gonia66 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 izabelka_70 napisał(a):tak Ania z Poznania mnie ściągnęła-dołoże się 50 zł na psiaka bo: http://www.dogomania.pl/threads/175307-Bandzio-ma-nowy-domek-w-Rudzie-A-lAE-skiej hip hip hurrraaa malibo57 na PW proszę nr konta :-) BArdzo bardz dziękujemy za omoc:):)Nie wiem czy malibu juz podala numer konta- jesli nie to napisz prosze- wyślę, bo Franio ma skarpetę u mnie:):) Quote
gusia0106 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 No to trzymamy kciuki i czekamy na wieści Quote
feliksik Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 dziewczyny zapisuję wątek, od rana czytam z rozpalonymi policzkami :oops: - takie emocje. Mam nadzieję, że wszystko się uda. czekam z niecierpliwością na informacje, b0o od 8.00 miało być otwarte schronisko jak czytałam Quote
Emigrantka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 No... czekamy czekamy. Mam 2 paczki fajek i kawe przy kompie.....bo mnie telefon o nieboskiej godzinie 8 rano obudzil..... jakis Nikus...heheheheh Dziewczyny dajcie znac co z Maluchem Frankiem naszym? Jakby cos to ewentualnie Nikus sie do banku znowu biedak moze przejdzie - trase juz dzisiaj przecwiczyl... ;) Dzieki Nikus. Quote
izabelka_70 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 jeszcze nie mam nr konta... poproszę-zaraz wpłacę Quote
gonia66 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 DZwonilam do Anny666 zaraz idzie do schronu, bo tam sie umowila z Natalia, jak tylko cos bede wiedziala napisze....Natalia zabierze go stamtad bo nie ma sensu targac go do domku... Teraz dzwonilam do Toli, Franio jest z ni w kuchni- w cieple- nakarmila go byl glodny ale mowi ze przez te 3 dni bardzo schudl...jedzonko musi mu wyżej stawiać, inaczej sobie nie radzi:(:( NAjważniejsze, ze żyje, jest mu cieplo i za chwilę będzie wyciągnięty i wieziony do kliniki. JAk juz tylko opusci schron- zaraz Wam napisze;):) Quote
gonia66 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 izabelka_70 napisał(a):jeszcze nie mam nr konta... poproszę-zaraz wpłacę Nr konta wyslalam, bardzo dizekuje za chęć pomocy:) Quote
Emigrantka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Czekamy... trzymamy kciuki zeby sie go dalo wyciagnac ze schroniska biedaka Quote
gonia66 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Jezuuuuuuu..dziewczyny!!!!!!!!!!!ZDĄŻYŁYŚMY W OSTATNIEJ CHWILI!!!!!On mial byc dzis uspiony!!!!!!!!!GDyby nie ot,że Nasza Tola pobiegla rano do schronu ipowedziala, ze ma byc adoptowany przez Anię i leczony juz by GO NIE BYLO!!!!!!!!!!!!!:(:(:(....aż się cała trzęse....to jakiskoszmar ale i cud!!!!zostawili go na te 4 dni świąteczne (to znaczy dobrze my wiemy po co..i dzięki Bogu), zebygo uspic zaraz po...normalnie nie moge...:( Jest bardzo slaby, ma chyba biegunkę, jest teraz na trawce...ledwo chodzi ale chodzi...schudl bardzo...:(...jakos sie trzyma...dla NAS ON SIE TRZYMA DZIEWCZYNY!!JA TO WIEM I WIEM ZE ŚW FRABCISZEK juz nam pomaga:):) Nie moge normlanie sie otrzasnąc po tej wiadomosci:(:( Quote
gusia0106 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 O cholera...... Tola na prezydenta.... A wydadzą go bez problemu? Quote
malibo57 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Nie do pojęcia! Rany boskie! Tolu, dzięki, że tam byłaś wcześnie, dzięki Ci za to. Czasem minuty grają rolę. Chyba nie dotrwam do 12.00. Niech ktoś da znać, że on już poza zasięgiem morbitalu. Quote
gonia66 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 malibo57 napisał(a):nie do pojęcia! Rany boskie! Tolu, dzięki, że tam byłaś wcześnie, dzięki ci za to. Czasem minuty grają rolę. Chyba nie dotrwam do 12.00. Niech ktoś da znać, że on już poza zasięgiem morbitalu. on juz poza zasięgiem morbilu malibu!!!!!juz mu nic nie grozi, juz wszystkie papiery przygotowane- etraz czekaja na natalie- dzownila dziewczyna ze sie źle jedzie ale za chwile bedzie tam o ile uz nie jest!!!cioetczki- anioly!!!zdążyliśmy!!!!!!!!!:):):) Quote
obraczus87 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 w ostatniej chwili... Boziu co sie z tymi ludźmi w schronach dzieje... ale najwazniejsze, że się udało!!!!! Quote
malibo57 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Czekam jeszcze. Już cieszyłam się kilka razy za wcześnie. Przepraszam, to takie odczynianie uroków. Boże, zeby tylko w tej klinice postawili go na nogi. Aż się boję diagnozy:( Quote
Emigrantka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Wywleczony juz biedak stamtad? bezpieczny? Az strach sie bac co by bylo jakby Tola tam rano nie poleciala..... BUZKA Tola :D Quote
feliksik Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 gonia66 napisał(a):Jezuuuuuuu..dziewczyny!!!!!!!!!!!ZDĄŻYŁYŚMY W OSTATNIEJ CHWILI!!!!!On mial byc dzis uspiony!!!!!!!!!GDyby nie ot,że Nasza Tola pobiegla rano do schronu ipowedziala, ze ma byc adoptowany przez Anię i leczony juz by GO NIE BYLO( no przecież płaczę jak bóbr - dziewczyny, to zrządzenie losu chyba, że został wypatrzony i ta akcja przez święta. On musi żyć - jest komuś przeznaczony inaczej już być go nie było Quote
malibo57 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Coś w tym jest, co piszesz Feliksik. No, i ma Franio na imię... Quote
zerduszko Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Cudnie, cudnie i jeszcze raz wspaniale :sweetCyb: Quote
Emigrantka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Wawwwwwwwwwwwwwwww - trzymaj sie Franio..... Wymyziajcie go porzadnie od wszystkich tutaj, kciuki mnie bola od trzymania kciukow za niego :D Quote
gonia66 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 I KOLEJNY CUD!!!!!KIEROWNIKA NIE BYLO DLATEGO WSZYSTKO POSZLO SPRAWNIE!!dOPIERO JAK DZIEWCZYNY WSADZILY FRANIA DO AUTA- PRZYSZEL KIERO- I SIE ZACZAL COS RZUCAC, COS MU SIE NIE PODOBALO...ALE ANETA POWIEDZIALA ZE TO JEST JEJ KOLEZANKA I ZE JADA Z PSEM DO POZNANIA!!!!ZACZAL COS MARUDZIC ALE ANETA ODPRAWILA NATALIE I DO SCHRONU NIE WROCILA..NAJWAZNIEJSZE ZE FRANIO JEDZIE!!:):)A ANETA MOWI ZE NIECH SIE DRZ TAM W SCHRONIE- JEGO PROBLEM:):):)....TERAZ MODLIMY SIE ZA WETOW I ZA DOBRA DIAGNOZE I ZA WYLECZENIE KOCHANEGO FRANUSIA:):) Quote
Recommended Posts