Jump to content
Dogomania

Trzy w jednym:Horror,koszmar,tragedia-jutro kolejna rozprawa

Recommended Posts

Posted

Napiszę teraz coś więcej bo moje dziecie dopiero zasnęło:P
Malutki w ogóle nie piszczy tylko położył się na jaśku od Tz:)

http://www.fothost.pl/show.php/2656770_Foto1371.jpg.html

I tak sobie śpie słodko.
Axa dobrze zareagowała chodziła za nim ciągle i obwąchiwała.
Córcia lała go :) a on ją za to podgryzał, Idze się to bardzo podobało.
Więcej fotek wstawię jutro jak mi się uda. Imienia jeszcze nie mamy, ale pracujemy nad tym:P

Posted

Piękny,piękny a te oczka-cała mamusia...teraz na pewno patrzy z nieba i jest szczęśliwa, że jej dzieci będą kochane w ich nowych domkach.
Życzymy wszystkiego najlepszego właścicielom i psince.

Posted

majku33krakow napisał(a):
wiecie co?ja ogladałem w nocy wiadomosci złapali 4 ludzi ktorzy wytapiali smalec: Uwaga! Z LUDZI, 60 osob zabili wyłapywali ludzi.,przeraziło mnie to juz strasznie
,nie w polsce to było

Posted

Nektar też już do mnie dotarł. Podobno zrobił siusiu w trakcie drogi, potem sobie troszkę zjadł, pobawił się chwilkę a teraz bardzo mocno śpi...

Jest cudowny :loveu::loveu::loveu::loveu:

Nuka była dzielna i nie uciekła od razu, uciekła dopiero jak Nektar ją powąchał w łóżku. Cynamon próbuje się zakumplować i czyści miseczkę po Nektarze. A kot ma wyjątkową potrzebę wyjścia do ogrodu :diabloti:

Ja już się w nim zakochałam po uszy.... Już teraz wiem, że nasze rozstanie będzie trudne...

Posted

A ja dziękuję Wam bardzo za przytulenie maluszków.
Tebusa,serdeczne dzięi za karmę dla Areska.Pojedzie razem z nim do nowego domku,bo w klinice ma chłopak co jeśc.
Najprawdopodobniej jutro zostanie wykąpany i wyczesany.Jedna z jego opiekunek Pani Ania pracuje również w psim salonie fryzjerskim połaczonym z klinika.Mówiłą mi dzisiaj,ze Aresik tak sie juz z nią zakumplował,ze jest przekonana,ze da rade go wykąpac.Przydałoby sie bardzo,bo Ares w zyciu nie widział kąpieli i szczotki,a brudasek z niego i śmierdziuszek niezły.
Maluszki pojechały w pełnej obstawie tj.z ekipa telewizyjna.Jutro w głównym wydaniu Wiadomosci w prog.I będzie pokazana pierwsza adopcja.
Pewnie na innych programach tez.
Muszą Wam powiedziec,ze jednak oddzwięk jest spory.Akurat w lecznicy było sporo psich pacjentów z opiekunami,bo to klinika całodobowa.Wszyscy właściwie byli zorientowani w losach maluchów,brali je na ręce,głaskali,żałowali.
Miałam sporo telefonów w sprawie adopcji,nietety większosc od razu odpadałą,bo zaoferowane warunki nie odpowiadaja naszym warunkom adopcyjnym.
Zadzwoniłą jednak kobieta,która bardzo chciała maluszka,zapytała czy to po tej zmarłej suni,a kiedy potwierdziłam,tak się rozpłakała,ze nie byął w stanie dalej mówic..Przeprosiła i powiedziała,ze zadzwoni jutro.

Mam sporo fotek,ale nie wiem czy dam rade wstawic dzisiaj,bo mówiac szczerze po powrocie do domu zastałam dosc woniejąca niesodzianke..Mój Brajl sie pochorował,chyba zmiana karmy mu nie posłużyłą..Albo łapczywosc:roll:Dopiero skończyłam myć podłogi.

Posted

Dopiero teraz znalazłam czas,by przeczytać cały wątek.Brak słów,serce trudno wytrzymuje takie okrucieństwo.Czy ta osoba jest chociaż świadoma tego,co uczyniła???? A jeżeli tak,to jak może spojrzeć sobie w twarz w lustrze.I wstyd,i poczucie winy-dlaczego?-ja też jestem nauczycielką-panią od polaka.
Najważniejsze:ktoś taki nie może pracować z dziećmi.To chyba oczywiste nawet w świetle naszych przepisów o "małej szkodliwości społecznej czynu".

Posted

Nektar jest cudowny! Śpi mocno wtulony we mnie, załatwia się ślicznie na podkład higieniczny, bawi się strzępami zabawek Cynamona. Problem mamy z jedzeniem. Nektar zjada każdą ilość, a potem zwraca. Więc go pilnuje i daje mu jeść często a w małych porcjach, żeby brzuszek się przyzwyczaił- jest wielkim łakomczuchem i głośno upomina się o swoje gdy brzuszek o sobie przypomina :loveu:

Jest też śmiałym szczeniakiem, wczoraj poznał moje dwa psy i kota- i nie zrobiło to na nim wrażenia. Jak szliśmy spać, spał na swoim posłanku, potem na skraju mojego łóżka, potem trochę bliżej mnie, a teraz śpi pod pachą :loveu:

Cioteczki... ja jestem w nim taka zakochana... :loveu:

A teraz wygląd:
- jedno oczko niebieskie, drugie brązowe
- nosek czarno różowy
- piękne przesiania na łopatkach
- cudownie umaszczone łapki- pierw białe, potem kremowe, a potem czarne

I jak się wpatruje we mnie tymi swoimi ślepiami... :loveu: I już reaguje na mój głos :loveu:

Dodam, że tak naprawdę zdobył moje serce już wczoraj u Igora (kolega, który go przywiózł) jak wpakował mi się na kolanka i usnął :loveu:

Bajko a karma dla Aresa to od Igora, a nie ode mnie ;)

Popołudniu wstawię jakieś zdjęcia, bo póki co Nektar jeszcze odsypia całe wrażenia :)

Posted

Tebusa napisał(a):
Nektar jest cudowny! Śpi mocno wtulony we mnie, załatwia się ślicznie na podkład higieniczny, bawi się strzępami zabawek Cynamona. Problem mamy z jedzeniem. Nektar zjada każdą ilość, a potem zwraca. Więc go pilnuje i daje mu jeść często a w małych porcjach, żeby brzuszek się przyzwyczaił- jest wielkim łakomczuchem i głośno upomina się o swoje gdy brzuszek o sobie przypomina :loveu:

Jest też śmiałym szczeniakiem, wczoraj poznał moje dwa psy i kota- i nie zrobiło to na nim wrażenia. Jak szliśmy spać, spał na swoim posłanku, potem na skraju mojego łóżka, potem trochę bliżej mnie, a teraz śpi pod pachą :loveu:

Cioteczki... ja jestem w nim taka zakochana... :loveu:

A teraz wygląd:
- jedno oczko niebieskie, drugie brązowe
- nosek czarno różowy
- piękne przesiania na łopatkach
- cudownie umaszczone łapki- pierw białe, potem kremowe, a potem czarne
I jak się wpatruje we mnie tymi swoimi ślepiami... :loveu: I już reaguje na mój głos :loveu:
Dodam, że tak naprawdę zdobył moje serce już wczoraj u Igora (kolega, który go przywiózł) jak wpakował mi się na kolanka i usnął :loveu:
Bajko a karma dla Aresa to od Igora, a nie ode mnie ;)
Popołudniu wstawię jakieś zdjęcia, bo póki co Nektar jeszcze odsypia całe wrażenia :)

Oj Tebusiu, to Ty już jesteś "cała Jego"