Eruane Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Niko wygląda teraz pięknie, bardzo się zmienił. Kiedy ten domek dla niego się pojawi... Quote
erka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Adopcja Nikiego bardzo pilna, bo nie tolerują sie z Jagim, psem z porażeniem, który tez trafił na dt do Jaagi. Niki z wygiętej w pałąk chudzinki stał sie pod opieką Jaagi dorodnym ON-kiem , ale teraz , jak juz jest piekny i zdrowy nikt sie nim nie interesuje:(. Bardzo prosze pomżcie znaleźć dom dla Nikusia. Quote
erka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Adopcja Nikiego bardzo pilna, bo nie tolerują sie z Jagim, psem z porażeniem, który tez trafił na dt do Jaagi. Niki z wygiętej w pałąk chudzinki stał sie pod opieką Jaagi dorodnym ON-kiem , ale teraz , jak juz jest piekny i zdrowy nikt sie nim nie interesuje:(. Bardzo prosze pomóżcie znaleźć dom dla Nikusia. Quote
ewab Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 A czy można by było podrzucić Niko onkowym ciotkom? Quote
erka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Bardzo prosze podeslijcie Nikusia komus od ON-ków, ja musze szukac pomocy dla Albinki. Quote
divia_gg Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 A dla Nikusia czekajacego niecierpliwie na swoj dom ciekawosta psia;) Dlaczego psy krążą wokół zanim się położą? Jest to bardzo stary zwyczaj, praktykowany wśród dzikich psów. Związany on był z zapewnieniem sobie bezpieczeństwa. Pies zanim się położył obchodząc teren sprawdzał, czy jest bezpieczny. A poza tym wybierał najbardziej wygodne miejsce. To zupełnie tak samo jak niektórzy ludzie, którzy wyczyniają "cuda" ze swoją poduszką zanim się położą. Czy Nikus sie tez kreci;)?? Quote
erka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Nikuś jest w zasadzie jedynym adopcyjnym psem :cool3:z naszej piątki, która jest teraz w dt u Jaagi. Pomóżmy mu znaleźć dom, bo sytuacja u Jaagi bardzo ciężka. Quote
halbina Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 podsyłam Niko, cóż kiedy ludzie pytają o szczeniaki... Quote
andzia69 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 halbina napisał(a):podsyłam Niko, cóż kiedy ludzie pytają o szczeniaki... Halbinko...jak są maluchy to pytają o starsze,jak są starsze - pytają o maluchy... w razie co na Śląsk do Aguchy na tymczas jedzie mały dzikusek:( 2 mies. pamiętaj o nim... Quote
Jaaga Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 divia_gg, Nikus tez sie kręci ;). Szukanie domu dla niego jest utrudnione przez to, że jest wiekszy od przeciętnego onka, a nie nadaje sie na zewnątrz, tylko musi mieszkac w domu. Nie każdy chce tak duzego psa do mieszkania. Niko na pobyt na zewnątrz reaguje histerią. Trudno, trzeba czekać. Jak dam radę, to zrobie mu domowe fotki, takie jak Groszkowi, ale dzis padam na nos po porodach moich suczek. Quote
erka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Piękny ON-kowaty Niko uratowany z zapadłej świetokrzyskiej wiochy, bardzo prosi o domek! Quote
halbina Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 jedna z osób (pan) zainteresowała się Niko, mam nadzieję, że się uda! Podałam mu telefon do Jaagi... Quote
andzia69 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 o matko - to chyba sie upiję z radości jakby sie udało:) Quote
Javena Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Do mnie tez dzwoniła pani w sprawie szczeniaków. Dałam jej namiary na Nikusia. Zaproponowałam wzięcie starszego szczeniaka,ze wzgledu na to ,ze jest mądrzejszy ,zachowuje czystosc itd. U mnie szczeniaki wielkości Onków już nie aktualne. Wysłałam jej zdjecia meilem. Jest ze Śląska. Quote
erka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Gdyby NIko był za duży, to dzisiaj pojechał na Śląsk do Aguchy szczeniorek wilczkowaty, będzie mniejszy od Niko docelowo. To ten chłopak ciemniejszy, większa od niego sporo siostrzyczka jasna pojechała do Krakowa. Quote
andzia69 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='Javena']Do mnie tez dzwoniła pani w sprawie szczeniaków. Dałam jej namiary na Nikusia. Zaproponowałam wzięcie starszego szczeniaka,ze wzgledu na to ,ze jest mądrzejszy ,zachowuje czystosc itd. U mnie szczeniaki wielkości Onków już nie aktualne. Wysłałam jej zdjecia meilem. Jest ze Śląska. Javenko - w razie telefonow o szczeniory onkowate proponuj tego czarno - podpalanego - jedzie od nas dzisiaj na tymczas do Aguchy - na Śląsk: z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/177764-Dwie-sunie-z-maleA-stwami-POMA-Z-JE-URATOWAAE-Potrzebne-WSPARCIE-FINANSOWE/page9 a za Nikusia trzymam kciuki z całych sił!:loveu::loveu::loveu: Quote
erka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 A to zdublowałysmy się i nawet to samo zdjęcie szczeniorków wstawiłyśmy:eviltong: Quote
Jaaga Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Wczoraj zadzwonił jeden Pan, ale maja juz upatrzonego innego psa i jeśli tamten do nich nie trafi, to wtedy przyjadą pozanć Niko. Dzis jestem do wieczora sama z całym towarzystwem, więc zdjęć Nikowi nie dam rady porobić. Poczekam, czy ten Pan sie odezwie. jesli nie, to jutro zrobię fotki. Quote
Jaaga Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Zrobiłam Nikiemu allegro na wszelki wypadek: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=896117452 Quote
divia_gg Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Niko ma tez u mnie Allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=896130001 Dorzucilam te zdjecia z Twojego, bo dobrze go na nich widac;) Quote
Jaaga Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Dorobiłam kupsprzedaj.pl, eoferty.com.pl. Razem z Nikusiem ogłaszam też kielecką kotkę. Quote
Jaaga Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Dziś byli ludzie oglądać Nikusia, ale nie pojechał i szuka dalej domu. Taki fajny pie, a nikt go nie chce. Quote
Jaaga Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Dorobiłam ogłoszenia Nikusiowi na gumtree katowice i pajeczyna.pl Quote
Recommended Posts