Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ooo dopiero przeczytalam ze Gucio i Saba w Brzysciu.Bylam w niedziele wyprowadzic pieski ale ich jeszcze nie bylo.Bede tam w przyszlym tygodniu to poznam nowych hotelowiczow

• Replies 634
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

yoko100 napisał(a):
ooo dopiero przeczytalam ze Gucio i Saba w Brzysciu.Bylam w niedziele wyprowadzic pieski ale ich jeszcze nie bylo.Bede tam w przyszlym tygodniu to poznam nowych hotelowiczow

Witam, :) to cudownie... może jakieś zdjęcie tez przy okazji dało by się zrobić...;)

Asiaczek napisał(a):
Dzisiaj zrobiłam przelew - 30 zł. Napisałam "dla Saby i Gucia".

pzdr.

Dziękuje ślicznie :)

Witam nowe Cioteczki i Wujciów :)

Posted

Doszły wpłaty od:

Grosziwo- 30 zł
kaa-15 zł
rudaa1- 10 zł

Mam trochę zdjęć z hoteliku przesłane na moją komórkę przez Panią z hoteliku, ale dogo odmawia mi ich umieszczenia.. będę próbować...

Posted

koss napisał(a):
Przepraszam dopiero jutro zrobię przelew - zawsze będzie to 6- dam zlecenie do banku

Nic się nie stało, nie ma za co przepraszać :) bardzo dziękuje za twoja pomoc :)

Cały czas usiłuje te zdjęcia wkleić.... :/ zaraz cierpliwość stracę...

Posted

Pieski uwielbiaj biegać...:loveu:. To dobrze wróży Sabie , która musi swoje zrzucić. Saba jest pieskiem spokojnym, grzecznym i zrównoważonym. Gucio to żywioł ,ale jest bardziej od niej wrażliwy i bardziej potrzebuje troski.
Pani mówiła ,że musi przy nich stać ,żeby jadły , bo jak nikogo nie ma to pieski do miski boją się podejść...bardzo zastanawiające...:angryy: Będę u nich w sobotę :loveu: i przywiozę świeże fotki ;)

pozdrowienia dla Cioteczek i Wujków...

Posted

Asiaczek napisał(a):

To rzeczywiście zastanawiające, dlaczego gdy nikogo nie ma, psiaki nie podchodzą do misek...

.

Ale chyba tak sie zdarza. Moja poprzednia sunia, czesto musiala zostawac sama w domu wiele godzin. Miłosierna pancia, zawsze zostawiała w misce kulki, ale zawsze były nietknięte. Pies głodował pod moja nieobecność, a po moim powrocie dopiero rzucał sie do miski.

Posted

Mi sie wydaje tez ze to normane moze jeszcze sa zestresowane, moze potrzebuja czasu.Moj pies choc go mam od malego i ma 6 lat do tej pory gdy nie ma nikogo albo jak juz widzi ze wychodze nie tknie nawet jego ulubionych ciasteczek

Posted

Doszły wpłaty od:

Koss- 40,00 (za XII i I 2010 r.)
agata51- 10 zł
Wojtuś- 50 zł
agat21- 30 zł
Grosziwo- 30 zł

Bardzo , bardzo dziękujemy :)

Mam też pytanie, czy mogły ktoś wystawić im osobne allegra? niestety ja na razie nie mam możliwości czasowych... nie wyrabiam już z tym co mam, a terminy gonią... :( .

Posted

Mam informacje z hoteliku...

Gucio przytył 2 kilogramy :) , a Sabunia trzyma wagę... nie chce się nami dziewczyna odchudzać ;). Mój wyjazd do Mielca do piesków stoi pod znakiem zapytania od wczoraj leżę plackiem z gorączka w domu... Muszę , albo sie intensywnie kurować, albo szukać zastępstwa...Na razie skupiam się na tej pierwszej opcji....

Gucio zagląda do hotelowego biura...

Posted

[quote name='Poker']czy w szybie widac jego odbicie ? :crazyeye: ;)[/QUOTE]
nie ;)
to śliczna morda to sunia właścicielki hoteliku... mix. husky :)

kawaler poszedł odwiedzić koleżankę pod okienko ... hehe

Posted

Super fotki. Widać psiaki szczęśliwe :)

Na razie na konto poleciało dziś 15 zł, grudzień, święta, masa wydatków, ale stałą deklarację dotrzymuje :) Może w między czasie wpadnie jakaś szóstka w totka to pomyslimy ;)