Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam,
z tej strony Marta P. obecna właścicielka Frazy :) Obecnie Sisi :)
Psinka jest cudowna, szalona, ale słodka :) Bardzo lubi natomiast
gryść wszytsko co jej wejdzie pod łapy :(
ale radzimy sobie z tym , mówimy jej jak dziecku, że tego nie wolno i
słucha nas :)
Narazie najbardziej to słucha mnie z czego bardzo sie cieszę :)
Ma swoje posłanie, jednak narazie najbardziej lubi spać z moją mama lub ze mną.
Cały czas jest ktoś z nią w domu żeby nie czula się samotna :)
Z kotami ma całkiem dobry kontakt :)
Zdjęcia wyślę w następnym e-mailu :)

Jesteśmy bardzo zadowolone z naszego wyboru psiaka :)

Posted

Jaaga napisał(a):
Ja tez dostałam wiadomość od Plutka. Jest grzeczny i wszystko w porządku, tylko przerósł oczekiwania Państwa, jesli chodzi o rozmiar ;).

Ale chyba go nie odeślą w związku z tym?:roll:

Posted

Telefonował do mnie dziś pan z okolic Krakowa w sprawie Leo. Gdy dowiedział się, że ma już dom prosił o znalezienie mu innego większego psa np. ON-ka. Może mu zaproponujemy Nikosia. Do kogo mam skierować pana?

Posted

ewab napisał(a):
Telefonował do mnie dziś pan z okolic Krakowa w sprawie Leo. Gdy dowiedział się, że ma już dom prosił o znalezienie mu innego większego psa np. ON-ka. Może mu zaproponujemy Nikosia. Do kogo mam skierować pana?

A to koniecznie pies? I czy do domu czy na teren?

Posted

Bo tak sobie niesmiało o Luscie pomyslalam. Co prawda do ONka to jej troche daleko, ale duza. Moze zaryzykuje telefon...Chyba ze takim warunkiem kluczowym byl pies. To moze Bary wtedy...

Posted

Erka, nic nie wspominali, że go nie chcą, tylko że mysleli, że bedzie mniejszy. Podawałam jego wagę, ale chyba ludzie nie kojarzą psów po wadze. Napisali, że wszystko w porządku.

ewab, ten pan co chce owczarka, to pewnie na zewnątrz, skoro ma ogród? Podpytałas może? Niko nie nadaje sie absolutnie. On nie ma sierści onka, brak mu podszerstka i po kilkunastu minutach na zimnie wyje i zawodzi, żeby iść do domu. Może mieszkać wyłącznie w domu.
Do mnie też dzwonią ciągle udzie, którzy szukają onka nadającego się na zewnątrz.

Posted

Jak tak czytam, ze ludzie tylko onki chca to chyba Luśke jakas prostownica potraktuje i ja przemaluje.:evil_lol: Gorzej bedzie z posturą - bo raczej niedzwiedzia, ale mozna sciemnic ze to mix przeciez:cool3:

Posted

divia-gg, próbuj prostowania i malowania, tylko nie zapomnij o postawieniu jej uszu :evil_lol:. Muszę zastanowić sie nad przerobieniem Groszka na onka ;).
Mnie tez to zaskakuje, bo dzwonią, mówią że szukają psa na zewnątrz, do pilnowania, ale ma być onek, albo mix. Wszystkim polecam Barego, ale jakoś szczególnie zalezy na wyglądzie. Bez sensu :shake:. Skoro pies ma spełniać rolę stróża, to jakie znaczenie ma jego wygląd? Powinni patrzeć na predyspozycje w tym kierunku.

Posted

Chyba było tu więcej nowych zdjęć Niko i gdzieś zginęły:roll:. Mozna by je był wstawic w pierwszym poście, żeby było wiadomo, jak teraz wygląda, bo to juz upełnie nie ten sam pies:p

Posted

No, nie ten sam, ale co się dziwić, jak wsuwa kg karmy dziennie :evil_lol:. Przyjechała wygięta chudzinka, a teraz to kawał psa. Już ma ponad 30 kg, a pewnie jeszcze sie rozrośnie.
Teraz widać efekty kastracji, bo przestał uganiać sie za sukami.