Monika z Katowic Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 A do jakiego hoteliku jadą nasze psiaczki? Bo jakoś nie mogę znaleźć... Quote
TERESA BORCZ Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Będzie dobrze, Saba i Gucio zaprzyjażniona rodzinka, Buraj spokojny jak anioł zaakceptował wszystkie moje i tymczaski, nawet szczeniaki, więc wróżę spokój w podróży. Będzie jechał wtulony w swój wełniany miękki kocyk, i poczuje się jak w domu. Nie przewiduje animozji miedzy podopiecznymi ekipy w drodze. W drodze do lepszego życia. jutro wiadomości z drogi i przyjazdu. trzymamy kciuki za udaną podróż. Quote
TERESA BORCZ Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 jadą do hoteliku pani Joasi w okolicach Mielca. Będą z przyjazdu na miejsce zdjęcia napewno. Quote
J_ulia Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Mam straszny problem. Czy wiem ,że jest późno , ale kolega który miał to dla mnie zrobić , dopiero teraz się skontaktował ,że nie może...:-(:-(:-( Potrzebuje na jutro rano transport Mikołów - Gliwice , dla kotki ... mojego tymczasa. Tam ma ją odebrać Pan który ją do Wrocławia do super domu zawiezie. Jak nie znajdę tego transportu to może kotka stracić dom ;( Pomocy już nie wiem co robić... muszę z Saba i Guciem jechać... nie mogę tego przełożyć, a tak to bym ją pociągiem zawiozła... POMOCY Quote
Poker Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 co tu zrobić ??napisz może w tytule wątku,że pilny transport z M.do G.dla kota. Quote
Grosziwo Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='J_ulia']Mam straszny problem. Czy wiem ,że jest późno , ale kolega który miał to dla mnie zrobić , dopiero teraz się skontaktował ,że nie może...:-(:-(:-( Potrzebuje na jutro rano transport Mikołów - Gliwice , dla kotki ... mojego tymczasa. Tam ma ją odebrać Pan który ją do Wrocławia do super domu zawiezie. Jak nie znajdę tego transportu to może kotka stracić dom ;( Pomocy już nie wiem co robić... muszę z Saba i Guciem jechać... nie mogę tego przełożyć, a tak to bym ją pociągiem zawiozła... POMOCY Tak bym Ci chciała pomóc ale rano pracuję i nie mogę tego zmienić. Kurcze blaszka przecież przez taki mikro kawałek drogi kocie nie może stracić domu. Quote
J_ulia Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Grosziwo napisał(a):Tak bym Ci chciała pomóc ale rano pracuję i nie mogę tego zmienić. Kurcze blaszka przecież przez taki mikro kawałek drogi kocie nie może stracić domu. Kotak mogła by tez pojechać , między 14-15... wtedy mój ojciec powinien wrócić ale musi z mamą do lekarza jechać i z Figą do weta... rana pooperacyjna zaczęła się ślimaczyć Quote
Grosziwo Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 J_ulia napisał(a):Kotak mogła by tez pojechać , między 14-15... wtedy mój ojciec powinien wrócić ale musi z mamą do lekarza jechać i z Figą do weta... rana pooperacyjna zaczęła się ślimaczyć W tych godzinach to ja jeszcze w pracy jestem. No i jak widzisz nie jestem z Gliwic ani Mikołowa. Gdyby to było w sobotę lub w niedzielę to nie zastanawiałabym się ani chwili mimo, że do Gliwic mam ponad 30 km a i do Mikołowa też podobnie. Quote
TERESA BORCZ Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 NIE MA PROBLEMU. PAN. P. zabiera odemnie Buraja o 8.00 jade z nim do was, zabieram kota i adres gdzie go dostarczyć w Gliwicach. Więc kocia jedzie do WROCŁAWIA BEZ PRZESZKÓD. JUTRO 0 9.00 JESTEM U WAS OK ? Quote
J_ulia Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Grosziwo napisał(a):W tych godzinach to ja jeszcze w pracy jestem. No i jak widzisz nie jestem z Gliwic ani Mikołowa. Gdyby to było w sobotę lub w niedzielę to nie zastanawiałabym się ani chwili mimo, że do Gliwic mam ponad 30 km a i do Mikołowa też podobnie. Dziękuje , może ktoś się znajdzie ... proszę... kotka pojechała by do domu gdzie mieszka dziewczyna z porażeniem mózgowym... jest to idealny kot bo jest bardzo łagodna... czekają na nią, juz długo, ale dłużej nie będą ... bo jest też 2 kandydat... mieszkający bliżej...który jak nie pojedzie ją "wygryzie".... Quote
J_ulia Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 TERESA BORCZ napisał(a):NIE MA PROBLEMU. PAN. P. zabiera odemnie Buraja o 8.00 jade z nim do was, zabieram kota i adres gdzie go dostarczyć w Gliwicach. Więc kocia jedzie do WROCŁAWIA BEZ PRZESZKÓD. JUTRO 0 9.00 JESTEM U WAS OK ? Pani Tereso jest PANI kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękuje :) Quote
Grosziwo Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 J_ulia napisał(a):Pani Tereso jest PANI kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękuje :) Święte słowa:loveu::loveu::loveu: Quote
J_ulia Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Nic ja idę się myć i spać :) może po 2 dniach nerwówki ... w końcu prześpię chociaż 4 h... Dobranoc Cioteczki i do usłyszenia... Quote
katarzyna005 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Witam. Pieniążki wpłacę dzisiaj na konto. Przepraszam ale nie miałam wcześniej czasu. Mizianko dla Sabuni i Gucia!!!!!! Quote
pietrucha204 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 :loveu::loveu::loveu: hura!!!!!!! w drogę :))) Quote
bela51 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Bjuta napisał(a):Uściski na drogę! Przyłaczam się i szerokiej drogi ! Quote
katarzyna005 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Pieniążki wpłaciłam. Pozdrawiam Sabunię i Gucia. Trzymam mocno kciuki. Będzie dobrze!!! Quote
AgusiaP Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Dziękuje za zaproszenie pani Tereso. W grudniu niestety nie dam rady wpłacic nic na Sabunię i Gucia, ale w styczniu napewno . Szerokiej drogi piękności. Quote
TERESA BORCZ Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Cioteczki i wujaszkowie, super ekipa wraz z trójką podopiecznych właśnie teraz ( a dokładnie o 12.33) przekroczyła bramy hoteliku witana przez właścicielkę. DZWONIŁAM AKURAT W MOMENCIE KIEDY WYGLĄDAJĄCA ICH PANI UJRZAŁA Z DALEKA AUTO. Dojechali cali i zdrowi. ODWOZIŁAM DO MIKOŁOWA BURAJKA. TAM SPOTKALISMY SIĘ Z SABCIA I GUCIEM. MIELI ŚWIETNE WARUNKI PODRÓZY, PEŁNA WYGODA, I WSPANIAŁA OPIEKA. Z HOTELIKU WIEŚCI I Z PRZEBIEGU PODRÓŻY ZDA RELACJE J_ULIA NAPEWNO ZE ZDJĘCIAMI. Quote
Recommended Posts