czerda Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 nie zapomnijcie zapytać wetow czy są odpowiedniki ludzkie leków dla Frania to wyślę Quote
Plicha Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 To rewelacyjna wiadomość! Przecież domek z panią, która przytuli, pomizia, da jedzonko, jest o niebo lepszy niż nawet najlepszy hotelik. I do tego jeszcze ogródek jest. :multi: Quote
ana666 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Dorota napisał(a):Wysłałam przed chwilą 100 zł dla biednego Franulka , będę starała się co miesiąc przekazać jakąś kwotę , między 50 a 100 zł, wielkie dzięki :Rose: Quote
izabelka_70 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 koniecznie kupcie wszystko i lepszą karmę weterynaryjną też! po nowym roku tez cos dorzucę ... Quote
ania z poznania Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Szerokiej drogi ms_arwi i Franiu :loveu: Quote
Tola^^ Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Franio jeszcze trochę i do DT pojedziesz :multi::multi::multi: Trzymaj się :p Quote
Awit Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 I właśnie przeczytałam, że Franio jedzie do cioci?? I że ma badania dobre, tylko ten zespół ma.... Franeczku będziesz żył:-) Franeczku jesteś przykładem cudu dokonanego przez CIOTECZKI:-) Quote
gonia66 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Jestem juz:)MIalam dzis wyjazdowy dzien znowu ale wisialam na telefonie przez wiekszosc czasu, dlatego na bieżąco wszystko sledzę i wiem):) Ania666 do mnie dzwonila i wszystko uzgadniala...Natalia tez, wiec juz wszystko obgadane...Jutro Natalie pojedzie do Ani potem pojadą razem do cioci. Bedzie podpisana normalna umowa dla DT, zeby wszystko bylo dokladnie obgadane i jasne dla wszystkich Was:) NAtalia jutro zrobi nam rowniez zdjecia i wklei- zeby bylo jasno i ptrzejrzyscie:):)Wierze ze wszystko sie uda- bo wiemy wszystkie , ze Franio to piesek poki co "specjalnej troski" i musi miec szczegolna opieke...ciocia musi o tym wiedziec i my musimy wiedziec, ze ciocia wie:):) Ciesze sie sie w zwiazku z tym, ze dzis przybylo troche deklaracji, bo niestey 2 miesiace mamy oplacone(chociaz w zasadzie to nie wiem teraz, czy 2 miesiace, bo malibu juz dosc duze pieniadze wylozyla na Frania za leczenie....w kazdym razie jeden miesiac na pewno oplaci nam Ketunia no i mamy troche deklaracji jednorazowych(musze odnaleźc stronke z deklaracjami , ale pamietam, ze deklaracji stalych jest tzn bylo zaledwie na 50 zł. Dzis z tego co pamietam do deklaracji stalych dopisala sie monika- 20 zł i chyba Dorota(ktora napisala ze co miesiac bedzie cos wysylac w granicach 50- 100 zl)..Dorotko- czy moge to traktowac jako deklaracje stala- 50 zł????TO dla nas bardzo wazne, bo jak juz ktos napisal wczeniej...oczywiscie domku bedziemy szukac...ale moze sie zdarzyc ze nie bedzie to predko...a moze jak zreszta co chwile tu na watku- zdarzyc sie cud(i ja sie wtedy nic a nic nie zdziwie):)..Jeli wiec dopiszemy deklaracje Doroty jako stala- 50 zł, to bedziemy mialy deklaracji stalych na 120 zł:):) Potrzebujemy wiecej- choc mamy tez troche deklaracji jednorazowych, wiec to tez na jakis miesiac starczy:):) Zaraz sprawdzam konto, czy cos jeszcze wplynęlo i napisze Wam tutaj:):) Poki co- mamy wszystko dopiete na ostatni guzik i oby jutro tez tak bylo i wszystkoo powiodlo sie zgodnie z planem i naszymi oczekiwaniami:):) TAk, ze wstrzymujemy oddech i czekamy jeszcze troszeczkę...a jak sie uda to bedziemy skakaly wyyyysoko do gory:):)Gdyby ciocia z jakichs powodow uznala ze nie da rady..no nie wiem....roznie moze byc- to mamy zarezerwowane miejsce w hoteliku w Szczecinku..:)..jesli nie bedzie potzrebne dla Frania- zaraz znajdziemy kolejna biede na to wiolne miejsce:):) UUUffff....znowu sie rozpisalam nieźle:) Quote
Plicha Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 To ja dodam od siebie 30zl miesięcznie :) Quote
Plicha Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Nie ma za co, to dla was wszystkich dzieki za szybka akcje i uratowanie Frania :) Quote
gonia66 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Plicha napisał(a):To ja dodam od siebie 30zl miesięcznie :) OJ...cudownie!!!BArdzo dziekujemy - dopsiuje z radoscia do stalych deklaracji:) Quote
gonia66 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 DEKLARACJE!! DEKLARACJE JEDNORAZOWE: Ketunia- jeden miesiac w hoteliku malibu57- drugi miesiąc w hoteliku OPŁATY JEDNORAZOWE NA LECZENIE salo - max 100zł gonia66 - 40zł z Aniołkowatej skarbonki ladyiga - 20zł z Psiej skarbonki Emigrantka - £25=115zł emilia2280 - 100zł Bjuta - 50zł avii - 100zł ulka 1108 - 50zł izabelka_70 - 50zł malibo57 - 700zł _______________ Razem 1325zł!! DEKLARACJE STAŁE NA HOTELIK: Kama- 20 zł Czerda- 30 zł Monika z Katowic- 20zł Dorota- od 50/100zł (wpłaciła 100zł) Plicha- 30 zł _______________ Razem 150 zł lub nawet 200 zł:):)-BARDZO BARDZO DZIĘKUJEMY Quote
gonia66 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Teraz napisze jaki jest obecnie stan konta Frania ( w mojej skarbonce- bo 700 zł malibu przeslala juz bezposrednio do Natalii- Ona bedzie sie dzis rozliczala z klinika:)) WPŁATY: Emilia2280- 100 zł Izabelka_70- 50 zł Danuta Aleksandra K(nie podala nicka- nie wiem kto to)- 100 zł Avii- 100 zł Sonikowa- 30 zł kama- 20 zł Aniołkowa Skarbonka- 40 zł RAZEM NA DZIS W SKARPECIE FRANUSIA MAMY 440 ZŁ:):) BArdzo bardzo dziękujemy wszystkim kochanym, darczyńcom:):) Quote
gonia66 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Potrzebujemy ciagle stalych deklaracji dla naszego frania cioteczki kochane!!!!!:):) prosic i zapraszac kogo mozecie do pomocy chlopakowi- będzie nasza wspólną duma- zobaczycie niebawem:d Quote
Energy Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 malibo57 napisał(a):Do Isadory pisałam na GG. Odezwała się, może tu zajrzy. Też napisałam, tylko na pw:p Cieszę się, że Franio bezpieczny :lol: Quote
ladyiga Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 gonia66 napisał(a):Teraz napisze jaki jest obecnie stan konta Frania ( w mojej skarbonce- bo 700 zł malibu przeslala juz bezposrednio do Natalii- Ona bedzie sie dzis rozliczala z klinika:)) WPŁATY: Emilia2280- 100 zł Izabelka_70- 50 zł Danuta Aleksandra K(nie podala nicka- nie wiem kto to)- 100 zł Avii- 100 zł Sonikowa- 30 zł kama- 20 zł Aniołkowa Skarbonka- 40 zł RAZEM NA DZIS W SKARPECIE FRANUSIA MAMY 440 ZŁ:):) BArdzo bardzo dziękujemy wszystkim kochanym, darczyńcom:):) Goniu czy dotarlo nasze 20 zl? wyslane zdaje sie 28.12 Quote
gonia66 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 NO i juz Franio odebrany kliniki!!!!:):)NAtalia jest cala szczęsliwa!!!!Mowila mi wlasnie, ze Franio JEST NIE DO POZNANIA!!!!Biega, chodzi na smyczy-nawet ja troch ciągnał, nie obija sie o nic, chodzi prosto, głowka na pewno jest juz w troche lepszym stanie niz byla i wszystko wskazuje na to, ze moze jeszzce sie poprawic...Franio jest wesoły, kontaktowy, wszedł sam do auta, usiadł sobie spokojnie i czekał jak Natalia rozmawiala ze mną....:):)Z jedzeniem sobie radzi dobrze...moze jesc wszystko, choc przydalaby się mu moze jakas dobra karma, bo nie wazy 10 kg a powinien ok 15 ważyc...NATALIA MOWILA, ZE FRANIO W OGOLE NIE PRZYPOMINA PSA SPRZED DWOCH DNI!!!On wtedy nie mogl ustac na lapkach..:(:(..musial chyba dluzej nie jesc niz te 4 dni w schronie..zdecydowanie musial glodowac wczesniej..:(JAk ja pomysle, ze on..ze jego juz by nie było....NAtalia prosila napisac tak: JEST NAPARWDE DOBRZE- A BĘDZIE TYLKO LEPIEJ!!!!!co za wiadomosc...co za wiadomosc....NIE MOGĘ Z WRAZENIA... DZIĘKUJE WAM WSZYSTKIM ZA WSZYSTKO!!!!BEZ WAS NIC BY NIE BYŁO....TU KAZDY MA SWOJA ZASŁUGĘ...I PRZED KAZDYM KŁANIAM SIE NISKO..:):) Quote
gonia66 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 ladyiga napisał(a):Goniu czy dotarlo nasze 20 zl? wyslane zdaje sie 28.12 wCZOraj nie bylo jeszcze ale dzis nie sprawdzalam konta, zaraz to zrobie:) aaaaaaaa....z wysłanych 700zł od KOCHANEGO ANIOŁA Malibu- Natalia zapłaciłą "zaledwie" 490 zl (włącznie z lekami na cały miesiąc...:):):)...gdybysmy mieli przeliczac na kasę..to....niecale 500 zł KOSZTOWALO ZYCIE NASZEGO FRANECZKA....on nawet gdyby go nie uspili, chyba kolejnego dnia w schronie by nie przezyl, mimo tego, ze ma dobre wyniki...nie dalby rady....A DZIŚ...???CHYBA JESTEM W JAKIEJS EUFORII:):):) Quote
ivette3 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 :tort:Franio dostał nowe życie więc mu się tort urodzinowy należy i dla Was: cudowne ratowniczki :lol: też po kawałku :lol: Quote
gonia66 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Melduje poslusznie, ze sa pieniążki od laidygi- 20 zł oraz od Ulki1108- 50 zł:):)BARDZO BARDZO DZIĘKUJEMY:):)...mamy więc na koncie Frania 510 zł(o ile dobrze pamiętam, ze wczoraj bylo 440 zł- zaraz sprawdze:D) Quote
gonia66 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 WPŁATY: Emilia2280- 100 zł Izabelka_70- 50 zł Dorota- 100 zł Avii- 100 zł Sonikowa- 30 zł kama- 20 zł Aniołkowa Skarbonka- 40 zł laidyga- 20 zł Ulka1180- 50 zł RAZEM NA DZIS W SKARPECIE FRANUSIA MAMY 510 ZŁ BArdzo bardzo dziękujemy wszystkim kochanym, darczyńcom Quote
Ninti Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Kochane Moje... Czytam, czytam i nie znajduję słów... Dziewczyny, Wam się należy zaklepane miejsce w psim niebie - z samymi szczęśliwymi psami :loveu::loveu::loveu: Ale wiecie co? Ta osoba w schronie , która tak sprawnie i szybko (na szczęście!) przekazała Wam Frania pewnie oberwała niezłą burę od kierownika :angryy:. Trzeba by Jej może przekazać, że dzięki jej sprawnej pracy pies będzie zdrowy i szczęśliwy, podziękować od Frania, dać Jej jakieś jego aktualne zdjęcie... Niech ma motywację! Niech wie, że warto! A Franio ma dobre imię :lol: Niech Go Święty Franciszek nadal wspomaga!!! Quote
gonia66 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Ninti napisał(a):Kochane Moje... Czytam, czytam i nie znajduję słów... Dziewczyny, Wam się należy zaklepane miejsce w psim niebie - z samymi szczęśliwymi psami :loveu::loveu::loveu: Ale wiecie co? Ta osoba w schronie , która tak sprawnie i szybko (na szczęście!) przekazała Wam Frania pewnie oberwała niezłą burę od kierownika :angryy:. Trzeba by Jej może przekazać, że dzięki jej sprawnej pracy pies będzie zdrowy i szczęśliwy, podziękować od Frania, dać Jej jakieś jego aktualne zdjęcie... Niech ma motywację! Niech wie, że warto! A Franio ma dobre imię :lol: Niech Go Święty Franciszek nadal wspomaga!!! HAhhah..Franio jest " z Góry" skazany na pomyslnośc i sukces:):)A to dzięki Ivette, ktora "wymyśliła" Mu imię:):)Taki Patron..hhmmmmm......:D Quote
gonia66 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 LAlalllalllaaaaaaaaaaaaaaaaa..Franio zostal w domku:):) Umowa podpisana, wszsytko gra- juz Franio zwiedzal ogrodek:):)Ma cieplutko, cichutko i spokojnie:D...bedzie dobrze..mowie Wam- bedzie dobrze:):)Jutro pijemy:p Quote
Recommended Posts