anna10025 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Jak chwali się pięknym psem , to niech pochwali się jak go wykończyła. Wstawienie filmu to dobry pomysł, absolutmie goniu nie usuwaj go. Quote
judita Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Ale co mnie dziwi kobita młoda wykształcona dzieciaczek wygląda na zdrowo rozwiniętego a do ciezkiej cho#@%#ry taki brak w klepkach?? I się jeszcze perfidnie psem chwali..ciekawe co powie znajomym?? że sama z siebie ze starości "odeszła"?? Quote
kakaicezar Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Mój mąż zna osobę która pracuje w Zarządzie Szkół i Przedszkoli w Mikołowie, jutro będzie tam dzwonił. Bedziemy dzialać. Dam znać na forum co załatwiliśmy. a bela51 proszę o pilny kontakt telefoniczny-podałam w wiadomości Quote
Isadora7 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 A ja dla przypomnienia, na dobranoc link do aukcji podam. Osierocone dzieci potrzebują pomocy. http://www.allegro.pl/item829291361_koszmar_psiej_matki_i_jej_dzieci.html . Quote
kahoona Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 http://nasza-klasa.pl/profile/3364854 Quote
kahoona Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 kakaicezar napisał(a):Mój mąż zna osobę która pracuje w Zarządzie Szkół i Przedszkoli w Mikołowie, jutro będzie tam dzwonił. Bedziemy dzialać. Dam znać na forum co załatwiliśmy. a bela51 proszę o pilny kontakt telefoniczny-podałam w wiadomości brawo - czekamy! Quote
BajkaB Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Wiecie cały czas rozmyślam o postępowaniu tej kobiety i nasunęła mi sie jeszcze jedna myśl.Otózsytuacja w tej rodzinie jest wogóle zastanawiajaca.Kobieta jest rodziną zastępczą dla swojego 14-letniego brata,który jednakze nie przebywa u niej,a przebywa u jej siostry w Strzemieszycach,mieszkajacej niedaleko posesji na której rozegrał sie dramat.Motywuje to tym,ze brat uczęszcza do szkoły w Strzemieszycach.Jak zatem ona wykonuje tę opiekę?I czego nauczyła swojego brata?Tego,ze psy które miał pod bokiem nalezy pozostawic na pewną śmierć!Przecież mogła polecic bratu ich karmienie,albo poprosić tę siostrę.Widać cała ta rodzina jest z gruntu zła,skoro nikt nie interesował sie losem zwierzat.Koszmar.. Quote
kakaicezar Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Dobranoc, musze juz uciekać bo nie wstanę do pracy....o i synek przebudza się na mleczko pozdrawiam Quote
anna10025 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Myślę, że im więcej komentarzy do jej profilu , tym bardziej będzie czuła się zaszczuta i o to chodzi , ja wysłałam jej wiadomość... Quote
TERESA BORCZ Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 BYŁ TEZ DOBRY ARTYKUŁ W DZIENNIKU ZACHODNIM W SPRAWIE LILI. TRZEBA TAM PODAĆ JAK NAJWIĘCEJ INFORACJI Z TYM PIĘKNYM WIERSZEM DO OPUBLIKOWANIA. ZACHĘCAM BARDZO BO ZASIĘG JEST BARDZO DUŻY A REAKCJE SPOŁECZEŃSTWA PIĘKNE. KOMENTARZE ŚWIADCZĄ O TYM ŻE TE DWA PRZYPADKI MOGĄ TAK WPŁYNĄC NA TYSIĄCE LUDZI ŻE MOŻE PRZEFORSUJE SIĘ INNY STOSUNEK SĄDÓW DO TEGO RODZAJU PROBLEMÓW. PROPONUJE POWRÓT DO PETYCJI Z DOGO DO POSŁÓW I SENATORÓW. TO CZAS ŚWIETNY ZAŁACZAJMY TEN FILM RÓWNIEŻ. KAŻDY MOŻĘ PRZESYŁAĆ GOTOWĄ PETYCJE DO WSZYSTKICH POSŁÓW I SENATORÓW, POCZTĄ POLECONA LUB MAILEM. RATOWANIE POJEDYNCZYCH OFIAR JEST MAŁO EFEKTYWNE. MUSIMY ZMUSIĆ SĄDY DO POSZANOWANIA PRAWA, A NIE TRAKTOWANIE SPRAW OKRUCIEŃSTWA WOBEC ZWIERZĄT JAKO MAŁO SZKODLIWE SPOŁECZNIE. PETYCJA JEST NA SETKACH BANERKÓW. trzeba wymusić zniesienie wyroków w takich sprawach z zawieszeniem to nic nie daje jak widać. OGÓLNE PISMO NA TEN TEMAT Z ZAŁĄCZONYM FILMEM I FOTOGRAFIAM POWINNO PÓJŚC DO PANI KARINY S Z KANCELARII PREZYDENTA , JAKO WYJĄTKOWY EFEKT BEZCZYNNOŚCI WSZELKICH ORGANÓW STWORZZONYCH TAKŻE W CELU OCHRONY ZWIERZĄT I NAS. NAS TEŻ. Quote
J_ulia Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Zgadzam się z Bajką, oprócz tej kobiety o tych umierających z głodu psach wiedział co najmniej mąż, brat i siostra i nikt nić nie zrobił..... co to za rodzina ... Quote
TERESA BORCZ Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 To super że pani karina zna temat. Ja od lata mam dla pani kariny jeszcze bardziej bulwersujące tematy o wiele poważniejsze. I mam szczerą nadzieję że zareaguje, jak tylko zbiorę wśzystkie materiały. Quote
caelestis Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 wrzuciłam na śledzika, więcej ludzi się dowie o jej bestialstwie... Quote
anna10025 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Link jest na 36 s. , post 357, wchodzi. Quote
Sayrel Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Przeczytalam caly watek i wlasciwie nie specjalnie mam ochote cokolwiek mowic. Sunio - wybacz mi, ze moj gatunek jest takim bezmyslnym zapatrzonym w siebie potworem. Odpoczywaj w spokoju. I przebacz nam. Quote
TERESA BORCZ Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Dziewczyny, jak tylko będzie wiadomość kiedy reportaż w tv silesia podajcie, i w uwadze i gdziekolwiek indziej. Trzeba podać czas pani dyrektor zespołu szkół. Napewno z checią zobaczy. No i my wszyscy też chcemy uczulić na program kogo tylko się da. Cytat sayrel wspaniał.y do reportażu. Quote
Isadora7 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 caelestis napisał(a):wrzuciłam na śledzika, więcej ludzi się dowie o jej bestialstwie... heheh ja bym nie przeczytałam mam wyłączonego śledzika. Quote
ivette3 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Brak słów :( ..... Kolejny przypadek,gdzie człowiek,który powinien być przykładem etyki ,humanizmu przynosi wstyd gatunkowi ludzkiemu :( Kolejny powód ,żeby głośniej domagać się szanowania praw zwierząt w naszym kraju :( Quote
Divi Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Właśnie weszłam na naszą klase i troche się przeraziłam dobre istoty nie groźcie jej, nie wyzywajcie od świń i katów. Nie daj boże coś jej się stanie to będziemy mieli wielkie nie przyjemności. Proszę usuńcie komantaże typu Krowa, Kat i że zapłaci za to, życze tobie tego samego. Na Boga tak nie może być. Norobimy sobie biedy. Quote
Recommended Posts