halbina Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 straszne rozrabiary się z nich robią... Quote
halbina Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 roznoszą z dziką pasją zawartość kuwety... Quote
halbina Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 już się zgrały ze stadkiem, na czas mojego wyjścia wybierają jednak łazienkę... Quote
halbina Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 psy są izolowane, na ile to możliwe... Quote
halbina Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 a po zabawie idziemy spać... przed Wigilią miałam nockę, ale psiaki i kociaki chciały spać, więć zrobiłam sesję z nocnymi scenami z rogówki Quote
halbina Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 pomału zaczynają układać się do snu... Quote
halbina Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 a potem wreszcie można spać, najlepiej przy pańci, pod kołderką: Quote
Jaaga Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Halbina, świetne zdjęcia. Czy dziewczyny tez tak rosną? Plutek rośnie, jak na drożdżach. Jesli one tak samo, to chyba za niedługo nie będziesz miała gdzie spać :evil_lol:. Do tego, jak podrośnie czarna pantera ze zdjęć, to chyba na podłogę bedziesz musiała się przenieść :eviltong:. Ja tez się dokociłam, ale mój nowy kot tylko śpi i je :diabloti:. Mąż sie już pytał, czy on jest w ogóle żywy, bo się nie rusza. Masz jakies telefony o sunie? Quote
halbina Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 podaj mi swoje dane kontaktowe na pv, mam chętnego z KAtowic na szczeniaczka pieska niedużego docelowo, rodzina z dwuletnim dzieckiem, bez doświadczenia, więc nie wiem, czy chcesz?... Quote
halbina Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 telefony mam... o spanielki... nasze sunie musimy poogłaszać... Quote
ewelinka_m Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Jaaga a z tamtych ogłoszeń nikt nie dzwonił?:( nową serię najwyżej machniemy na dniach :) Quote
rytka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 jakiego psa trzeba przewiesc na trasie katowice- gniezno?(nie moge sie polapać tyle ich tutaj) maly jest,pociąiem by pojechal,za dwa dni katowice-gniezno jedzie 'ktos' ale pociągiem-ja wracalam pusto stamtad przed swietami samochodem :roll:. Quote
kika22 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 rytka napisał(a):jakiego psa trzeba przewiesc na trasie katowice- gniezno?(nie moge sie polapać tyle ich tutaj) maly jest,pociąiem by pojechal,za dwa dni katowice-gniezno jedzie 'ktos' ale pociągiem-ja wracalam pusto stamtad przed swietami samochodem :roll:. Transport potrzebny dla Pluta - podrosnietego szczeniaka mix onka Quote
emilia2280 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Piékne fotki jak zawsze halbinowe. Poduszki lapek sun swiecá jak psu jajka ;>>> Quote
rytka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 kika22 napisał(a):Transport potrzebny dla Pluta - podrosnietego szczeniaka mix onka ok. czyli pociagiem to nie za bardzo chyba, za długo dla niego( katowice -Poznan to ok.6godz.plus godz.do Gniezna). moglabym po niego jechac autem-w kazdej chwli(jestem z ok.gniezna)ale wtedy za zwrotem kosztow paliwa w obie strony 250zl. Quote
Jaaga Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Plutek waży dokładnie 7,2 kg. Dałabym dla niego transporterek, gdyby mógł jechać pociągiem. Jest grzeczny. Jesli taki transport byłby mozliwy, to prosiłabym o dokładne podanie godz. dojazdu do Gniezna, żebym mogła przekazać Państwu, którzy czekają na Plutka. Do transporterka dałabym podkład do siusiania. Quote
ewelinka_m Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Jaaga a jak tam czuje się Niko ? :) Quote
Recommended Posts