - kosc prasowana (produkt naturalny) - uszy (wieprzowe lub wołowe) - użyteczny przysmak do czyszczenia zębów dla pupila. Quote
malibo57 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Myślałam o kości prasowanej, ale przecież Franio nie ma zębów:( Więc może ucho wieprzowe do mamlania. Albo zabawka, ale czy on wie, co to jest? Chyba jednak ucho - sprawi mu wiele przyjemności, pięknie pachnie i da się zmamlać:) Quote
sonikowa Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Mysle, że ucho - troszkę sobie pożuje, śmierdzi jak trzeba, będzie zadowolony :-) Quote
gonia66 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 tEZ MYSLALAM U UCHU, WIEC ZAMAWIAM UCHO:):) A TU LINK DO MISECZKI(JUZ ZAKUPILAM) http://www.allegro.pl/item858540398_bb_miski_na_regulowanym_stojaku_2_x_2_80l.html Quote
Recommended Posts