halbina Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Fenka pojechała do swojego domku w Paniówkach. Będzie domowym psem. Do dyspozycji będzie mieć ogród. Quote
kika22 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Fenka juz dupke grzeje w domku. Kciuki za jutrzejszy transport Pluta. I oby inne psiaki tak szybciutko domki miały. Quote
halbina Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/176523-Miniatury-prawie-poetyckie-3-trzymiesiAE-czne-suczki-z-A-ywca-na-dt-w-Zabrzu?p=13779745#post13779745 zapraszam do podziwiania nowych podopiecznych... i proszę nei zapominać, że Fraza potrzebuje domu... ogłoszeń też... bardzo proszę! Quote
Jaaga Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Mówiłam, że Państwo od Plutka nie potrafią się doczekać. Mąż będzie pod kasami i kupi bilet aż do Gniezna, skoro tak można. Justyna, na przelewie Alicji było napisane, że na kieleckie psy. Te wpłaty, na których jest, że na Groszka, to księguję na jego wątku. Zróbmy tak, że kupię bilet, a resztę dam na Groszka. Myslę, ze Alicja zgodzi sie, skoro jest szansa na taki fajny dom dla Plutka. Zresztą na kieleckie psiaki dostałam od wilczycy 50 zł, a przeznaczyłam je na wizytę u weta Groszka. Więc wyrównuje się. Halbina, to ta Pani, która do mnie zadzwoniła o sunię wzięła jednak Fenkę? Fajne następne małe. Justyna, zapomniała jeszcze napisac, a pytałaś. Pani od Klusi nie dała nic za szczepienie, a od nikogo nie chcę wymuszać pieniędzy, żeby nie było że zarabiam na szczeniakach :evil_lol:. Quote
rytka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 szybka zmiana planów-nie przyjezdza do mnie nikt ze slaska:shake:(przyczyny niezalezne) na sylwestra ale ja zostałam zaproszona na slask i własnie sie pakuje-wracam po nowym roku,kiedy dokładnie dam znac i wtedy moge zabrac Plutka autem.Nie wiem czyy bede miała dostep do neta ,wiec kontakt sms lub tel. Quote
jusstyna85 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Jaaga napisał(a):Mówiłam, że Państwo od Plutka nie potrafią się doczekać. Mąż będzie pod kasami i kupi bilet aż do Gniezna, skoro tak można. Justyna, na przelewie Alicji było napisane, że na kieleckie psy. Te wpłaty, na których jest, że na Groszka, to księguję na jego wątku. Zróbmy tak, że kupię bilet, a resztę dam na Groszka. Myslę, ze Alicja zgodzi sie, skoro jest szansa na taki fajny dom dla Plutka. Zresztą na kieleckie psiaki dostałam od wilczycy 50 zł, a przeznaczyłam je na wizytę u weta Groszka. Więc wyrównuje się. Halbina, to ta Pani, która do mnie zadzwoniła o sunię wzięła jednak Fenkę? Fajne następne małe. Justyna, zapomniała jeszcze napisac, a pytałaś. Pani od Klusi nie dała nic za szczepienie, a od nikogo nie chcę wymuszać pieniędzy, żeby nie było że zarabiam na szczeniakach :evil_lol:. No ja wiem,że tak głupio prosić sie o kase,ale w końcu obiecywała oddać za to,byłoby na leczenie Groszka...Nie da się jej jakoś przypomnieć? dla niej to pewnie nie majątek,a dla Groszka każda złotówka ważna Quote
halbina Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Myślę, że zapytać można. Chociaż ja postępuję w tej kwestii podobnie jak Jaaga. Informuję, że został psiak zaszczepiony i ile to kosztowało. Uważam, że jeśli chcielibysmy zwrotu kosztów, to musielibyśmy o tym pisać w ogloszeniach. Jaago, to ta pani. Fraza rozrabia jak pijany zając... a maluchy traktuje jak interaktywne zabawki... Quote
jusstyna85 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 halbina napisał(a):Myślę, że zapytać można. Chociaż ja postępuję w tej kwestii podobnie jak Jaaga. Informuję, że został psiak zaszczepiony i ile to kosztowało. Uważam, że jeśli chcielibysmy zwrotu kosztów, to musielibyśmy o tym pisać w ogloszeniach. Jaago, to ta pani. Fraza rozrabia jak pijany zając... a maluchy traktuje jak interaktywne zabawki... No tak,ale ta Pani przed adopcją powiedziała,że odda,więc wg mnie powinna dotrzymać słowa.Głupio chyba nie wyjdzie jeśli przypomni się jej. Quote
Jaaga Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Justyna, ta Pani chciała pokryć koszt sterylki. Właśnie dostałam wiadomość, ze wszystko u nich w porządku i Klusia zaaklimatyzowała się. Miałam nadzieję, że do nowego domu pojedzie Niko, bo były nim zainteresowane dwie rodziny, ale nikt już nie odezwał się. Quote
Eruane Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Czekam z niecierpliwością na wieści, czy uda się z transportem Plutka. Quote
Jaaga Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Znowu całe stadko u Halbiny :eviltong:. Wczoraj zadzwoniła Pani zainteresowana Nikiem, ze jednak nie weźmie go, bo w miedzyczasie wypatrzyli innego psiaka. Nikuś jest szczęśliwy, ma Stellę i bardzo polubili się :cool3:. Tylko, ze Stellunia jutro wraca do siebie. Spróbuje jej właścicielce pokazać Nikusia, żeby reklamowała wśród znajomych, skoro tak się polubili. Quote
halbina Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 dobrze wygląda, nareszcie nie jest taki wygięty.. . Quote
Recommended Posts