yoko100 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 ooo dopiero przeczytalam ze Gucio i Saba w Brzysciu.Bylam w niedziele wyprowadzic pieski ale ich jeszcze nie bylo.Bede tam w przyszlym tygodniu to poznam nowych hotelowiczow Quote
Ra_dunia Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Yoko - właśnie miałam Ciebie polecać jako stałą bywalczynie :D Quote
yoko100 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Przypadkowo tu trafilam a tu takie wiesci::)Raz w tygodniu jezdze do Brzyscia Quote
Asiaczek Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Dzisiaj zrobiłam przelew - 30 zł. Napisałam "dla Saby i Gucia". pzdr. Quote
J_ulia Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 yoko100 napisał(a):ooo dopiero przeczytalam ze Gucio i Saba w Brzysciu.Bylam w niedziele wyprowadzic pieski ale ich jeszcze nie bylo.Bede tam w przyszlym tygodniu to poznam nowych hotelowiczow Witam, :) to cudownie... może jakieś zdjęcie tez przy okazji dało by się zrobić...;) Asiaczek napisał(a):Dzisiaj zrobiłam przelew - 30 zł. Napisałam "dla Saby i Gucia". pzdr. Dziękuje ślicznie :) Witam nowe Cioteczki i Wujciów :) Quote
yoko100 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Pewnie ze zrobie zdjecia.Nie ma problemu ale po weekendzie dopiero sie wybieram Quote
Monika z Katowic Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Buziaki psiaki! Bardzo, bardzo serdecznie proszę o kontakt do kogoś, kto potrafi robić banerki! Quote
Florentynka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Monika z Katowic napisał(a):Buziaki psiaki! Bardzo, bardzo serdecznie proszę o kontakt do kogoś, kto potrafi robić banerki! Jeśli to jeszcze aktualne to ja potrafię Quote
J_ulia Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Doszły wpłaty od: Grosziwo- 30 zł kaa-15 zł rudaa1- 10 zł Mam trochę zdjęć z hoteliku przesłane na moją komórkę przez Panią z hoteliku, ale dogo odmawia mi ich umieszczenia.. będę próbować... Quote
koss Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Przepraszam dopiero jutro zrobię przelew - zawsze będzie to 6- dam zlecenie do banku Quote
J_ulia Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 koss napisał(a):Przepraszam dopiero jutro zrobię przelew - zawsze będzie to 6- dam zlecenie do banku Nic się nie stało, nie ma za co przepraszać :) bardzo dziękuje za twoja pomoc :) Cały czas usiłuje te zdjęcia wkleić.... :/ zaraz cierpliwość stracę... Quote
Monika z Katowic Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Bardzo, bardzo dziękuję FLORENTYNCE za zrobienie prześlicznych banerków!!! :) :) Mizianki dla psiaków. Quote
J_ulia Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 ZDJĘCIE NADESŁANE Z HOTELIKU :) w końcu dogo się nade mną zlitowało... cdn... Quote
J_ulia Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Pieski uwielbiaj biegać...:loveu:. To dobrze wróży Sabie , która musi swoje zrzucić. Saba jest pieskiem spokojnym, grzecznym i zrównoważonym. Gucio to żywioł ,ale jest bardziej od niej wrażliwy i bardziej potrzebuje troski. Pani mówiła ,że musi przy nich stać ,żeby jadły , bo jak nikogo nie ma to pieski do miski boją się podejść...bardzo zastanawiające...:angryy: Będę u nich w sobotę :loveu: i przywiozę świeże fotki ;) pozdrowienia dla Cioteczek i Wujków... Quote
Asiaczek Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Dzięki za fotki. Pozazdrościć warunków hotelowych. To rzeczywiście zastanawiające, dlaczego gdy nikogo nie ma, psiaki nie podchodzą do misek... Pzdr. Quote
bela51 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Asiaczek napisał(a): To rzeczywiście zastanawiające, dlaczego gdy nikogo nie ma, psiaki nie podchodzą do misek... . Ale chyba tak sie zdarza. Moja poprzednia sunia, czesto musiala zostawac sama w domu wiele godzin. Miłosierna pancia, zawsze zostawiała w misce kulki, ale zawsze były nietknięte. Pies głodował pod moja nieobecność, a po moim powrocie dopiero rzucał sie do miski. Quote
yoko100 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Mi sie wydaje tez ze to normane moze jeszcze sa zestresowane, moze potrzebuja czasu.Moj pies choc go mam od malego i ma 6 lat do tej pory gdy nie ma nikogo albo jak juz widzi ze wychodze nie tknie nawet jego ulubionych ciasteczek Quote
agat21 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Poszło dziś trochę kaski ode mnie. Nie za wiele, ale mój budżet już piszczy w tym miesiącu ;) Quote
J_ulia Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Doszły wpłaty od: Koss- 40,00 (za XII i I 2010 r.) agata51- 10 zł Wojtuś- 50 zł agat21- 30 zł Grosziwo- 30 zł Bardzo , bardzo dziękujemy :) Mam też pytanie, czy mogły ktoś wystawić im osobne allegra? niestety ja na razie nie mam możliwości czasowych... nie wyrabiam już z tym co mam, a terminy gonią... :( . Quote
J_ulia Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Mam informacje z hoteliku... Gucio przytył 2 kilogramy :) , a Sabunia trzyma wagę... nie chce się nami dziewczyna odchudzać ;). Mój wyjazd do Mielca do piesków stoi pod znakiem zapytania od wczoraj leżę plackiem z gorączka w domu... Muszę , albo sie intensywnie kurować, albo szukać zastępstwa...Na razie skupiam się na tej pierwszej opcji.... Gucio zagląda do hotelowego biura... Quote
yoko100 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Ja dzis mialam odwiedzic psiaki ale deszcz sie rozpadal i nie bylo zabardzo jak Quote
Poker Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 czy w szybie widac jego odbicie ? :crazyeye: ;) Quote
J_ulia Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='Poker']czy w szybie widac jego odbicie ? :crazyeye: ;)[/QUOTE] nie ;) to śliczna morda to sunia właścicielki hoteliku... mix. husky :) kawaler poszedł odwiedzić koleżankę pod okienko ... hehe Quote
rudaa1 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Super fotki. Widać psiaki szczęśliwe :) Na razie na konto poleciało dziś 15 zł, grudzień, święta, masa wydatków, ale stałą deklarację dotrzymuje :) Może w między czasie wpadnie jakaś szóstka w totka to pomyslimy ;) Quote
Recommended Posts