J_ulia Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Cajus JB napisał(a):Trochę się pogubiłem. Moja wpłata poszła na listopad? Jeśli tak to oznacza, że nie zapłaciłem za grudzień. Dobrze myślę? A jeśli dobrze myślę to w poniedziałek wpłacam. Proszę tylko o potwierdzenie. Może ja źle zrozumiałam ,że deklaracja jest od listopada:oops:, mogę zmienić... Quote
Cajus JB Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Nie nie trzeba. W poniedziałek uzupełniam braki. Quote
J_ulia Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Doszła deklaracja grudniowa od bela 51 :) dziękuje Quote
Aska7 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Aska7 napisał(a):Ja przepraszam za kłopot, ale niechcący wykasowałam PW z danymi do przelewu, a chciałam już wpłacić za styczeń. Czy może mi ktoś przysłać ? Puk, puk, poproszę o dane :roll: Quote
J_ulia Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Aska7 napisał(a):Puk, puk, poproszę o dane :roll: jejeku bardzo przepraszam:oops:.... już kopiuje i wysyłam... Quote
J_ulia Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Doszły pieniążki dla piesków od Aska7- styczeń- 30 zł (tylko nie wiem jak to mam traktować , czy to wpłata jednorazowa czy stała od stycznie??) Bardzo dziękuje :) ========================================================== Rozmawiałam z p. Joanną z hoteliku. Gucio strasznie drapał się po uszach. Korzystając z tego ,że był w hoteliku wet, ze szczepieniami, zbadał go. Uszka czyste, to najprawdopodobniej kolejny jego tik nerwowy... Wczoraj tez, powoli na początku na kilka minut doszło do odseparowana piesków... przeżyły... Byłam dzisiaj na zakupach przed jutrzejszy wyjazdem i kupiłam im przysmaki i kosteczek do gryzienia, żeby miały troszkę radości na Święta :) Będę też dzisiaj robić zamówienie na karmę na styczeń- bo w końcu to już niedługo. Myślę o Boschu My friend, jest porównywalna do Puriny Chow Dog , która obecnie jedzą. Nie ma co szaleć z karmą , bo to zdrowe i w miarę młode pieski, które mają i tak zgodnie z umową wzbogacane jedzenie o nabiał, mięso itd. http://www.allegro.pl/item856495612_bosch_my_friend_20kg_2_x_puszka_kurier_promocja.html Swojego czasu moje pieski to jadły i wszystko było ok. Quote
Asiaczek Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 J_ulia napisał(a): Obliczyła, wyliczyłam i dzięki Tobie kochana Cioteczko uda się nawet przyoszczędzić na kastracje, jeśli wszystkie deklaracje wpłyną :multi:. Styczeń jest bezpieczny i pod względem hoteliku i jedzenia :) Dobra wiadomośc! Pzdr. Quote
kakaicezar Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Kochane psiaczki poszedł przelew 30 zł od cioteczki. Mizianko i czochranko. Julka pozdrawiam :-) Quote
J_ulia Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Właśnie wróciliśmy do Saby i Gucia... psiaki maja się świetnie :):) mamy na to dowody w postaci zdjęć:) To nie te same psy, spokojniejsze, szczęśliwsze i zadbane :) Jutro postaram się wszystko dokładnie opisać i wrzucić zdjęcia, bo dzisiaj już nie mam na to sił ... ponad 400 kilometrów... ================================================================ Dziękuje :):) kakaicezar Doszła deklaracja za grudzień od Cajus JB- dziękuje :) Wczoraj zamówiłam im tez karmę i zapłaciłam 74,00 zł . Jutro zaktualizuje stan konta ;) Pozdrawianie od Sabci i Gucia Quote
kakaicezar Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Bardzo się cieszę, że Gucio i Sabcia są szczęśliwe :-) Czekam z niecierpliwością na fotki Quote
Asiaczek Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Też chętnie obejrzę szczęśliwe psiaki:) Pzdr. Quote
J_ulia Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Czekam jeszcze na zdjęcia od dark... jak przyśle to zaraz zamieszczę:) Doszła wpłata od kakaicezar- 30 zł :) Dokonała dzisiaj przelewu na kwotę 625 zł. Zapłata za styczeń 2010 za hotelik -600 zł i 25 zł za odrobaczenie Saby i Gucia. Quote
kakaicezar Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Gdy pierwsza gwiazdke ujrzysz na niebie, Wspomnij tych, co kochaja Ciebie, Gdy pierwsza zagasnie, a druga zablysnie, niech Cie aniolek ode mnie uscisnie !!! I zlozy serdeczne zyczenia z okazji Swiat Bozego Narodzenia Quote
J_ulia Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 ................. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Quote
Monika z Katowic Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 CUDOOOOWNE ZDJECIA! Wesołych Świąt! Quote
kaa Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Prześliczne zdjęcia,:fadein: Życzę Wam wszystkim Wesołych Świąt, a psiakom kochającego domku w prezencie pod choinkę. :tree1: Quote
dark Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 .....i jeszcze Gucio życze wszystkim Wesołych Świąt Bożego Narodzenia:) Quote
Asiaczek Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Jakie ekstra polarkowe ubranka! Pzdr. Quote
malibo57 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Psy cudne, to i fotki cudne:) Słyszałam od pani Joasi o "metodzie Gucia" - hyc na parapet i puk, puk: "chcę do domu"! Quote
kakaicezar Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Ślicznie wyglądają razem-są szczęśliwi :-) a te ubranko i puk puk na okno....super Quote
Recommended Posts