Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To rewelacyjna wiadomość! Przecież domek z panią, która przytuli, pomizia, da jedzonko, jest o niebo lepszy niż nawet najlepszy hotelik. I do tego jeszcze ogródek jest. :multi:

Posted

Dorota napisał(a):
Wysłałam przed chwilą 100 zł dla biednego Franulka , będę starała się co miesiąc przekazać jakąś kwotę , między 50 a 100 zł,

wielkie dzięki :Rose:

Posted

I właśnie przeczytałam, że Franio jedzie do cioci?? I że ma badania dobre, tylko ten zespół ma.... Franeczku będziesz żył:-)
Franeczku jesteś przykładem cudu dokonanego przez CIOTECZKI:-)

Posted

Jestem juz:)MIalam dzis wyjazdowy dzien znowu ale wisialam na telefonie przez wiekszosc czasu, dlatego na bieżąco wszystko sledzę i wiem):) Ania666 do mnie dzwonila i wszystko uzgadniala...Natalia tez, wiec juz wszystko obgadane...Jutro Natalie pojedzie do Ani potem pojadą razem do cioci. Bedzie podpisana normalna umowa dla DT, zeby wszystko bylo dokladnie obgadane i jasne dla wszystkich Was:) NAtalia jutro zrobi nam rowniez zdjecia i wklei- zeby bylo jasno i ptrzejrzyscie:):)Wierze ze wszystko sie uda- bo wiemy wszystkie , ze Franio to piesek poki co "specjalnej troski" i musi miec szczegolna opieke...ciocia musi o tym wiedziec i my musimy wiedziec, ze ciocia wie:):)
Ciesze sie sie w zwiazku z tym, ze dzis przybylo troche deklaracji, bo niestey 2 miesiace mamy oplacone(chociaz w zasadzie to nie wiem teraz, czy 2 miesiace, bo malibu juz dosc duze pieniadze wylozyla na Frania za leczenie....w kazdym razie jeden miesiac na pewno oplaci nam Ketunia no i mamy troche deklaracji jednorazowych(musze odnaleźc stronke z deklaracjami , ale pamietam, ze deklaracji stalych jest tzn bylo zaledwie na 50 zł.
Dzis z tego co pamietam do deklaracji stalych dopisala sie monika- 20 zł i chyba Dorota(ktora napisala ze co miesiac bedzie cos wysylac w granicach 50- 100 zl)..Dorotko- czy moge to traktowac jako deklaracje stala- 50 zł????TO dla nas bardzo wazne, bo jak juz ktos napisal wczeniej...oczywiscie domku bedziemy szukac...ale moze sie zdarzyc ze nie bedzie to predko...a moze jak zreszta co chwile tu na watku- zdarzyc sie cud(i ja sie wtedy nic a nic nie zdziwie):)..Jeli wiec dopiszemy deklaracje Doroty jako stala- 50 zł, to bedziemy mialy deklaracji stalych na 120 zł:):) Potrzebujemy wiecej- choc mamy tez troche deklaracji jednorazowych, wiec to tez na jakis miesiac starczy:):)
Zaraz sprawdzam konto, czy cos jeszcze wplynęlo i napisze Wam tutaj:):)
Poki co- mamy wszystko dopiete na ostatni guzik i oby jutro tez tak bylo i wszystkoo powiodlo sie zgodnie z planem i naszymi oczekiwaniami:):)
TAk, ze wstrzymujemy oddech i czekamy jeszcze troszeczkę...a jak sie uda to bedziemy skakaly wyyyysoko do gory:):)Gdyby ciocia z jakichs powodow uznala ze nie da rady..no nie wiem....roznie moze byc- to mamy zarezerwowane miejsce w hoteliku w Szczecinku..:)..jesli nie bedzie potzrebne dla Frania- zaraz znajdziemy kolejna biede na to wiolne miejsce:):)
UUUffff....znowu sie rozpisalam nieźle:)

Posted

DEKLARACJE!!

DEKLARACJE JEDNORAZOWE:
Ketunia- jeden miesiac w hoteliku
malibu57- drugi miesiąc w hoteliku

OPŁATY JEDNORAZOWE NA LECZENIE
salo - max 100zł
gonia66 - 40zł z Aniołkowatej skarbonki
ladyiga - 20zł z Psiej skarbonki
Emigrantka - £25=115zł
emilia2280 - 100zł
Bjuta - 50zł
avii - 100zł
ulka 1108 - 50zł
izabelka_70 - 50zł
malibo57 - 700zł

DEKLARACJE STAŁE NA HOTELIK
:
Kama- 20 zł
Czerda-
30 zł

Monika z Katowic- 20zł
Dorota- od 50/100zł (wpłaciła 100zł)
Plicha- 30 zł

Posted

Teraz napisze jaki jest obecnie stan konta Frania ( w mojej skarbonce- bo 700 zł malibu przeslala juz bezposrednio do Natalii- Ona bedzie sie dzis rozliczala z klinika:))
WPŁATY:
Emilia2280- 100 zł
Izabelka_70- 50 zł
Danuta Aleksandra K(nie podala nicka- nie wiem kto to)- 100 zł
Avii- 100 zł
Sonikowa- 30 zł
kama- 20 zł
Aniołkowa Skarbonka- 40 zł

RAZEM NA DZIS W SKARPECIE FRANUSIA MAMY 440 ZŁ:):) BArdzo bardzo dziękujemy wszystkim kochanym, darczyńcom:):)

Posted

Potrzebujemy ciagle stalych deklaracji dla naszego frania cioteczki kochane!!!!!:):) prosic i zapraszac kogo mozecie do pomocy chlopakowi- będzie nasza wspólną duma- zobaczycie niebawem:d

Posted

gonia66 napisał(a):
Teraz napisze jaki jest obecnie stan konta Frania ( w mojej skarbonce- bo 700 zł malibu przeslala juz bezposrednio do Natalii- Ona bedzie sie dzis rozliczala z klinika:))
WPŁATY:
Emilia2280- 100 zł
Izabelka_70- 50 zł
Danuta Aleksandra K(nie podala nicka- nie wiem kto to)- 100 zł
Avii- 100 zł
Sonikowa- 30 zł
kama- 20 zł

RAZEM NA DZIS W SKARPECIE FRANUSIA MAMY 440 ZŁ:):) BArdzo bardzo dziękujemy wszystkim kochanym, darczyńcom:):)

Goniu czy dotarlo nasze 20 zl? wyslane zdaje sie 28.12

Posted

NO i juz Franio odebrany kliniki!!!!:):)NAtalia jest cala szczęsliwa!!!!Mowila mi wlasnie, ze Franio JEST NIE DO POZNANIA!!!!Biega, chodzi na smyczy-nawet ja troch ciągnał, nie obija sie o nic, chodzi prosto, głowka na pewno jest juz w troche lepszym stanie niz byla i wszystko wskazuje na to, ze moze jeszzce sie poprawic...Franio jest wesoły, kontaktowy, wszedł sam do auta, usiadł sobie spokojnie i czekał jak Natalia rozmawiala ze mną....:):)Z jedzeniem sobie radzi dobrze...moze jesc wszystko, choc przydalaby się mu moze jakas dobra karma, bo nie wazy 10 kg a powinien ok 15 ważyc...NATALIA MOWILA, ZE FRANIO W OGOLE NIE PRZYPOMINA PSA SPRZED DWOCH DNI!!!On wtedy nie mogl ustac na lapkach..:(:(..musial chyba dluzej nie jesc niz te 4 dni w schronie..zdecydowanie musial glodowac wczesniej..:(JAk ja pomysle, ze on..ze jego juz by nie było....NAtalia prosila napisac tak: JEST NAPARWDE DOBRZE- A BĘDZIE TYLKO LEPIEJ!!!!!co za wiadomosc...co za wiadomosc....NIE MOGĘ Z WRAZENIA...
DZIĘKUJE WAM WSZYSTKIM ZA WSZYSTKO!!!!BEZ WAS NIC BY NIE BYŁO....TU KAZDY MA SWOJA ZASŁUGĘ...I PRZED KAZDYM KŁANIAM SIE NISKO..:):)

Posted

ladyiga napisał(a):
Goniu czy dotarlo nasze 20 zl? wyslane zdaje sie 28.12

wCZOraj nie bylo jeszcze ale dzis nie sprawdzalam konta, zaraz to zrobie:)
aaaaaaaa....z wysłanych 700zł od KOCHANEGO ANIOŁA Malibu- Natalia zapłaciłą "zaledwie" 490 zl (włącznie z lekami na cały miesiąc...:):):)...gdybysmy mieli przeliczac na kasę..to....niecale 500 zł KOSZTOWALO ZYCIE NASZEGO FRANECZKA....on nawet gdyby go nie uspili, chyba kolejnego dnia w schronie by nie przezyl, mimo tego, ze ma dobre wyniki...nie dalby rady....A DZIŚ...???CHYBA JESTEM W JAKIEJS EUFORII:):):)

Posted

Melduje poslusznie, ze sa pieniążki od laidygi- 20 zł oraz od Ulki1108- 50 zł:):)BARDZO BARDZO DZIĘKUJEMY:):)...mamy więc na koncie Frania 510 zł(o ile dobrze pamiętam, ze wczoraj bylo 440 zł- zaraz sprawdze:D)

Posted

WPŁATY:
Emilia2280- 100 zł
Izabelka_70- 50 zł
Dorota- 100 zł
Avii- 100 zł
Sonikowa- 30 zł
kama- 20 zł

laidyga- 20 zł
Ulka1180- 50 zł
RAZEM NA DZIS W SKARPECIE FRANUSIA MAMY 510 ZŁ
BArdzo bardzo dziękujemy wszystkim kochanym, darczyńcom

Posted

Kochane Moje... Czytam, czytam i nie znajduję słów... Dziewczyny, Wam się należy zaklepane miejsce w psim niebie - z samymi szczęśliwymi psami :loveu::loveu::loveu:

Ale wiecie co? Ta osoba w schronie , która tak sprawnie i szybko (na szczęście!) przekazała Wam Frania pewnie oberwała niezłą burę od kierownika :angryy:. Trzeba by Jej może przekazać, że dzięki jej sprawnej pracy pies będzie zdrowy i szczęśliwy, podziękować od Frania, dać Jej jakieś jego aktualne zdjęcie... Niech ma motywację! Niech wie, że warto!

A Franio ma dobre imię :lol: Niech Go Święty Franciszek nadal wspomaga!!!

Posted

Ninti napisał(a):
Kochane Moje... Czytam, czytam i nie znajduję słów... Dziewczyny, Wam się należy zaklepane miejsce w psim niebie - z samymi szczęśliwymi psami :loveu::loveu::loveu:

Ale wiecie co? Ta osoba w schronie , która tak sprawnie i szybko (na szczęście!) przekazała Wam Frania pewnie oberwała niezłą burę od kierownika :angryy:. Trzeba by Jej może przekazać, że dzięki jej sprawnej pracy pies będzie zdrowy i szczęśliwy, podziękować od Frania, dać Jej jakieś jego aktualne zdjęcie... Niech ma motywację! Niech wie, że warto!

A Franio ma dobre imię :lol: Niech Go Święty Franciszek nadal wspomaga!!!

HAhhah..Franio jest " z Góry" skazany na pomyslnośc i sukces:):)A to dzięki Ivette, ktora "wymyśliła" Mu imię:):)Taki Patron..hhmmmmm......:D

Posted

LAlalllalllaaaaaaaaaaaaaaaaa..Franio zostal w domku:):) Umowa podpisana, wszsytko gra- juz Franio zwiedzal ogrodek:):)Ma cieplutko, cichutko i spokojnie:D...bedzie dobrze..mowie Wam- bedzie dobrze:):)Jutro pijemy:p