Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ms_arwi napisał(a):
Franiowi jakby lat ubylo na tych zdjeciach :)

oj tak kochana, ty mialaś okazje go zobaczyc jak był odbireany ze schronu, teraz bys go nie poznała.
Franio szczesliwy ale tez zakochany w cioci, jak ja przychodze czy ktos inny tez sie cieszy przychodzi na głaskanko ale cały czas patrzy na ciocie zeby mu nigdzie czasem nie odeszła.

Posted

gonia66 napisał(a):
Cudna nasza, kochana mordeczka....i nawet potrafi prostować głowkę:):)

tak, głowka fajnie, do góry trzyma cały czas.przekrzywiona jest ale mniej, zalezy tez od dnia, trzyma ja ładnie, jeszcze jak sie skupi to super a jak ma gorszy dzień to głowke na bok i Franio nawet sie nie stara

Posted

DEKLARACJE!!

DEKLARACJE JEDNORAZOWE
NA DOM TYMCZASOWY:

ketunia- I miesiąc DT -300zł Wpłacone
[FONT=&quot]malibo57 – II miesiąc DT -300zł Wpłacone[/FONT]

NA LECZENIE I LEKI (MIESIĘCZNY KOSZT LEKÓW TO 60ZŁ)
salo- max 100zł
gonia66- 40zł z Aniołkowatej skarbonki Wpłacone
ladyiga- 20zł z Psiej skarbonki Wpłacone
Emigrantka- £25=115zł po 6 stycznia Wpłacone
emilia2280- 100zł Wpłacone
Bjuta –50zł Wpłacone
avii –100zł Wpłacone
ulka 1108 –50zł Wpłacone
izabelka_70 –50zł Wpłacone
malibo57 – 700zł + 100zł Wpłacone
sonikowa - 30zł Wpłacone
Dorota- 50zł Wpłacone
Awit- 10zł Wpłacone
ag (Anita G)- 50 zł Wpłacone

NA MISKĘ NA PODWYŻSZENIU (Uzbierane)

sonikowa - 20zł
Bjuta - 17zł
ladyiga - 26zł

DEKLARACJE STAŁE
NA HOTELIK (KOSZT MIESIĘCZNY TO 300ZŁ):
Monika z Katowic- 20zł (od lutego)
Dorota-50zł Wpłacone
Kama- 20 zł Wpłacone
czerda – 20zł
[FONT=&quot]Plicha-30zł Wpłacone[/FONT]
[FONT=&quot]avii- 20zł [/FONT]
ag (Anita G)- 50 zł Wpłacone

WPŁACONE DEKLARACJE STAŁE
Grudzień
Kama - 20zł

Styczeń

Kama - 20zł
Dorota - 50zł
Plicha- 30zł

Avii- 20zł

Luty
Monika z Katowic - 20zł
Plicha - 30zł
Kama - 20zł
Avii - 20zł

Marzec
-

Wydatki:
[SIZE=2]490zł - za pobyt w
[SIZE=2] Poznańskiej [SIZE=2] lecznicy i leki na cały miesiąc
55zł - leki
300zł - pobyt za I miesiąc w DT
300zł - pobyt za II miesiąc w DT
66-Karma i schron
63zł - miski na podwyższeniu
157zł - sucha karma

RAZEM W SKARBONCE 927zł !!

[SIZE=2]Przejrzałam cały post dzisiaj i wyszło mi że w skarbonce jest 927zł a nie 607zł czy gdzieś coś źle przeczytałam gonia proszę sprawdź!

O ile dobrze zauważyłam Goni u twoim poście nr #737 wystąpił błąd w obliczeniach o 20zł...

Posted

Tolu....wybacz..ale ja kompletnie nie rozumiem Twojej aktualizacji danych i wplat...:(Nic mi się nie zgadza, jakos wszystko wymieszałaś :(...nie rozumiem w ogole skąd takie dane i taka różnica???:o
TAk być nie może ...(...aż sie przeraziłam....zrobię zestawienie wpłat od poczatku, choć to jest strasznie dużo pisania...ale taka różnica w Twoich danych..????

Posted

WPŁATY DLA FRANIA :
Danuta Aleksandra K- 100 zł
Avii- 100 zł+ 20 zł+ 20 zł= 140 zł
Sonikowa- 30 zł+ 20 zł (miseczka)= 50 zł
kama- 20 zł+ 20 zł= 40 zł
Aniołkowa skarbonka- 40 zł
Emilia2280- 100zł
Izabelka_70- 50 zl+ 20 zł= 70 zł
malibo- 100 zł
Bjuta- 50 zł + 17 zł (Czarus)= 67 zł
Natalia (zwrot opłaty malibo za klinike)- 210 zł
ag- 50 zł+ 50 zł= 100 zł
ketunia- 300 zł
Awit- 10 zł
Plicha- 30 zł+ 30 zł= 60 zł
Ulka1108- 50 zł
laidyga- 20 zł+ 26 (miseczka)= 46 zł
Emigrantka- 115 zł
Monika z Katowic- 20 zł
TO SĄ WSZYSTKIE WPŁATY JAKIE OTRZYMAŁAM NA FRANIA DO DNIA DZISIEJSZEGO. SUMA WPŁAT WYNOSI WIĘC:1618 ZL
KWOTY, JAKIE WPŁACIŁAM DO TEJ PORY:
300zł (hotelik)+ 30 zł (opłata schroniskowa)+ 36 (karma)+ 157 zł (karma) + 63 zł (miseczki) + 300 zł (hotelik)+ 55 zł (leki)= SUMA WPŁACONYCH PIENIĄŻKÓW TO 941 ZŁ
1618 ZŁ - 941 ZŁ= 677 ZŁ

Wykazałam wczesniej kwotę 607 zł, ponieważ nie była wtedy zaksięgowana i doliczona kwota od cioteczki ag- 50 zł, więc jeśli chodzi o moje rachunki, to wszystko się zgadza...
Nie rozumiem Tolu, co to za wpłaty i deklaracje od Doroty..??Kto to jest i skąd takie dane..??? W moich danych nie mam wykazanych zadnych wpłat od Doroty ani Czerdy???...Np.Avii policzylas 100 zł +3x 20 zł, a było 100 zł + 2 x 20 zł..Wpłaty od kama liczyłaś 3 x 20 zł, a było 2 x 20 zł...Poza tym malibo nie wpłacała 300 zł na hotelik..wpłacała 700 zł na klinikę i 100 zł do mnie, Natalia odesłała z kliniki 210 zł...Kto to jest salo...????
Jestem zadziwiona, bo nie mam pojęcia skąd Ty masz te dane..a ja ich nie widzę...:(...Sprawdż proszę wszystko , bo nie może byc az takich rozbieżności....:(:(

Posted

Danuta Aleksandra K to jest właśnie Dorota.
Saldo deklarowała max 100zł w pierwszych postach.
Przepraszam cię bardzo że niestety źle policzyłam deklaracje stałe kiedy były wpłacane :(
To moja wina bo teraz wszystko się zgadza...
Przepraszam że tak nakombinowałam z tymi deklaracjami lecz już teraz wszystko się zgadza :)
Wkleja na pierwszy post wszystkie rozliczenia.

Posted

Tola^^ napisał(a):
Gonia bardzo mi przykro za to nieporozumienie :(

No coś Ty Tolu...kazdy moze sie pomylić, to rzecz ludzka:):) Nie martw się- ja też sie ucze i popelniam czasami bledy w rozliczeniach:):)
Najważniejsze, że wszystko się zgadza:):)
Tak Aniu....deklaracji jest powiedzialabym bardzo malo:(:(...ja juz wczesniej sygnalizowlama, ale potem dostalam bana i w ogole mi to wylecialo z glowy:(..Przez to (dzieki temu), ze Ketunia i malibo zaplacily za 2 miesiace, to uspilo nasza czujnośc- bo w tym czasie mialysmy szukac deklaracji dla Frania..a my z radosci ze tak sie wszystko poukladalo, zupelnie o tym zapomnialyśmy...:(...kurcze...nie mam pojęcia co teraz zrobic....:/trzeba zakasac rękawy i szukac pieniązkow na CITO...a ja już się wstydzę:( Przez dwa dni robilam akcje zbierania dużej kasy na dwie przeogromne bidy, ktore potrzebowaly kasy na "już"...i teraz juz nie wiem nawet do kogo pisać..:(Wszystkie "moje Anioły" juz wypłukałam....serio pisze...
DZiewczyny...prosze...działajcie..moze jakiś bazarek...???BO za jakis czas obudzimy się z "ręką w ......":(

Posted

a moze ktos zrobic banerek dla Frania, taki z napisem "potrzebne deklaracje stałe" czy cos takiego?
bazarek tez by sie przydał, ja nie potrafie takowego zrobic a tez fantów zadnych nie mam :(
nie wiem co tu zaradzic naprawde :(

Posted

czerda napisał(a):
coś mi nie gra z pocztą ale prosze tola , sprawdż czy ode mnie wpłynęły pieniążki , sprawdzałam -poszły 20.02
a może zły adres wpisałam ?

Na czyje konto poszly pieniązki 20.02..???Pod jakim nickiem..??Twoim czerda..???

Posted

Tola^^ napisał(a):
Gonia bardzo mi przykro za to nieporozumienie :(

No coś Ty Tolu...kazdy moze sie pomylić, to rzecz ludzka:):) Nie martw się- ja też sie ucze i popelniam czasami bledy w rozliczeniach:):)
Najważniejsze, że wszystko się zgadza:):)
Tak Aniu....deklaracji jest powiedzialabym bardzo malo:(:(...ja juz wczesniej sygnalizowlama, ale potem dostalam bana i w ogole mi to wylecialo z glowy:(..Przez to (dzieki temu), ze Ketunia i malibo zaplacily za 2 miesiace, to uspilo nasza czujnośc- bo w tym czasie mialysmy szukac deklaracji dla Frania..a my z radosci ze tak sie wszystko poukladalo, zupelnie o tym zapomnialyśmy...:(...kurcze...nie mam pojęcia co teraz zrobic....:/trzeba zakasac rękawy i szukac pieniązkow na CITO...a ja już się wstydzę:( Przez dwa dni robilam akcje zbierania dużej kasy na dwie przeogromne bidy, ktore potrzebowaly kasy na "już"...i teraz juz nie wiem nawet do kogo pisać..:(Wszystkie "moje Anioły" juz wypłukałam....serio pisze...
DZiewczyny...prosze...działajcie..moze jakiś bazarek...???BO za jakis czas obudzimy się z "ręką w ......":(

Posted

Napisałam do Cavy żeby zrobiła banerek więc na jutro powinien być ja niestety nie umiem :(
Dziś będę trochę rozsyłać wątek a dokończę jutro :)
Gonia prześlij mi twój nr konta to podam Dorocie to wpłaci dla franiusia swoją deklaracje stałą :)
Bo Dorota właśnie napisała że zapodziała gdzieś nr konta ...

Posted

Tola^^ napisał(a):
Napisałam do Cavy żeby zrobiła banerek więc na jutro powinien być ja niestety nie umiem :(
Dziś będę trochę rozsyłać wątek a dokończę jutro :)
Gonia prześlij mi twój nr konta to podam Dorocie to wpłaci dla franiusia swoją deklaracje stałą :)
Bo Dorota właśnie napisała że zapodziała gdzieś nr konta ...
Kto to jest Dorota...???Jaki ma nick..???ONa raz wyslala 100 zl- tak..???Dobrze mysle, czy juz mi sie wszystko pierdzieli..??

Posted

OK wysle na PW numer konta...
a Tolu, skąd bralas wczoraj dane, ze cioteczka czerda wplacala na FRanusia..???JA nie widzialam wplat o takim nicku- a czerda pisze, ze wysylala ostatnio 20.02...kurcze..moze ja cos pochrzanilam..o co chodzi??

Posted

czerda napisał(a):
ja wpłąciłam z nikiem ag do Małgosi w Leśnej 50 zł

AAaa...no jest wplata ag- pisalam przecież, ze kwota 607 zl wczesniej podawana , byla bez tej wplaty 50 zl:):) Wg moich notatek wplacalas cioteczko 2 razy po 50 zł tak...????

Posted

Ta\k jak Gonia to też mam tak zapisane w pierwszym poście to to ag to ty czerda ?
Bo mam cie zapisaną na kwotę 20zł w pierwszym poście to teraz jakie kwoty będziesz wpłacać?
Zadeklarowane 20zł czy jak do tej pory wpłacane 50zł

Posted

czerda napisał(a):
będę wpłącać 50 , oki?

Super Anitko;):)DZiekujemy baaaaaaaaardzo:):) A wiesz, ze to ja dzwonilam do Ciebie w sprawie Dorci prawda..????Nie mialam pojecia, ze TY- to TY:):) Za Dorcie też dziekuje:)
WPłaty sie zgadzaja..???Wpłacałas do tej pory 2 razy po 50 zł...prawda..????

Posted

doszło 300zł za kolejny miesiac w dt,
dzis kupilam Franowi tabletki, poniewaz w skarbonce frania jest bardzo mało pieniędzy w tym miesiacu tabletki gratis