Jump to content
Dogomania

Trzy w jednym:Horror,koszmar,tragedia-jutro kolejna rozprawa

Recommended Posts

Posted

stonka1125 napisał(a):
i znowu isadorka przeszła samą siebie, super aukcja!!!!!!!!!!!!!!!!!rozsyłam gdzie sie da!

patrząc na zegarek przyznaję Ci rację...
Pierwsze 20 cegiełek już poszło:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Leni']http://www.eswinoujscie.pl/component/content/article/4173.html

Świnoujście

Facet zagłodził psy w piwnicy, żaden z sąsiadów nie kiwnął palcem - przecież te psy musiały wyć z głodu. Prokurator rząda 4 miesięcy pozbawienia wolności za uśmiercone 4 psy (matka i jej 3 szczeniaki), a podobno ten skur.... (właściciel) już wcześniej źle traktował zwierzęta.

Wściec się można, tylu ludzi chodziło na spacery nad morze w tym Świnoujsciu.....
Sąsiadom przeszkadzał brzydki zapach, ale cierpienie psów nie przeszkadzało....
Biedne psiaki, rzeczywiście, mozna było tego uniknąć...

Posted

Rzeczywiście, tez nie wiedziałabym,którego wybrać, Najchętniej wszystkie !:loveu::loveu::loveu:
Ale powiedzcie, czy trzeba dopiero takiej tragedii, takiego "medialnego" przestępstwa, aby ludzie zaczeli interesować się adopcją porzuconych szczeniąt.? Tylko u Bajki, porzucona suczka Ruda i jej szczeniaczki ( równie piekne !) bezskutecznie czekają na dom. A ile jest takich psiaczków we wszystkich schronach?:-(

Posted

Wizyta przedadopcyjna miałaby być w miejscowości Goczałków.Mówiąc szczerze zalezy mi aby ktoś pojechał,kto ma doświadczenie w wizytach i adopcjach..
A teraz jade do kliniki,bo musze wyprawić maluszki do domku:jednego do Sajnokx,drugiego do Tebusy
Musze wcześniej wyprawke kupic,wiec znikam.Do zobaczenia

Posted

witam! jestem tu nowa!to co zobaczyłam i przeczytałam jest dla mnie koszmarem.nie mam tu nic do dodania-wszystko napisaliście.ale jedno co powtarza się na wszystkich forach o zwierzętach:
GDYBY ZWIERZĘTA WIERZYŁY W BOGA, TO CZŁOWIEK BYŁBY DLA NICH DIABŁEM...
jest prawdą
sama mam zwierzaczki dbam o nie bardzo i kocham je
ponieważ od kilku dni nie mogę spokojnie zasnąc bez tych tragicznych obrazów przed oczami nie obejrzałam większej części info o innych maltretowanych psiakach
JESTEM DUMNA ŻE JESTEŚCIE A TOBIE BAJKO GŁĘBOKIE UKŁONY