Monika z Katowic Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [FONT=Times New Roman]Kiedy Stary Rok cyfrę zmienia, [/FONT] [FONT=Times New Roman]wszyscy wszystkim ślą życzenia. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Ja Wam życzę, by w Nowym Roku [/FONT] [FONT=Times New Roman]dobry domek miał - Was razem - na oku! :loveu: :loveu: :loveu:[/FONT] Quote
J_ulia Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Sabcia i Gucio dziękuje za życzenia :) Ja również mam nadziej ,że już niedługo Sabcia i Gucio , będą grzać się w swoich domkach :) bo żal żeby takie pieski dłużej zajmowały miejsca hotelikowe ,które mogą uratować ,życie innym bidom .... a mam już parę piesków na oku... Quote
J_ulia Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Doszła wpłata od Poker :):):) dziękuje bardzo. Quote
Odi Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Pięknie prezentują się Sabcia i Gucio w ubrankach. Porządny hotel znalazłyście Dziewczyny - J_ulia i Teresa. Moje życzenia noworoczne dla Bohaterów tego wątku: superowy wspólny domek - szybko, jak najszybciej. Swoją część za styczeń wpłacę jutro (04.01.2009) lub pojutrze (05.01.2009). Quote
yoko100 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/176223-Pucek-wyrzucony-jak-A-mieAE-przed-A-wiAE-tami-ma-czas-do-3-stycznia-bA-agam-o-pomoc cioteczki zajrzyjscie do Pucka, ma malo czasu jak nie to łancuch:( Quote
J_ulia Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Odi napisał(a):Pięknie prezentują się Sabcia i Gucio w ubrankach. Porządny hotel znalazłyście Dziewczyny - J_ulia i Teresa. Moje życzenia noworoczne dla Bohaterów tego wątku: superowy wspólny domek - szybko, jak najszybciej. Swoją część za styczeń wpłacę jutro (04.01.2009) lub pojutrze (05.01.2009). Dziękujemy :) Doszła wpłat od bros 15 zł :) Jutro będę dzwonić po nową porcje informacji o Sabci i Guciu. Jestem też w trakcie budowy osobnych aukcji na allegro. Myślę ,że warto dorobić im nowych ogłoszeń , ale dla każdego z nich osobnych ( oczywiście z informacją o tym ,że byłoby cudownie gdyby znalazły wspólny domek ). Jutro wstawię teksty ogłoszeń. Quote
hotelterier5 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 psiaki są kochane, radosne, ale to one najbardziej potrzebują teraz domu. Psy trafiające tu prosto ze schroniska wydają się szczęśliwsze niz Saba i Gucio, które jeszcze niedawno miały własną panią i dom [jaki by nie był]. dzisiaj się ochłodzilo, więc część psiaków zajęła koci budynek. Saba z Guciem śpią na sofie wśród ślicznej pomarańczowej pościeli w misie [ odJulji DZIĘKI ] Quote
J_ulia Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 hotelterier5 napisał(a):psiaki są kochane, radosne, ale to one najbardziej potrzebują teraz domu. Psy trafiające tu prosto ze schroniska wydają się szczęśliwsze niz Saba i Gucio, które jeszcze niedawno miały własną panią i dom [jaki by nie był]. dzisiaj się ochłodzilo, więc część psiaków zajęła koci budynek. Saba z Guciem śpią na sofie wśród ślicznej pomarańczowej pościeli w misie [ odJulji DZIĘKI ] Dziękujemy za informacje :) Wiem , że pieski u Ciebie mają bardzo bardzo, bardzo dobrze- na pewno są spokojniejsze i bezpieczniejsze niż jak mieszkały wcześniej w domu... Widziłam to na własne oczy jak odwiedziłam je w hoteliku , szczególnie po Guciu było to widać. Jest mniej nerwowy, zestresowany, spokojniejszy- za to dziękuje :). Chociaż na pewno brakuje im człowieka tylko dla siebie .... Co do pościeli to podziękowania należą się Ihabe :) , Ja ją tylko zawiozła :) Quote
katarzyna005 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Cześć. Julia jak tak finanse naszych psiaczków. Pozdrawiam Sabunię i Gucia. Quote
J_ulia Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 katarzyna005 napisał(a):Cześć. Julia jak tak finanse naszych psiaczków. Pozdrawiam Sabunię i Gucia. Witaj :) szczegółowe i aktualne rozliczenie jest na pierwszej stronie:) . Co prawda nie wszystkie deklaracje wpłynęły, ale styczeń jest opłacony - teraz o lutym trzeba pomyśleć za wcześniej , bo w adopcjach zastój straszny... a Guci i Saba maja mało deklaracji stałych. Właśnie siedzie i przygotowuje rzeczy na bazarek... który zrobi dla Sabci i Gucia bela51 :)- za co dziękuje:) Quote
Asiaczek Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ja, jezeli nic się do końca stycznia nie zmieni, to tez deklaruję wpłatę jednorazową. Ale byłoby super, gdybym mogła dostać przypominajkę... Pzdr. Quote
J_ulia Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Asiaczek napisał(a):Ja, jezeli nic się do końca stycznia nie zmieni, to tez deklaruję wpłatę jednorazową. Ale byłoby super, gdybym mogła dostać przypominajkę... Pzdr. Dziękuje :):):) na pewno o tym nie zapomnę . Pozdrawiam ps: doszły wczoraj deklaracje styczniowe od: Odi i Lucyny :):) Quote
kakaicezar Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Moja deklaracja na pewno wpłynie w przyszłym tygodniu...chwilowy zastój finansowy. pozdrawiam gorąco Quote
J_ulia Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 kakaicezar napisał(a):Moja deklaracja na pewno wpłynie w przyszłym tygodniu...chwilowy zastój finansowy. pozdrawiam gorąco Dziękuje :) Monika z Katowic napisał(a):Wysłałam psiakom 30 zł. :) Dotarły :) i uwzględniła w rozliczeniu tak jak pisałaś :) Quote
Odi Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Hotelterier5 - dziękuję za wspaniałą opiekę nad Sabcią i Guciem. J_ulio - nie martw się o luty. Razem jakoś damy radę. Quote
agata51 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [font=comic sans ms]do siego roku wszystkim! A cudnym psiakom ciepłego domku życzę [/font] Quote
agat21 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Puściłam psiaczkom 30 złociszy. Niewiele, ale zawsze trochu podratuje budżet mordeczek :) Quote
katarzyna005 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Julia. Pieniążki wpłaciłam na konto. Styczeń jest chyba opłacony to powinno starczyć na Luty. Pozdrawiam Sabunię i Gucia. Quote
J_ulia Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 katarzyna005 napisał(a):Julia. Pieniążki wpłaciłam na konto. Styczeń jest chyba opłacony to powinno starczyć na Luty. Pozdrawiam Sabunię i Gucia. Styczeń jest opłacony :) Dziękuje za pomoc . Dotarły przelewy od: agata51 agat21 Ślicznie dziękuje:) Quote
katarzyna005 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Julia te pieniążki które wysłałam przeznacz na Luty. To taki mój prezent dla nich na Nowy Rok. Quote
J_ulia Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 katarzyna005 napisał(a):Julia te pieniążki które wysłałam przeznacz na Luty. To taki mój prezent dla nich na Nowy Rok. Katarzyno005 właśnie sprawdziłam stan konta:crazyeye::crazyeye::crazyeye:... i nie mogę wyjść z szoku... jesteś pewna ,że się nie pomyliłaś...:oops: dzięki tobie kochana pieski maja opłacony cały luty i karmę na ten okres.... 700 zł przecieram oczy i wciąż nie wierzę...:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Teraz już jestem spokojna... i od razu zamawiam kastracje Gucia.... jedyne co jeszcze nie zostało zrobione... a musi przed adopcją być... Quote
Monika z Katowic Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Katarzyna! To jest wielkiiiiiiiiiiiiiii prezent dla kochanych psiaczków! :) Nie mogę wyjść z podziwu! :) Quote
Odi Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Katarzyna :Rose: Pięknie rozpoczął się ten rok dla Sabuni i Gucinka:multi: Quote
agata51 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 J_ulia napisał(a):Styczeń jest opłacony :) Dziękuje za pomoc . Dotarły przelewy od: agaga51 agat21 Ślicznie dziękuje:) Mam nadzieję, że to ja ;) Quote
Recommended Posts