Jump to content
Dogomania

Trzy w jednym:Horror,koszmar,tragedia-jutro kolejna rozprawa

Recommended Posts

Posted

ale ja jej życzę tego samego - niczego nie usunę

i jeszcze jedno - to podobno zagorzała katoliczka

we mnie nie ma ani krzty chrześcijańskiego przebaczenia

niech ja szlag trafi

Posted

[quote name='Divi']Właśnie weszłam na naszą klase i troche się przeraziłam dobre istoty nie groźcie jej, nie wyzywajcie od świń i katów. Nie daj boże coś jej się stanie to będziemy mieli wielkie nie przyjemności. Proszę usuńcie komantaże typu Krowa, Kat i że zapłaci za to, życze tobie tego samego. Na Boga tak nie może być. Norobimy sobie biedy.

Popieram. Nie powinno się tak robić to sprowadzanie nas do istot któe działąją instynktem, a nie rozumem. Sorry co to da jak się jej napisze epitet? Ulży? Komu? A nieprzyjemności mogą (i bywały) z tego duże. Zrozumiałabym jeszcze pytania w stylu "a gdzie teraz psiak, czy za TM", "pochwal sie jak dzisiaj wygląda" itp.

[quote name='diana79']ja bym najchętniej wysłała do wszystkich jej znajomych opis tego dramatu i link do filmiku co o tym sądzicie?

Byle bez epitetów. Sam opis i zdjęcia to mówi za siebie.
Obraz bardziej przemawia, po bluzgach zostają za chwle tylko rzygi wybaczcie, po obu stronach. Obraz kłuje w oczy i drąży.

Posted

[quote name='Isadora7']Popieram. Nie powinno się tak robić to sprowadzanie nas do istot któe działąją instynktem, a nie rozumem. Sorry co to da jak się jej napisze epitet? Ulży? Komu? A nieprzyjemności mogą (i bywały) z tego duże. Zrozumiałabym jeszcze pytania w stylu "a gdzie teraz psiak, czy za TM", "pochwal sie jak dzisiaj wygląda" itp.

Byle bez epitetów. Sam opis i zdjęcia to mówi za siebie.
Obraz bardziej przemawia, po bluzgach zostają za chwle tylko rzygi wybaczcie, po obu stronach. Obraz kłuje w oczy i drąży.

juz po dyskusji - naczytała sie kobieta z rana

Posted

kahoona napisał(a):
usunęłaby profil nawet gdybyśmy pytali grzecznie kto jej to zrobił, że piesek umarł
jedno dobrze - cierpi

Masz rację. Może to nie chrześcijanskie, ale zycze jej wszystkiego najgorszego.Za cierpnienie tego psa, za nasze wylane łzy, za to, ze nie śpię już kilka dni.

Posted

kahoona napisał(a):
usunęłaby profil nawet gdybyśmy pytali grzecznie kto jej to zrobił, że piesek umarł
jedno dobrze - cierpi

Prawdopodobnie, ale to było wiadome i to nie jest rozwiązanie. To raczej odkrywanie poniekąd d00py i szykowanie tej pani linii obrony.

Licytowałabym się czy ona cierpi. Wg mnie wisi jej to kalafiorem.

Posted

diana79 napisał(a):
a jakby tak tylko grzecznie poinformować uczniów z jej klasy czy z jej szkoły o tym co zrobiła? krótki opis z linkiem do filmiku ?

Z reguły szkoły posiadaja swoje strony internetowe.I tam można by wrzucic taka informacje.

Posted

Isadora7 napisał(a):

Nie do końca. Na pewno dopadł ją strach, Zszargana opinia, widmo utraty pracy. Tylko dlatego cierpi.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Prawdopodobnie, ale to było wiadome i to nie jest rozwiązanie. To raczej odkrywanie poniekąd d00py i szykowanie tej pani linii obrony.

To po co molestuje Bajkę i prosi o nierobienie zamieszania, bo prace straci? I to się działo przed całą zadymą na NK.
Mam nadzieję, że ma słaby dzień.

Posted

Isadora7 napisał(a):

Kalafiorem jej to racje nie wisi. Będzie miała dużo problemów. Myśle ze żełuże , że to zrobiła, ale nie dla tego, że pieska nie ma tylko że ma teraz wiele nie przyjemności.

Posted

Oj moze nie do filmu to są jeszcze dzieci może lepiej linka do allegro. To co ona zrobiła jest straszne, ale nie przesadzajmy też. Niech ludzie sie dowiedzą ale do dzieci może troche łagodniej. takie jest moje zdanie.

Posted

Divi napisał(a):
Oj moze nie do filmu to są jeszcze dzieci może lepiej linka do allegro. To co ona zrobiła jest straszne, ale nie przesadzajmy też. Niech ludzie sie dowiedzą ale do dzieci może troche łagodniej. takie jest moje zdanie.

Zgadzmi się szczególnie ,że w tej szkole uczą się najmłodsze dzieci...

Posted

No coz, ja zla kobieta jestem i przebaczenia w tej sytuacji czy jej podnych zdecydowanie nie ma.Wg mnie tak samo winna jest rodzina, ktora wiedziala i NAMAWIALA . To nie trzeba k.... NAMAWIAC tylko bylo te zwierzeta uratowac. Zaklamane towarzystwo, jedno warte drugiego i trzeciego.Jaka to szkola? Jestem zdania kahoony, filmy nalezy wysylac. Im wiecej ludzi zobaczy tym lepiej, a jesli takie cos ma byc pedagogiem to ja przepraszam, to juz rece opadaja.