erka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 To fantastycznie:multi:! A czy Plutek od Jaagi w końcu pojechał do tego Gniezna?:roll: Jeżeli tak, to rzeczywiście wszystkie szczeniaczki byłyby w domkach :loveu:. To z tego wątku zostaje tylko trochę starszy Nikuś, już nie "wygiety w pół":razz:. Bardzo dziękuję za pomoc Jaadze i halbinie, bo to dzięki nim udało sie maluchy uratować!:iloveyou::modla: Quote
halbina Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 nie ma za co, Erko, dziękować, wszystkie psiaki są nasze! Quote
Jaaga Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Plutek ma jechać jutro. Czekam tylko na ogłoszenia dla Nikusia. Wszystkie psy odjeżdżają, a on nadal czeka. Quote
rytka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 plutka zawioze bezposrednio do jego domku-ten jego pan strasznie symaptyczny sie wydaje znowu dzwonil bo tak dlugo nie ma pluta:) Quote
ewelinka_m Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 ojejku cudownie wszystkie maluchy już będą w domkach! Jaaga Nikusia będę ogłaszać jutro...:) Quote
ewelinka_m Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 cudownie wszystkie maluchy będą w domkach! Jaaga Nikusia będę ogłaszać jutro...:) Quote
Eruane Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ale dobre wieści! :) Czekamy wobec tego na nowe wieści z domków. :) Szczeniorkom należy się wszystko, co najlepsze. Quote
Eruane Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Czy jest gdzieś tu na wątku jakiś fany opis Nikusia i jego historia do ogłoszeń, bo nie mogę znaleźć? Quote
Jaaga Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Opis Nikusia wstawiłam dziś na ogólnym wątku kieleckich psów. Quote
jusstyna85 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Nie mam czasu przebrnąć przez wszystko- ile zostalo szczeniaków do adopcji? Quote
Jaaga Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Pluto jest własnie w drodze do domu, czyli z tych wszystkich z tego wątku został tylko Niko. Quote
erka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Niko, przesympatyczny młody psiak , grzeczny, niekłopotliwy bardzo prosi o domek! Quote
rytka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Pluto dotarł do domku caly i zdrowy-w podrozy idealny ,moja saba nawet nie wiedziała ,ze ma towarzystwo tak cicho siedział(ona tez spala caly czas).pluto ma szczescie jego panstwo sa super-niezwykle szczerzy i zyczliwi ludzie(do ludzi i zwierzat).Pani przekazala mi 50zł. na psiaki prosze na pw.nr.konta gdzie wplacic. w swoim domu ... " class="ipsImage" alt=""> Quote
erka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Super:lol:, rytka, bardzo dziękujemy Ci za pomoc w transporcie!:loveu::loveu: Mam nadzieję,że mały nie zdemoluje choinki, jak to wczoraj zrobiła jedna nasza podopieczna w dt:eviltong:. Quote
Jaaga Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Jak się cieszę :multi:. Wczoraj dzwoniłam do Was , ale jeszcze jechaliscie, a potem do godz. 1.30 w nocy przygotowywałam psy na wystawę, żeby o 4 wstać :evil_lol:. Super, ze wszystko w porządku. Bardzo martwiłam sie, jak się będzie zachowywał w samochodzie. Rytka, te pieniądze, które Państwo dali, zostaw na paliwo. W końcu jechaliście specjalnie z nim do jego nowego domu. I tak miałam pytać, ile dać na benzynę. Na koncie tych kieleckich psiurków mam nadal 60 zł. Quote
rytka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 no daj spokoj jakie specjalnie ..dostarczylas mi go da samych tychow a z gniezna" zboczyłam" tylko 9 km.zreszta dostalam kawe od pani pluta za droge(musialam wziasc to taki typ człowieka,ze nie popusi bo sie obrazi)powiedz gdzie wpłacic kase i na jaki adres odesłac umowe. ps.w samchodzie taki grzeczny był chyba ze strachu..bo jak go wypuszczałam na siku i piciu to musialam wyciagac z transporterka a on i tak sam tam zaraz właził:roll:mogl sie przestraszyc dodatkowo bo jechał z tyłu a w polowie drogi gapowaty kierowca puknoł mnie w tył-nie wychamował na sliskiej drodze.zbil mi tylko lampe(zaplacil za nia odrazu)ale on ma caly przód do robienia:evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 ewelinka_m napisał(a): Jaaga Nikusia będę ogłaszać jutro...:) Jaaga przepraszam..wczoraj nie dałam rady..siedziałam z Albinka na transfuzji :-( Quote
Javena Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Dziewczynki ,czy macie namiary na jakies szczeniaki typu wilczastych. W jakim wieku jest Nikus? Dzwonił do mnie pan ,który adoptował Blankę. Jego brat jest zainteresowany adopcją jakiegoś szczeniaczka. Tylko raczej z dużych typu ON-ków. Jak coś byście miały wyślijcie zdjęcia na [email protected]. Obiecałam ,że wysle mu meilem jak cos będzie.. Dzieki. Quote
Jaaga Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Niko jest z poprzedniego miotu suczki, która teraz miała małe, więc ma ok. 10 mies. Rozmawiałam z Erka i mówiła że znowu jest jakaś bezdomna suka ze szczeniakami, ale nie mam pojęcia, jakie są. Wiem o nich, bo Erka pytała, czy nie wiem o kimś, kto dałby maluszkom DT. Rytka, dziękuję w takim razie. Jesli mogłabyś pieniądze wpłacić na konto Erki na Albinkę, to byłoby super. Tylko, nie mam teraz konta Erki. Poproszę, żeby Ci wysłała. Quote
jusstyna85 Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Javena napisał(a):Dziewczynki ,czy macie namiary na jakies szczeniaki typu wilczastych. W jakim wieku jest Nikus? Dzwonił do mnie pan ,który adoptował Blankę. Jego brat jest zainteresowany adopcją jakiegoś szczeniaczka. Tylko raczej z dużych typu ON-ków. Jak coś byście miały wyślijcie zdjęcia na [email protected]. Obiecałam ,że wysle mu meilem jak cos będzie.. Dzieki. U mmlasowice są szczeniaki,dwa wyglądają na takie jakby większe w przyszłości,zostały znalezione w lesie, Jaaga-widziałaś fotki,myślisz że będą duże? Quote
Javena Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Dzięki. Ostatecznie zdjecia można wysłac,a on niech sam wybiera. Blanka i mój kiciuś Mirus ,mają sie dobrze. Blanka podobno uwielbia długie spacery. Prosiłam o zdjecia jak bedzie cos miał. Natomiast Timus jak tylko widzi swetrek ,który mu uszyłam i szeleczki ,natychmiast chowa sie w kąt. Niecierpi spacerków. :shake:Trzesie się jak galareta. Wiatr mu gwizda w dupke. Trzeba jednak uczyć go wychodzenia,bo dokąd tak bedzie się załatwiał w domciu.;);) Quote
Jaaga Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Justyna, widziałam i chyba będą wielkości Nikusia. Quote
ewelinka_m Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Komplet ogłoszeń Nikusiowi właśnie zrobiłam :) (komplet to ogłoszenia z tej listy: http://www.dogomania.pl/threads/175401-OWCZARKOWATY-NIKO-Z-KIELC-w-DT-SZUKA-DOMU?p=13731637&viewfull=1#post13731637 ) Eliza jeszcze mu allegra machnie ;) Quote
erka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Dzięki ewelinko_m:), może ktoś rozsądny sie wreszcie zgłosi o Nikusia:). Przydałby sie bardzo dom, bo do Jaagi dzisiaj przyjechały dwa psiaki, Albinka w ciężkim stanie i Jagi, też niesprawny psiak. Ale Jagi niestety nie dogaduje sie z Nikusiem i juz się spięli. A Albinka potrzebuje czasochłonnej opieki. Javena, ja się nie dziwie Timusiowi,że on nie chce chodzic na spacery, przeciez to biedactwo urodziło sie na zimnej ziemi i tak przeżył dwa miesięce, bez żadnego schronienia. Pewnie boi sie teraz,że ktos go zostawi na dworze. Quote
Jaaga Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Niko na wieczornym spacerze: Ewelinko, bardzo dziękuję. Oby ktos się zgłosił z tych ogłoszeń. Quote
Recommended Posts