Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To fantastycznie:multi:!
A czy Plutek od Jaagi w końcu pojechał do tego Gniezna?:roll:

Jeżeli tak, to rzeczywiście wszystkie szczeniaczki byłyby w domkach :loveu:.

To z tego wątku zostaje tylko trochę starszy Nikuś, już nie "wygiety w pół":razz:.

Bardzo dziękuję za pomoc Jaadze i halbinie, bo to dzięki nim udało sie maluchy uratować!:iloveyou::modla:

• Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pluto dotarł do domku caly i zdrowy-w podrozy idealny ,moja saba nawet nie wiedziała ,ze ma towarzystwo tak cicho siedział(ona tez spala caly czas).pluto ma szczescie jego panstwo sa super-niezwykle szczerzy i zyczliwi ludzie(do ludzi i zwierzat).Pani przekazala mi 50zł. na psiaki prosze na pw.nr.konta gdzie wplacic.

w swoim domu ...

" class="ipsImage" alt="">

Posted

Super:lol:, rytka, bardzo dziękujemy Ci za pomoc w transporcie!:loveu::loveu:

Mam nadzieję,że mały nie zdemoluje choinki, jak to wczoraj zrobiła jedna nasza podopieczna w dt:eviltong:.

Posted

Jak się cieszę :multi:. Wczoraj dzwoniłam do Was , ale jeszcze jechaliscie, a potem do godz. 1.30 w nocy przygotowywałam psy na wystawę, żeby o 4 wstać :evil_lol:.
Super, ze wszystko w porządku. Bardzo martwiłam sie, jak się będzie zachowywał w samochodzie.
Rytka, te pieniądze, które Państwo dali, zostaw na paliwo. W końcu jechaliście specjalnie z nim do jego nowego domu. I tak miałam pytać, ile dać na benzynę.
Na koncie tych kieleckich psiurków mam nadal 60 zł.

Posted

no daj spokoj jakie specjalnie ..dostarczylas mi go da samych tychow a z gniezna" zboczyłam" tylko 9 km.zreszta dostalam kawe od pani pluta za droge(musialam wziasc to taki typ człowieka,ze nie popusi bo sie obrazi)powiedz gdzie wpłacic kase i na jaki adres odesłac umowe.

ps.w samchodzie taki grzeczny był chyba ze strachu..bo jak go wypuszczałam na siku i piciu to musialam wyciagac z transporterka a on i tak sam tam zaraz właził:roll:mogl sie przestraszyc dodatkowo bo jechał z tyłu a w polowie drogi gapowaty kierowca puknoł mnie w tył-nie wychamował na sliskiej drodze.zbil mi tylko lampe(zaplacil za nia odrazu)ale on ma caly przód do robienia:evil_lol:

Posted

Dziewczynki ,czy macie namiary na jakies szczeniaki typu wilczastych. W jakim wieku jest Nikus? Dzwonił do mnie pan ,który adoptował Blankę. Jego brat jest zainteresowany adopcją jakiegoś szczeniaczka. Tylko raczej z dużych typu ON-ków. Jak coś byście miały wyślijcie zdjęcia na [email protected]. Obiecałam ,że wysle mu meilem jak cos będzie.. Dzieki.

Posted

Niko jest z poprzedniego miotu suczki, która teraz miała małe, więc ma ok. 10 mies.
Rozmawiałam z Erka i mówiła że znowu jest jakaś bezdomna suka ze szczeniakami, ale nie mam pojęcia, jakie są. Wiem o nich, bo Erka pytała, czy nie wiem o kimś, kto dałby maluszkom DT.

Rytka, dziękuję w takim razie. Jesli mogłabyś pieniądze wpłacić na konto Erki na Albinkę, to byłoby super. Tylko, nie mam teraz konta Erki. Poproszę, żeby Ci wysłała.

Posted

Javena napisał(a):
Dziewczynki ,czy macie namiary na jakies szczeniaki typu wilczastych. W jakim wieku jest Nikus? Dzwonił do mnie pan ,który adoptował Blankę. Jego brat jest zainteresowany adopcją jakiegoś szczeniaczka. Tylko raczej z dużych typu ON-ków. Jak coś byście miały wyślijcie zdjęcia na [email protected]. Obiecałam ,że wysle mu meilem jak cos będzie.. Dzieki.

U mmlasowice są szczeniaki,dwa wyglądają na takie jakby większe w przyszłości,zostały znalezione w lesie, Jaaga-widziałaś fotki,myślisz że będą duże?

Posted

Dzięki. Ostatecznie zdjecia można wysłac,a on niech sam wybiera. Blanka i mój kiciuś Mirus ,mają sie dobrze. Blanka podobno uwielbia długie spacery. Prosiłam o zdjecia jak bedzie cos miał. Natomiast Timus jak tylko widzi swetrek ,który mu uszyłam i szeleczki ,natychmiast chowa sie w kąt. Niecierpi spacerków. :shake:Trzesie się jak galareta. Wiatr mu gwizda w dupke. Trzeba jednak uczyć go wychodzenia,bo dokąd tak bedzie się załatwiał w domciu.;);)

Posted

Dzięki ewelinko_m:), może ktoś rozsądny sie wreszcie zgłosi o Nikusia:).

Przydałby sie bardzo dom, bo do Jaagi dzisiaj przyjechały dwa psiaki, Albinka w ciężkim stanie i Jagi, też niesprawny psiak.
Ale Jagi niestety nie dogaduje sie z Nikusiem i juz się spięli.
A Albinka potrzebuje czasochłonnej opieki.

Javena, ja się nie dziwie Timusiowi,że on nie chce chodzic na spacery, przeciez to biedactwo urodziło sie na zimnej ziemi i tak przeżył dwa miesięce, bez żadnego schronienia. Pewnie boi sie teraz,że ktos go zostawi na dworze.