Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gonia66 napisał(a):
LAlalllalllaaaaaaaaaaaaaaaaa..Franio zostal w domku:):) Umowa podpisana, wszsytko gra- juz Franio zwiedzal ogrodek:):)Ma cieplutko, cichutko i spokojnie:D...bedzie dobrze..mowie Wam- bedzie dobrze:):)Jutro pijemy:p

No to tylko klaskać i szampany otwierać :loveu:

Goniu- Ty kłamczuszku :eviltong: - imie to twoja sprawka- wzywałaś na pomoc Św Franciszka i na klęczkach wymodliłaś Franiowi układy w niebie ( sama jako anioł zresztą, stamtąd wydelegowany do tych biedactw :) )

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Franiu już u cioci, z poczatku sam zwiedził całe podwórko, widac ze był trzymany na dworze i tam sie dobrze czuje,
dziewczyny cioci go obszczekały troche ale on nie zwracał uwagi wiec uznaly go za kumpla.
Franio ma łozeczko w sypialni, cały czas sobie leży, jak widzi że ktoś sie zbliża wstaje i podchodzi żeby go głaskać i sie przytula, dostał obrożkę czerwoną w klinice, jest wykąpany, sierść ma mięciutką, i jest ogromna różnica od poniedziałku, wtedy ledwo stał-sie przewalal a dziś dosłownie biegał po podwórku :)

to fotki:
cięzko go uchwycić bo ruchliwy bardzo

jutro go odwiedze i zrobie wiecej fotek ;)

Posted

Franio co za przemiana!!
Ostatni raz jak go widziałam ledwo stał a teraz chodzi i jest szczęśliwy!!!
Franio teraz już będzie tylko lepiej!!

Gonia666 deklaracje wpisuje na bieżąco na pierwszy post jakby ktoś szukał to tam są :)
Skopiuje jeszcze kto wpłacił na Frania ;)

Posted

To cudo nie pies:loveu: - po odkarmieniu ,jak przykryją się te gołe żeberka to jeszcze nie jeden sąsiad zazdrosnym okiem w jego stronę zerknie:evil_lol: - a pan kier.schroniska powinien się teraz ze wstydu spalić ....

Posted

Tolu i Ano666 jesteście cudowne dziewczyny, chylę czolo przed Wami za wszystko co robicie, jeśli chodzi o kierownika i veta to dla nich widzę
tylko kałasznikowa, nie mogę na razie wpisać się na stałą deklarację ale
postaram się dać jakieś pieniądze na Frania co miesiąc

Posted

ja też przed chwilą przelałam stałą, mamy ślepaczka młodego wyrzuconego w Wigilję --czekał dosłownie już hycel, szukamy domku
ci weci , których macie pogrążają mnie-nasi uważają że schron przez 2 tyg a potem uśpić
jestem zrozpaczona !

Posted

Plakac mi sie zachcialo jak zobaczylam te fotki...:(...nie mialam pojecia ze az taki biedniutki jets nasz Franio- teraz sie Nim dziewczyny zachwycaja wiec ja sobie nawet nie chce wyobrazic jak on wygladal....ta główka...:(...te zeberka....:(...no na wierzchu je ma...Boze...:( dobrze, ze Go chyba wczesniej nie widzialam, bo bym umarła....
Wiecie co????Wetka mowila ze Franio sobie radzi z jedzeniem ale ustalilam z Malibu, ze zakupimy mu taka miseczkę na podwyższeniu...mimo wszystko- niech chociaz troche ma lzej...nawet jak juz wyzdrowieje, glowka bedzie ok- to i tak dobrze, zeby mial wyzej miseczke....wiecie gdzie mozna takie cudo kupic???Bede szukala na Allegro..ale moze wiecie gdzie jszcze..???Moze gdzies na bazarku..??

Posted

Ninti napisał(a):
Kochane Moje... Czytam, czytam i nie znajduję słów... Dziewczyny, Wam się należy zaklepane miejsce w psim niebie - z samymi szczęśliwymi psami :loveu::loveu::loveu:

Ale wiecie co? Ta osoba w schronie , która tak sprawnie i szybko (na szczęście!) przekazała Wam Frania pewnie oberwała niezłą burę od kierownika :angryy:. Trzeba by Jej może przekazać, że dzięki jej sprawnej pracy pies będzie zdrowy i szczęśliwy, podziękować od Frania, dać Jej jakieś jego aktualne zdjęcie... Niech ma motywację! Niech wie, że warto!

A Franio ma dobre imię :lol: Niech Go Święty Franciszek nadal wspomaga!!!

Świetny pomysł, wysłąć zdjęcie z opisem Frania i z podziękowaniami za pomoc w uratowaniu mu życia.
Obiecałam 10zł jednorazowo dla Frania, dajcie mi nr konta, najlepiej na maila

Posted

Matko, wszystkie żeberka można mu policzyć...

Goniu, oprócz 50 na Frania - przyjdzie do Ciebie 17 na Czarka (który już przecież w domu), bo chciałam je wpłacić na Arona, ale mi się pomyliło... To jak dojdzie te 17 -to je dorzuć do stojaka na miski dla Frania.
Rozumiem, że nie rozumiesz - co piszę - ale jeśli dostaniesz 50 + 17 to będzie się zgadzać...

Posted

Bjuta napisał(a):
Matko, wszystkie żeberka można mu policzyć...

Goniu, oprócz 50 na Frania - przyjdzie do Ciebie 17 na Czarka (który już przecież w domu), bo chciałam je wpłacić na Arona, ale mi się pomyliło... To jak dojdzie te 17 -to je dorzuć do stojaka na miski dla Frania.
Rozumiem, że nie rozumiesz - co piszę - ale jeśli dostaniesz 50 + 17 to będzie się zgadzać...
hIHIHIHI:):)Bjutko kochana- fakt- nie kumam,a le kumam;)...:D..szukam miseczki:):)(ale Ty Bjutko na czarka przeciez nie wplacalas chyba 17 zł...:0)ALE TAK CZY SIAK- BARDZO DZIĘKUJEMY:):)

Posted

rozmawialyśmy z ms arwi ze jak Franek przytyje trzeba go zaszczepic, on nawet książeczki nie ma :/
jutro mogę iść do zoologicznego zobaczyć czy nie ma stojakow do misek, jak będą porządne jakieś to kupić?