Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andziu, Stella jest kilka dni na przechowaniu, bo jej Pani wyjechała na sylwestra, a miejsca w hotelikach kosztują 50 zł/doba ;). W gruncie rzeczy dobry wybór, bo Stella czuje się jak u siebie, a w hoteliku pewnie czułaby się porzucona.

Posted

Do swojego domu pojechała Zojka. Dostałam zwrot kosztów jej szczepienia i przeznaczyłam je na test na FIP dla kieleckiego kota, który do mnie przyjechał.

Posted

jestem w Tychach jeszcze wracam do gniezna wtorek sroda dokladnie bede dzwonic dzien wczesniej do jagga wiec transport dla pluta jak najbardziej aktualny

Posted

Bjuta, allegro naprawdę fantastyczne! Nie zrobiłabyś takiego dla mojej Łatki z wadą dróg moczowych? Płaciłabym Ci za aukcję. Nie ogłaszam jej, bo nie potrafię znaleźć nikogo, kto chciałby psa, który mimowolnie siusia, ale może dzieki takiej wzruszającej aukcji, akurat ktos zlitowałby się nad nią? Poprzedni opiekunowie wytrzymali kilka miesięcy. Nawet zagraniczne fundacje nie chcą jej dać szansy na adopcję.

Posted

mała Fraza będzie dziś spala w swoim domku, w Zabrzu... ma aż trzy pańcie... i dwa koty do towarzystwa, zastąpi białego psa, który odszedł dwa lata temu za TM. A żył aż 16 lat, więc jak na sporego psa długo!

Bjutko, pani twierdzi, że na allegro jest pomyłka w moim numerze telefonu... Żeby dodzwonić się do mnie, przeszła przez stronę Fundacji "Szara Przystań" i dotarła do Formicy... a ta przekazała na mnie namiary. Akcję szczeniaczkową z tego wątku uważam za pozytywnie zakończoną...