Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak sobie od kilku dni myślę ile to byśmy wsparły biednych braci mniejszych wygraną w totka. Może tak wszystkie zagramy. Skąd tę kase brać, wszystkim psiakom by się chciało pomóc. Czytając reklamy wszelkich kumulacji mam przed oczami wspaniałe pperspektywy dla skrzywdzonych psiaków i kiciów też. Nigdy nie gram, i zawsze jestem po stronie wygranych, ale chyba zacznę w końcu.... A wy?

• Replies 634
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pinkmoon']ja czasem kupię los za 3 zł i tak sobie marzę... :([/QUOTE]

ech te marzenia...:(

dobrze, że psiaki są już bezpieczne w dobrym hoteliku:)

Posted

Doszły wpłaty od :
rudaa 1 - 15 zł :)
Lucyna- 30 zł :)

Dzisiaj zamówiła tez Sabie i Guciowi adresówki grawerowane za 6.50 zł sztuka. Ostatni bowiem jest plaga zaginięć pisków w td i hotelikach... Lepiej dłuchac na zimne, szczegónie ,że one lyssetek nie mają...

Ja chyba nie pojadę do Mileca w sobotę , to nie przeziębienie to chyba grypa... od 2 dni gorączka nie puszcza... a ja niestey nie mogę się do końca załatwić... ;(

Posted

Hotelik jest boski :) pani Joanna bardzo się pieskami przejmuje , co drugi dzień dostaje relacje i zdjęcia na komórkę. Dzisiaj pojechał tam mój-jeszcze jeden podopieczny -Pręguś link w banerku. Warunki są rewaluacyjne , ceny też. Pani Joanna nie robi tego dla zysku, jak sama powiedziała ,maż zarabia o ona robi to co kocha... pracuje ze zwierzętami. Na wątku tym pojawiają się Cioteczki , które odwiedzają regularnie hotelik, One na pewni coś jeszcze napiszą .
Dzisiaj będą zdjęcia :) Nikus , który zawozi mojego Pęgusia je zrobi :), ja niestety nie mogłam jechać , bo leże chora w domu ;(...

Ps: wczoraj doszła wpłata od:
Anki W - 50 zł :) dziękujemy

Posted

[quote name='J_ulia']

Ps: wczoraj doszła wpłata od:
Anki W - 50 zł :) dziękujemy[/QUOTE]

nie dziękuj, niewiele pomogłam ale ..... stado kotów w pracy i 4 zwierzaki w domu też potrzebują jeść

Bardzo się cieszę że psiaki przyzwyczaiły się do nowych warunków i życzę im gwiazdki z nieba /nowego, prawdziwego i na dodatek wspólnego domku/

Posted

Poker napisał(a):
napiszcie proszę od kiedy do kiedy się liczy miesiąc dla psów w hoteliku?, bo nie wiem jak wpłacać?

Sabę i Gucia zawiozłam do hoteliku 2 grudnia i tego dnia też dokonałam przelewy na cały miesiąc. Ustaliła z panią Joanno wpłatę- jeśli tylko będzie to możliwe na 1 dnia każdego miesiąca na kwotę 300 zł od psa, nie zależnie od tego czy miesiąc ma 29 czy 31 dni. Myślimy ( z p. Joanną) też nad zmiana opłaty na 8 zł od psa , ale sami będziemy dostarczać jedzenie... pomysł wart dokładnego przeliczenia :).

Posted

Bylam dzis w hoteliku odwiedzic psiaki.Swietne psy, biegaly jak szalone cieszyly sie.Chciclam im zdjecia zrobic ale mi bateria padla w aparacie:(:( zrobilam tylko Pregusiowi

Posted

Psiaki świetnie się czują, Saba jest zupełnie spokojna, a Gucio dochodzi do normy. Nie wiem jak wstawić zdjęcia, coś mi nie wychodzi... Saba z Guciem właśnie biegają wokół domu, Gucio uwielbia zaglądać do kuchni z parapetu, w domu były bardzo grzeczne. Saba świetnie radzi sobie z kręconymi schodami.

Posted

yoko100 napisał(a):
Bylam dzis w hoteliku odwiedzic psiaki.Swietne psy, biegaly jak szalone cieszyly sie.Chciclam im zdjecia zrobic ale mi bateria padla w aparacie:(:( zrobilam tylko Pregusiowi

Pęgus mój ulubieniec :) mam do niego szczególny sentyment hehe... czy w takim razie mogła bym prosić jego zdjęcia :) ? bardzo proszę :)

hotelterier5 napisał(a):
Psiaki świetnie się czują, Saba jest zupełnie spokojna, a Gucio dochodzi do normy. Nie wiem jak wstawić zdjęcia, coś mi nie wychodzi... Saba z Guciem właśnie biegają wokół domu, Gucio uwielbia zaglądać do kuchni z parapetu, w domu były bardzo grzeczne. Saba świetnie radzi sobie z kręconymi schodami.

Cudne wieści. Najbardziej cieszy mnie ,że Gucio powoli dochodzi do równowagi. To bardzo wrażliwy pies i sytuacja w poprzednim domu mocno dała mu się we znaki... Gucio to zaglądanie chyba od twoich piesków podpatrzył hehe ... w końcu może ktoś się ulituje i coś dobrego dostanie... :)

Posted

Julio tak wgram zdjecia zobacze ile mi zrobilo bo na smierc zapomnialam go naladowac.Pregus cos lgnol do mojego chlopaka skakal ciagle po nim czesciej niz po mnie hehe a gdzie zamiescic jego zdjecie na jego watku czy tuaj jesli na jego to poporsze link

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Pieski w dobrych warunkach dojdą do równowagi psychicznej i fizycznej.
Rozstanie z właścicielką na pewno było dla nich smutne...

Smutne trochę były na pewno...
ale jednak przebywanie z dwoma osobami chorymi psychicznie z czego jeden to dodatkowo alkoholik (agresywny) nie pozostawało bez wpływu na nie... Krzyki, wrzaski, przepychanki, przeganianie od jednego do drugiego... biedny Gucio- nie dziwie się, że się nerwicy nabawił... Dlatego tak mnie cieszy , że dochodzi szybciutko do siebie...

A zdjęcia jak Ci wygodnie prześlij do mnie albo od razu na wątek Pegusia. To ten przystojniak ze środkowego banerka u mnie....:loveu: Dziękuje