andzia69 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Justyna - może zmienić trochę pierwszy post...zostawić tylko Nikusia ? bo chyba wszystkie maluszki maja domki... Quote
halbina Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Justyno, ja miałam wpłacić Jaadze za torebkę... niestety coś sobie kliknęłam na tym superaśnym nowym dogo i straciłam wszystkie wiadomości... potrzebuję konto Jaagi jeszcze raz i najlepiej info, ile to miało być kasy... przepraszam! Quote
Jaaga Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Halbina, ja sama mogę podać Ci konto, ale nie wiem, ile miałaś wpłacić. Na "superaśnym" dogo ja też mam tylko opcje wykasowania wszystkich wiadomości jednym ruchem, bo inaczej, pojedynczo nie da się. Quote
halbina Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 no właśnie... superaśne jest dogo, torebka chyba miała wywoławczą 20zł no i koszty przesyłki... podaj mi dane do przelewu... Quote
ewab Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Ciotki potrzebna mi osoba do sprawdzenia DS dla szczeniorki od Koniczynki. Dom w Bytomiu (ale bliżej Piekar). Cała rodzina czeka w pełni przygotowana na suczydełko. Quote
jusstyna85 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='halbina']Justyno, ja miałam wpłacić Jaadze za torebkę... niestety coś sobie kliknęłam na tym superaśnym nowym dogo i straciłam wszystkie wiadomości... potrzebuję konto Jaagi jeszcze raz i najlepiej info, ile to miało być kasy... przepraszam![/QUOTE] Ja nie pamiętam ile...trzeba znaleźć kogoś,komu działa przeszukiwanie postów... Quote
ewelinka_m Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Halbinko czy to o ten bazarek chodzi? http://www.dogomania.pl/threads/175982-PiAE-kne-markowe-TOREBKI-A-wieczniki-KSIAE-A-KI-NA-SPA-ATE-OPERACJI-STARUSZKA Quote
halbina Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='ewelinka_m']Halbinko czy to o ten bazarek chodzi? http://www.dogomania.pl/threads/175982-PiAE-kne-markowe-TOREBKI-A-wieczniki-KSIAE-A-KI-NA-SPA-ATE-OPERACJI-STARUSZKA tak, bardzo dziękuję! Quote
andzia69 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 trza go na colie przerobić i zaciążyć - to szybko znajdzie dom;) Quote
erka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 No właśnie:evil_lol:. Nie ma też co martwić się,że talonów na sterylki nie będzie, bo popyt na zaciążone suki na dogo spory:diabloti:. Quote
Jaaga Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Erko, spory popyt, ale na te rasowe. Wczoraj Ewelinka dała mi tel do ludzi zainteresowanych onkiem. Zadzwoniłam, nikt nie odebrał, potem pani puściła mi sygnał, wiec drugi raz zadzwoniłam. Nie wykazywała entuzjazmu. jak coś, to zadzwoni. Myśle jednak, ze też z tego domu nic nie wyjdzie. Quote
divia_gg Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Pozwole sobie na offa... Po pierwsze zbieramy na kastracje, mamy w tej chwili 80 zł i brakuje jeszcze mniej wiecej drugie tyle http://www.dogomania.pl/threads/174814-CZARNY-WCIAE-A-CZEKA-ProszAE-o-pomoc-finans-na-kastracjAE-Szukamy-DS-LuA-ka-i-Rubi-w-DS Druga sytuacja troche trudniejsza. Szukamy chociaz DT i prosimy o deklaracje na utrzymanie malenkiej suczki z parkingu lesnego... http://www.dogomania.pl/threads/179382-MITZI-maA-a-sunia-z-parkingu-szukamy-DT-i-marzymy-o-DS/page2 Quote
erka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Jaaga, ale to właśnie ona ma przyjechac zobaczyć Niko? Quote
Jaaga Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Divia, Ty nam nie zachwalaj suni :evil_lol:, oprócz nas chyba nikt tu nie zagląda :mad:. Erka, tak to ta osoba od Ewelinki. Quote
divia_gg Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Divia, Ty nam nie zachwalaj suni , oprócz nas chyba nikt tu nie zagląda . E tam gadasz...No moze i racja, ale chcialam Wam jeszcze raz pokazac;) Nie no zartuje, wkleilam na wszystkie moje subskrycje... Quote
Jaaga Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ja tez żartuję. Tylko Niko cieszy sie taka samą popularnoscia, jak Mitzi, wiec wiele osób jej tu nie zobaczy. Quote
Jaaga Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Niko niestety nie pojechał. jedynym sposobem na jego adopcję jest chyba zawiezienie go do nowego domu. Niko nie boi sie osób, które na niego nie zwracają uwagi, ale jak widzi, ze cos sie święci, to siedzi jak wystraszona, trzęsąca sie galareta. Nie daje się dotknąć i uciekłby w mysia dziurę. Robi wszystko, zeby tylko od nas nie wyjechać. Ludzi to bardzo zraża, bo nie takiego zachowania oczekują po tak dużym psie. Każdy uważa, że adocją zrobi mu krzywdę i pies sie nie przyzwyczai. Quote
halbina Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 u Ciebie poczuł sie bezpieczny, trudno mu się dziwić, że nie chce opuszczać tej przystani... Quote
erka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 No właśnie, tak to jest, jak psiakom jest dobrze w dt, potem nie chcą go opuścić:eviltong:. Moja mama teraz mówi"nie rozpieszczaj tak tego Gucia, bo nie wiadomo, gdzie potem trafi". Ale jak tu nie rozpieszczać takiego malucha, który już tyle poniewierki przeszedł, niech ma treaz dobrze:p. Quote
Jaaga Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Jest nowa szansa dla Nikusia. Dziś zadzwonił bardzo sympatyczny Pan. Niko mieszkałby w domu z ogrodem, na uboczu, z dziećmi. Dla niego raj. Niestety, Państwo dość daleko mieszkają, więc nie mam jak dowieźć Nikusia i muszą sami przyjechać. To ogromna szansa dla niego, bo dom spełnia wszystkie oczekiwania. Mieli dużego psa, ale ktoś im go ukradł. Dzieci bardzo tęsknią za psem. Muszę Nikowi szepnąć do ucha, że jutro ma się odpowiednio zachować :razz:. Quote
erka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 No Nikuś, tylko nie przynieść nam wstydu i zaprezentuj sie jakoś chłopaku!:mad: Quote
Recommended Posts