Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 634
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A dlaczego nie ma mnie w rozliczeniu w stałych deklaracjach w styczniu?? Od grudnia moja deklaracja jest aktualna. W piątek przelałam 20 zł, miało być 10 zł stałej, ale myślę, że te 20 zł też dam radę :-)

Posted

rudaa1 napisał(a):
A dlaczego nie ma mnie w rozliczeniu w stałych deklaracjach w styczniu?? Od grudnia moja deklaracja jest aktualna. W piątek przelałam 20 zł, miało być 10 zł stałej, ale myślę, że te 20 zł też dam radę :-)

Już poprawiam ;)
myślałam ,że to deklaracja jednorazowa :)
Super dziękuje.

Zrobiłam przelew od razu za luty 2010 r. - 600 zł i 100 zł na kastracje Gucia. Żeby pieniążki na koncie nie leżały.

Umówiłam się z panią Joanna ,że jeśli któryś z piesków znajdzie dom to są 3 opcje:

1.) automatycznie kwota jaka była przeznaczona na jednego pieska przechodzi na drugiego i wydłuża mu okres opłaconego pobytu
2.) można na to opłacone miejcie wstawić inną bidę- na dobry początek dla Niej
3.) nastąpi zwrot

Uważam osobiście ,że opcja jeden i dwa są najbardziej pro psie... jak myślicie... ;) bo , żal taką miejscówkę stracić...

Bo ma nadziej ,że niedługo chociaż jeden znajdzie domek... i wtedy można pomyśleć o ratowaniu kolejnego futrzaka.... bo dzięki Wam jest to możliwe....

Posted

Jestem jak najbardziej za opcją nr 2, a kolejnej bidy nie trzeba będzie długo szukać. Miejmy nadzieje, że już niebawem oba psiaki znajdą kochającą rodzinkę :-)

Posted

J_ulio popieram Twoją opcję nr 2, tym bardziej, że sama już kiedyś wspominałaś, że masz kolejnych Kandydatów do hoteliku.
Takiego hoteliku z taką dobrą opieką nie można wypuścić z ręki.
Najlepiej by było, gdyby Sabunia z Guciem zostali przyjęci do wspólnego dla nich dwojga DS.

Posted

rudaa1 napisał(a):
Jestem jak najbardziej za opcją nr 2, a kolejnej bidy nie trzeba będzie długo szukać. Miejmy nadzieje, że już niebawem oba psiaki znajdą kochającą rodzinkę :-)

:):):)

Odi napisał(a):
J_ulio popieram Twoją opcję nr 2, tym bardziej, że sama już kiedyś wspominałaś, że masz kolejnych Kandydatów do hoteliku.
Takiego hoteliku z taką dobrą opieką nie można wypuścić z ręki.
Najlepiej by było, gdyby Sabunia z Guciem zostali przyjęci do wspólnego dla nich dwojga DS.

katarzyna005 napisał(a):
Witam. Ja również jestem za opcją numer 2. Trzymam mocno kciuki za ich domek. Chociaż są daleko ale ściskam je mocno.

Dzięki Wam wielkie

yoko100 napisał(a):
Pstrykne moze jakies zdjecie w tym tygodniu jak bede w odwiedzinach:)

Bylibyśmy bardzo wdzięczni :):):)

Doszły płaty:

rudaa1- 20 zł
kakaicezar- 30 zł

Dziękuje dziewczyny ....

Posted

Kochane Cioteczki i Wujkowie .... ptaszki ćwierkają ,że Sabunia ma szanse na domek..... Jutro ma być wizyta przedadopcyjna ;) . Trzymać kciuki za pozytywny wynik !!!

Sabunia miałaby zamieszkać w domku , który jest rodziną zastępczą... 5 dzieci od 3 do 17 lat... ludzie bardzo mili ... chcą psa do kochania, który mógłby z dziećmi spać w łóżeczku. Chcą starszego piska ok . 4-6 letniego i chca go zabrać na szkolenie Pies Terapeuta ;)

Już się dzieciarnia kłóci , kto na spacerki będzie ją wyprowadzać.... hehe

Posted

Ja też trzymam kciuki, niestety to nie ja robię wizytę...

Musiałam być dzisiaj z moją ciężko chorą tymczasowiczką u weterynarza... hmmm ale przynajmniej u niej same dobre wieści.

Czekam z niecierpliwości na wynik wizyty....:thumbs: