Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Halbina, świetne zdjęcia. Czy dziewczyny tez tak rosną? Plutek rośnie, jak na drożdżach. Jesli one tak samo, to chyba za niedługo nie będziesz miała gdzie spać :evil_lol:. Do tego, jak podrośnie czarna pantera ze zdjęć, to chyba na podłogę bedziesz musiała się przenieść :eviltong:. Ja tez się dokociłam, ale mój nowy kot tylko śpi i je :diabloti:. Mąż sie już pytał, czy on jest w ogóle żywy, bo się nie rusza.
Masz jakies telefony o sunie?

Posted

podaj mi swoje dane kontaktowe na pv, mam chętnego z KAtowic na szczeniaczka pieska niedużego docelowo, rodzina z dwuletnim dzieckiem, bez doświadczenia, więc nie wiem, czy chcesz?...

Posted

jakiego psa trzeba przewiesc na trasie katowice- gniezno?(nie moge sie polapać tyle ich tutaj) maly jest,pociąiem by pojechal,za dwa dni katowice-gniezno jedzie 'ktos' ale pociągiem-ja wracalam pusto stamtad przed swietami samochodem :roll:.

Posted

rytka napisał(a):
jakiego psa trzeba przewiesc na trasie katowice- gniezno?(nie moge sie polapać tyle ich tutaj) maly jest,pociąiem by pojechal,za dwa dni katowice-gniezno jedzie 'ktos' ale pociągiem-ja wracalam pusto stamtad przed swietami samochodem :roll:.

Transport potrzebny dla Pluta - podrosnietego szczeniaka mix onka

Posted

kika22 napisał(a):
Transport potrzebny dla Pluta - podrosnietego szczeniaka mix onka

ok. czyli pociagiem to nie za bardzo chyba, za długo dla niego( katowice -Poznan to ok.6godz.plus godz.do Gniezna).
moglabym po niego jechac autem-w kazdej chwli(jestem z ok.gniezna)ale wtedy za zwrotem kosztow paliwa w obie strony 250zl.

Posted

Plutek waży dokładnie 7,2 kg. Dałabym dla niego transporterek, gdyby mógł jechać pociągiem. Jest grzeczny. Jesli taki transport byłby mozliwy, to prosiłabym o dokładne podanie godz. dojazdu do Gniezna, żebym mogła przekazać Państwu, którzy czekają na Plutka.
Do transporterka dałabym podkład do siusiania.