Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cajus JB napisał(a):
Trochę się pogubiłem. Moja wpłata poszła na listopad?
Jeśli tak to oznacza, że nie zapłaciłem za grudzień. Dobrze myślę?
A jeśli dobrze myślę to w poniedziałek wpłacam. Proszę tylko o potwierdzenie.

Może ja źle zrozumiałam ,że deklaracja jest od listopada:oops:, mogę zmienić...

• Replies 634
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aska7 napisał(a):
Ja przepraszam za kłopot, ale niechcący wykasowałam PW z danymi do przelewu, a chciałam już wpłacić za styczeń. Czy może mi ktoś przysłać ?

Puk, puk, poproszę o dane :roll:

Posted

Doszły pieniążki dla piesków od Aska7- styczeń- 30 zł (tylko nie wiem jak to mam traktować , czy to wpłata jednorazowa czy stała od stycznie??)

Bardzo dziękuje :)

==========================================================

Rozmawiałam z p. Joanną z hoteliku. Gucio strasznie drapał się po uszach. Korzystając z tego ,że był w hoteliku wet, ze szczepieniami, zbadał go. Uszka czyste, to najprawdopodobniej kolejny jego tik nerwowy... Wczoraj tez, powoli na początku na kilka minut doszło do odseparowana piesków... przeżyły...

Byłam dzisiaj na zakupach przed jutrzejszy wyjazdem i kupiłam im przysmaki i kosteczek do gryzienia, żeby miały troszkę radości na Święta :)
Będę też dzisiaj robić zamówienie na karmę na styczeń- bo w końcu to już niedługo. Myślę o Boschu My friend, jest porównywalna do Puriny Chow Dog , która obecnie jedzą. Nie ma co szaleć z karmą , bo to zdrowe i w miarę młode pieski, które mają i tak zgodnie z umową wzbogacane jedzenie o nabiał, mięso itd.

http://www.allegro.pl/item856495612_bosch_my_friend_20kg_2_x_puszka_kurier_promocja.html

Swojego czasu moje pieski to jadły i wszystko było ok.

Posted

J_ulia napisał(a):

Obliczyła, wyliczyłam i dzięki Tobie kochana Cioteczko uda się nawet przyoszczędzić na kastracje, jeśli wszystkie deklaracje wpłyną :multi:.
Styczeń jest bezpieczny i pod względem hoteliku i jedzenia :)

Dobra wiadomośc!

Pzdr.

Posted

Właśnie wróciliśmy do Saby i Gucia... psiaki maja się świetnie :):) mamy na to dowody w postaci zdjęć:) To nie te same psy, spokojniejsze, szczęśliwsze i zadbane :) Jutro postaram się wszystko dokładnie opisać i wrzucić zdjęcia, bo dzisiaj już nie mam na to sił ... ponad 400 kilometrów...

================================================================

Dziękuje :):) kakaicezar

Doszła deklaracja za grudzień od Cajus JB- dziękuje :)

Wczoraj zamówiłam im tez karmę i zapłaciłam 74,00 zł . Jutro zaktualizuje stan konta ;)
Pozdrawianie od Sabci i Gucia

Posted

Czekam jeszcze na zdjęcia od dark... jak przyśle to zaraz zamieszczę:)

Doszła wpłata od kakaicezar- 30 zł :)

Dokonała dzisiaj przelewu na kwotę 625 zł. Zapłata za styczeń 2010 za hotelik -600 zł i 25 zł za odrobaczenie Saby i Gucia.

Posted

Gdy pierwsza gwiazdke ujrzysz na niebie,
Wspomnij tych, co kochaja Ciebie,
Gdy pierwsza zagasnie, a druga zablysnie,
niech Cie aniolek ode mnie uscisnie !!!
I zlozy serdeczne zyczenia z okazji
Swiat Bozego Narodzenia