J_ulia Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Doszły wpłaty od : Lucyny -30 zł:loveu: J_ulia- 10 zł:loveu: Bjuta- 10 zł:loveu: ketuni i Asi- 500 zł:loveu: dark - 25 zł:loveu: bela51- 5 zł:loveu: bico- 100 zł:loveu: kakaicezar- 80 zł:loveu: =========================== 760:multi::multi::multi: zł jest na koncie !!! Teraz potrzebny transport!!! w trakcie załatwiania :loveu::loveu::loveu: . Pieski pakujcie się:loveu: Quote
Gremlin Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 To ja dorzucę, na razie jednorazowo, 20 zł (poproszę o podanie na PW danych do przelewu) I mała kryptoreklama ;) http://www.dogomania.pl/threads/174659-Gremlin-pokazuje-dla-A-obuza-koA-ktA-ry-uniknaA-talerza-do-16-12-do-22 Quote
ala Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Dziękuję za zaproszenie.Przepraszam że dopiero teraz się odzywam ale od jakiegoś czasu nie bywam na Dogo.Przykro mi bardzo ale chwilowo nie mogę pomóc finansowo:-( Mam kilka zobowiązań miesięcznych,swoich dziewięć psiaków i Pana bezdomnego z psem na utrzymaniu :crazyeye: Quote
J_ulia Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Jest transport :) Dzięki, życzliwości Dark! Pieski pojadą w środę rano :) muszę tylko szczegóły uzgodnić :):) Będzie transport łączony:):):) zabieramy również ślepaczka - Buraja ( którem jeszcze ciut brakuje - do hoteliku ) z tego wątku , (będzie taniej i bardziej ekonomicznie...) http://www.dogomania.pl/threads/173941-BURAJ-Staruszek-A-lepaczek-ma-szansAE-na-spokojny-Hotelik-pomA-A-mu Szczegóły jutro :):) Dziękuje i witam kolejne Cioteczki :) Quote
TERESA BORCZ Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Gremlin wielkie dzięki, przyszły na czas, dzieki poker i wszystkim wielkie dzieki, psiki jadą, są bezpieczne narazie w pierwszym etapie, nasteęny to zabezpieczenie na styczeń i multum ogłoszeń!! Quote
diana79 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 biedne psinki :-( ja niestety nie mogę pomóc finansowo:shake: ale w ogłoszeniach też mogę pomóc :lol: Quote
kakaicezar Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 diana79 napisał(a):biedne psinki :-( ja niestety nie mogę pomóc finansowo:shake: Wsparcie duchowe też jest potrzebne :-) Quote
Aska7 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Mogę tylko zadeklarować stałe 30,00 zł od grudnia. Poproszę dane do przelewu na PW. Quote
TERESA BORCZ Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Tylko???!! Wielkie dzięki !!1 Juz wysyłam. Quote
J_ulia Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Aska7 napisał(a):Mogę tylko zadeklarować stałe 30,00 zł od grudnia. Poproszę dane do przelewu na PW. Dziękuje :):):) to bardzo dużo :) AGA35 napisał(a):poproszę dane do przelewu na PW. Już wysyłam i dziękuje :) Załatwiam wszystko... Pieski zaszczepione ... kompleksowo :)... od rana biegam i organizuje :) mój telefon jest gorący :) Quote
agat21 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Rany Julek, mam tyle już stałych deklaracji :( jednorazowo podeślę jakąś kaskę, poproszę o numer konta, ale na stałe na razie się nie zdeklaruję, przepraszam ;( Quote
J_ulia Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 agat21 napisał(a):Rany Julek, mam tyle już stałych deklaracji :( jednorazowo podeślę jakąś kaskę, poproszę o numer konta, ale na stałe na razie się nie zdeklaruję, przepraszam ;( nie ma za co przepraszać, każda złotóweczka jest cenna :) Dziękuje i już przesłałam konto Doszły wpłaty od: Poker -20 zł:) Pietruchy204- 5 zł :) Dziękuje :) Quote
J_ulia Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Pieski na grudzień dostały po 20 zł rabatu :) , będzie 40 zł do kastracji Gucia żeby dołożyć... Będzie zrobiona tam na miejscu :) Quote
J_ulia Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Trasa ustalona :) . Dark o 8.00 zgarnia z Knurowa Buraja. OK. 9.00 powinien być w Mikołowie, zabieram Sabę i Gucia i do hoteliku (3-4 h...) Trzeba się wyspać... Ciekawe jak My tą podróż przeżyjemy 3 psy w tym jeden ślepaczek...:razz: na pewno będzie ciekawie...:razz: Quote
kakaicezar Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Na pewno będzie dobrze i wszystko się uda. Powodzenia kochani Quote
AnkaW Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Melduję się, poprosze o dokładne dane do przelewu. Pieniążki prześlę ale po dziesiątym /wypłata/. Mam nadzieję że poszczęści się psiakom. Quote
J_ulia Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Doszły wpłaty od: Aska7- 30 zł Gremlin- 20 zł Dziękujemy :) Quote
Odi Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Wpłaciłam dziś po południu 20 zł za grudzień. Szerokiej drogi i szczęśliwej podróży dla całej Trójki:loveu: - Burajka, Sabci i Gucia. Quote
Recommended Posts