Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

franio dostaje Karsivan. doszła kasa od Goni 55zł za tabletki oraz 300zł za drugi miesiac,
rachunek za tableki mam zeskanowany tylko nie potrafie tu wkleic, jesli ktos chce wysle na maila jedynie.
u Frania bez zmian, sika w domu wszedzie, zdrówko ok, grzeczny bardzo, zakochany w cioci :)
Teraz jak taka zima siedzi w domu, nie chce na podwórko wcale wychodzic tylko dupke grzeje w ciepełku.

Posted

Co tam u Franeczka? W zeszłym tygodniu przelałam moją deklaracje za luty, ale widzę że 1 post nieuzupełniony :) i jakoś cicho tu u Frania, mało kto go odwiedza. Czekamy na info co u niego :)

Posted

Plicha napisał(a):
Co tam u Franeczka? W zeszłym tygodniu przelałam moją deklaracje za luty, ale widzę że 1 post nieuzupełniony :) i jakoś cicho tu u Frania, mało kto go odwiedza. Czekamy na info co u niego :)

Jest jest Twoja wpłata cioteczko- 30 zl, doszla tez wplata Maoniki z Katowic- 20 zł. Aktualnie na koncie Franusia naszego mamy 607 zł:):)
BArdzo dizekujemy wszystkim cioteczkom--i apeluje o nowe deklaracje..Franio ma ich niewiele tak naparwde...a zgromadzone 600 zl bedzie topnailo(gdyz do kosztow domku dochodza koszty leku- prawie 60 zł miesiecznie), jesli wplat nie bedzie....:(:(poki co malibo i ketunia oplacily pierwsze 2 miesiace pobytu..teraz loz Franeczka lezy w naszych rękach, ale przyszlosciowo troszke kiepsko to wyglada....:(:(
Kto przypomni mi jakie w ogole Franio ma stale deklaracje..???BO ja nie mam w swoim zeszycie zapisanych...a dogo ciezko chodzi i nie chce mi sie przekopywac watku...moze ktos pamieta..???

Posted

avii napisał(a):
helooo
moja deklaracja w kwocie 20 zl za styczeń też nieuwzględniona w 1 poście :mad:
a wplacona 18-19 stycznia
Upsssssssss.....dzięki za upomnienie...etraz nie sparwdze- bo bank ma przerwe techniczna, ale jeszcze dzis w nocy albo jutro sparwdze co i jak i dopisze...
Z gory przepraszam, jesli cos jest nie tak-musicie mnie pilnowac naprawde..bo ja sie staram na bieżaco wpisywac wszystko w zeszyt, ale sa dni, ze przychodzi duzo wplat- moze mi wtedy cos umknąc...

http://filipek66.bloog.pl/ ZAPRASZAM WSZYSTKICH, KTÓRYM PAMIĘC O FILIPKU NIE JEST OBCA...:(:(

Posted

Aj..no bo ja po swojej banicji robilam (aktualizowalam) wszystkie "moje" psy i ich ksiegowosc- i bylam pewna, ze u Frania tez to zrobilam..a teraz szukam, patrez, ze niestety nie zrobilam..., ale Twoja wplata Avii jest doliczona do tej ogolnej kwoty FRanusia..
Juz zrobie zestawinie wplat od 5.01
Izabelka_70- 20 zł
Avii- 20 zł
Kama- 20 zł
STan na 28.01 wynosi 912 zł
Wpłata 300 zł- hotelik- 612 zł zostaje
wplata 55 zł- leki- zostaje 557 zł
KOlejne wpływy:
Monika z Katowic- 20 zł
Plicha- 30 zł
TAk więc na koncie Frania mamy zgodnie z tym, co napisalam wczesniej, 607 zł:):):)
Dziekuje bardzo za wszystkie wplaty i prosze o wklejenie na pierwsza stronke:):)

http://filipek66.bloog.pl/ ZAPRASZAM WSZYSTKICH, KTÓRYM PAMIĘC O FILIPKU NIE JEST OBCA...:(:(

Posted

Może Ana666 będzie pilnować wpłat bo ona 2 post więc ona wie co i jak z Franiem i by pilnowała wpłat i wszystko pisała?
Bo ja teraz cały czas mam dużo nauki i jeszcze treningi :(

Posted

karsivan dotarł, dwa razy pisałam ze kupiłam mu.
U Frania dobrze, nic sie nie zmieniło od ostatniego razu jak pisałam. Apetyt ma, na dwór niechetnie wychodzi bo zimno, cale dnie przytulony siedzi i czeka na głaskanie. Nie mam czasu czesto go odwiedzac a juz drugi tydzien leze chora, nie wiem kiedy tam bede.
Rozmawiam tylko przez tel z ciocia.

Posted

Dopisze kolejne wpłaty , które dotarły na chłopaka naszego ślicznego:)
PO ostatniej wpłacie odnotowanej od cioteczki PLichy- stan konta wynosił 607 zł
10.02.- Avii- 20 zł
22.02- ag- 50 zł
MAmy więc w skarpecie Franusia 677 zł:):)
Bardzo bardzo dziekujemy za wpłaty i też z utesknieniem czekamy na fotki...już na szczescie robi sie ciepło...
Jak główka Franusia..??Jest jakas poprawa??Choć minimalna..???
a przy okazji bardzo bardzo chcialabym poprosic kochane franusiowe cioteczki na watek naszej koleżanki- dogomaniaczki, ktora poprzez brak kasy stoi przed podjeciem najtrudniejszej decyzji w zyciu...a sunia ma szanse na zycie...małe- bo małe- ale ma...może wspólnymi siłami uda się pomóc tym "dziewczynom"i , że warto...myślę, ze pieniądze nie moga byc przeszkodą ku temu, aby żyć....błagam..pomóżcie w jakikolwiek sposób...
Tu wątek suni..http://www.dogomania.pl/threads/179970-Potrzebuje-wsparcia-finansowego-na-leczenie-mojego-psa?p=14177182#post14177182