J_ulia Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 agata51 napisał(a):Mam nadzieję, że to ja ;) Gapa ze mnie. Oczywiście ,że Ty:oops: już poprawiam. Quote
bros Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Katarzyna :Rose::modla::modla::modla::sweetCyb: Quote
katarzyna005 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Julcia nie pomyliłaś się. Niech będą szczęśliwe i kochane. Tak to jest mój prezent dla nich. Wyściskaj ich mocno jak się z nimi zobaczysz. Quote
rudaa1 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 A dlaczego nie ma mnie w rozliczeniu w stałych deklaracjach w styczniu?? Od grudnia moja deklaracja jest aktualna. W piątek przelałam 20 zł, miało być 10 zł stałej, ale myślę, że te 20 zł też dam radę :-) Quote
J_ulia Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 rudaa1 napisał(a):A dlaczego nie ma mnie w rozliczeniu w stałych deklaracjach w styczniu?? Od grudnia moja deklaracja jest aktualna. W piątek przelałam 20 zł, miało być 10 zł stałej, ale myślę, że te 20 zł też dam radę :-) Już poprawiam ;) myślałam ,że to deklaracja jednorazowa :) Super dziękuje. Zrobiłam przelew od razu za luty 2010 r. - 600 zł i 100 zł na kastracje Gucia. Żeby pieniążki na koncie nie leżały. Umówiłam się z panią Joanna ,że jeśli któryś z piesków znajdzie dom to są 3 opcje: 1.) automatycznie kwota jaka była przeznaczona na jednego pieska przechodzi na drugiego i wydłuża mu okres opłaconego pobytu 2.) można na to opłacone miejcie wstawić inną bidę- na dobry początek dla Niej 3.) nastąpi zwrot Uważam osobiście ,że opcja jeden i dwa są najbardziej pro psie... jak myślicie... ;) bo , żal taką miejscówkę stracić... Bo ma nadziej ,że niedługo chociaż jeden znajdzie domek... i wtedy można pomyśleć o ratowaniu kolejnego futrzaka.... bo dzięki Wam jest to możliwe.... Quote
rudaa1 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Jestem jak najbardziej za opcją nr 2, a kolejnej bidy nie trzeba będzie długo szukać. Miejmy nadzieje, że już niebawem oba psiaki znajdą kochającą rodzinkę :-) Quote
Odi Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 J_ulio popieram Twoją opcję nr 2, tym bardziej, że sama już kiedyś wspominałaś, że masz kolejnych Kandydatów do hoteliku. Takiego hoteliku z taką dobrą opieką nie można wypuścić z ręki. Najlepiej by było, gdyby Sabunia z Guciem zostali przyjęci do wspólnego dla nich dwojga DS. Quote
katarzyna005 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Witam. Ja również jestem za opcją numer 2. Trzymam mocno kciuki za ich domek. Chociaż są daleko ale ściskam je mocno. Quote
kakaicezar Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Posłyam dzis moją deklarację...przepraszam, ze tak poźno....ale na koncie było "chudziutko"...pozdrawiam Quote
yoko100 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Pstrykne moze jakies zdjecie w tym tygodniu jak bede w odwiedzinach:) Quote
kakaicezar Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Czekam z niecierpliwością na fotki :-) Quote
J_ulia Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 rudaa1 napisał(a):Jestem jak najbardziej za opcją nr 2, a kolejnej bidy nie trzeba będzie długo szukać. Miejmy nadzieje, że już niebawem oba psiaki znajdą kochającą rodzinkę :-) :):):) Odi napisał(a):J_ulio popieram Twoją opcję nr 2, tym bardziej, że sama już kiedyś wspominałaś, że masz kolejnych Kandydatów do hoteliku. Takiego hoteliku z taką dobrą opieką nie można wypuścić z ręki. Najlepiej by było, gdyby Sabunia z Guciem zostali przyjęci do wspólnego dla nich dwojga DS. :):):) katarzyna005 napisał(a):Witam. Ja również jestem za opcją numer 2. Trzymam mocno kciuki za ich domek. Chociaż są daleko ale ściskam je mocno. :):):) Dzięki Wam wielkie yoko100 napisał(a):Pstrykne moze jakies zdjecie w tym tygodniu jak bede w odwiedzinach:) Bylibyśmy bardzo wdzięczni :):):) Doszły płaty: rudaa1- 20 zł kakaicezar- 30 zł Dziękuje dziewczyny .... Quote
J_ulia Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Zapraszam na bazarek książkowy na drugą operacje usunięcia guzów nowotworowych u suni- Figuni która jest u mnie na tymczasie- dożyciu ;-( ... http://www.dogomania.pl/threads/177415-KsiAE-A-ki-na-operacjAE-Figi-do-dnia-17-01-2010-godz-23-00 Wątek Figi : http://www.dogomania.pl/threads/149238-10-letnia-Figa-z-guzem-po-A-mierci-swojej-Pani-trafiA-a-przeraA-ona-do-schroniska/page16 Quote
J_ulia Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 A teraz coś co wszystkie Cioteczki i Wujkowie lubią najbardziej :) ZDJĘCIA Quote
J_ulia Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Zmysł napisał(a):wujkowie też lubią zdjęcia oj, moje przeoczenie ;) już poprawiam drodzy Wujkowie... Quote
Monika z Katowic Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Jakie piękne, piękne zdjęcia!!!! :) :) :) Quote
katarzyna005 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Zdjęcia rzeczywiscie super. Widać, że są szczęśliwi.:multi: Quote
kakaicezar Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Cudowny" uśmiech" Sabci-cudownie :-) jest przesliczna...buzi Quote
J_ulia Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Kochane Cioteczki i Wujkowie .... ptaszki ćwierkają ,że Sabunia ma szanse na domek..... Jutro ma być wizyta przedadopcyjna ;) . Trzymać kciuki za pozytywny wynik !!! Sabunia miałaby zamieszkać w domku , który jest rodziną zastępczą... 5 dzieci od 3 do 17 lat... ludzie bardzo mili ... chcą psa do kochania, który mógłby z dziećmi spać w łóżeczku. Chcą starszego piska ok . 4-6 letniego i chca go zabrać na szkolenie Pies Terapeuta ;) Już się dzieciarnia kłóci , kto na spacerki będzie ją wyprowadzać.... hehe Quote
Lucyna Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Super, trzymam kciuki :bigcool::Dog_run: Quote
katarzyna005 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Ja również trzymam mocno kciuki. Powodzenia Sabuniu. Quote
J_ulia Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Ja też trzymam kciuki, niestety to nie ja robię wizytę... Musiałam być dzisiaj z moją ciężko chorą tymczasowiczką u weterynarza... hmmm ale przynajmniej u niej same dobre wieści. Czekam z niecierpliwości na wynik wizyty....:thumbs: Quote
Recommended Posts