Ninka Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='natalijo']Ale chyba musi to zrobić osoba, która wątek założyła... Aguś, próbowałaś?[/QUOTE] Zdecydowanie tak ;) Moze tez to zrobic kazdy moderator. Quote
AguśSosnowiec Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Witajcie! Dzięki Natalijo za numer konta :) Czyli mamy już transport wstępnie ode mnie do Katowic, z Katowic do Wawy i teraz trzeba tylko z Wawy do Jaktorowa- tak? Plus skądś skombinować transporterek (który przecież będzie też musiał potem tu wrócić do osoby od której udałoby się go pożyczyć..). AlinaS byłoby super gdyby niunia mogła być w Twoim domku, jak najwięcej między ludźmi, tak jak pisałam- ona jest teraz w nieciekawej formie, spacery to problem, przypuszczam też, że po takich emocjach jak podróż itd. może być ciężko na poczatku, ale jestem pewna, że po przełamaniu pierwszych lodów sama zobaczysz jaka z niej cudowna sunia! A czy wiecie już gdzie dokładnie do Warszawy będzie dowieziona Lenusia? Bo może łatwiej byłoby szukać transportu Wawa- Jaktorów, gdybyśmy wiedzieli jaka dokłądnie dzielnica? bo Warszawa trochę duża jest, trzeba wszystko to dograć.. Bardzo się cieszę, że JESTEŚCIE, jestem trochę spokojniejsza że sunia nie będzie musiała iść do schronu, a zarazem oczywiście martwię się tą jej podróżą itd. ale to chyba zrozumiałe ;) Jutro postaram się podejść do weta zapytać co myśli o jakimś środku dla małej na czas podróży. Pisałyście o Stresnalu- właśnie tej nazwy nie mogłam sobie przypomnieć, bo myślałam o tym syropie :) KTO MIAŁBY DO POŻYCZENIA TRANSPORTEREK DLA SUNI??? kurcze, jak nie znajdziemy transporterka żadnego, to ja jednak bym chyba zaryzykowała podanie jej jakiegoś środka, bo to bardzo długa podróż, mega ogromny stres, nowe miejsce.. Quote
AguśSosnowiec Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Aha- faktycznie jak kliknę dwa razy na edycję pierwszego postu to jest wszystko okej, mogę zmienić tytuł wątku- więc macie jakieś propozycje ? Quote
AguśSosnowiec Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Ninka- wielkie dzięki, każde złotówka się liczy i jest BARDZO WAŻNA. Byłam na Twoim wątku- chyba wiem co czujesz.. :( Trzymam kciuki za Twoje sunie! Quote
malibo57 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Mam prośbę - przepraszam za off. Czy znacie kogoś, kto mógłby zrobić wizytę w Bytomiu? A, pieniążki przelane. Quote
natalijo Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Na razie czekam na wiadomość, bo być może cały transport będziemy mieli załatwiony. Ale nic nie powiem, nie chcę zapeszyć ;) Spróbujcie się rozejrzeć za jakimś transporterkiem. Idealnie by było, jakby znalazł się gdzieś w Wawie, ale jeśli nie, to przecież zawsze można jakoś go z powrotem przesłać.. Poza tym Figu podobno jeździ często w te strony, więc myślę, że to jakoś załatwimy. Quote
Aga-33-76 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 to jeszcze napiszcie proszę, kiedy miałaby się odbyć podróż Quote
Ninka Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Jestem przeciwna srodkom uspakajajacym. Nikt nie wie jak one naprawde dzialaja na psa. Na pewno przymulaja, hamuja reakcje. A to co pies czuje w srodku? jedna wielka niewiadoma. Najprawdopodobniej jest tak samo oszolomiony jak i bez nich-jesli nie bardziej, tylko dochodzi do tego niemoznosc pokazania strachu... Psa mozna w aucie przywiazac zwyczajna smycza do naglowka. Tylko radzilabym na szelkach. Na kiedy potrzebny transport? Widzialam, ze to nie daleko Wa-wy, moze moj znajomy by sie zgodzil... Agus.. Wiem, ze sie rozumiemy. Niestety ;( Quote
natalijo Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 No i właśnie termin podróży jest największą niewiadomą....Figu mówiła, że jeździ często, ale na razie jeszcze nie wie kiedy dokładnie by jechała. Ma dać znać, a ja nie chcę naciskać i tak robi nam duuuuużą przysługę :) Quote
Vlk Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 no to ja też czekam na sygnał, gdybym miała psinkę wziąć do katowic :) Tak jak mówiłam, w większość weekendów jestem dostępna, czaaasem coś mi wypadnie ale na szczęście Doda też się stawiła tutaj :) Quote
Aga-33-76 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Nie chciałabym nikogo wkopywać, ale jeśli chodzi o transport małej z W-wy do AlinyS, to Awit zawoziła do niej "naszego" Dżoka, więc drogę zna, nie wiem natomiast jakie są u niej możliwości czasowe. Myślę, że warto byłoby napisać do niej. Quote
natalijo Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Dziś wpłynęło: malibo57 - 200 zł (wpłata jednorazowa):loveu::loveu: gosia.marta - 40 zł (dekl. stała) :loveu::loveu: Aga-33-76 - 10 zł (dekl. stała) :loveu::loveu: Ninka - 10 zł (dekl. stała)[SIZE=5][COLOR=Red] :loveu::loveu: Na dzień 11-12-2009 [/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=Red]mamy 260 zł :multi::multi:[/COLOR][/SIZE] Jesteście kochani! Quote
natalijo Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Przypominam, że potrzebujemy deklaracji na hotelik [SIZE=4][COLOR=red]mamy tylko 90 zł deklaracji stałych! Potrzebujemy również transporterek dla suni! [/COLOR][/SIZE] Quote
natalijo Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Aga-33-76']Nie chciałabym nikogo wkopywać, ale jeśli chodzi o transport małej z W-wy do AlinyS, to Awit zawoziła do niej "naszego" Dżoka, więc drogę zna, nie wiem natomiast jakie są u niej możliwości czasowe. Myślę, że warto byłoby napisać do niej.[/QUOTE] Dzięki za informację, ale mam cichą nadzieję, że może już nie będzie potrzebna.....:) W razie czego skontaktuję się z Awit:) Nie martw się, nie powiem kto ją wkopał ;);):evil_lol: Quote
Ninka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Super, ze mala juz tyle uzbierala!!! Teraz moze byc juz tylko lepiej!!! Quote
Ninka Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Kto dorzuci grosik dla malej na dobranoc? Quote
Javena Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 No,malutka biegnij w góre ,może ktos Cie jeszcze dojrzy.??:cool3::crazyeye: Quote
Justysia i Grześ Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Ale tutaj cichutko... Przypomnij się Quote
natalijo Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Kochani! Nieśmiało przypominam, że [B][SIZE=4][COLOR=Red]brakuje nam 210 zł na opłacenie hotelu.....[/COLOR][/SIZE][/B] Hotel załatwiony, transport prawie też, właściwie w każdej chwili Lenka może zacząć się zbierać w podróż... Ale pojedzie i co? Na pierwszy miesiąc dzięki wpłatom jednorazowym nam starczy,a potem..... Quote
Poker Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 mogę JEDnORAZOWO wpłacić na sunię 50 zł z pieniędzy ,które przekazali nam państwo naszej byłej tymczasowiczki Merlinki. Quote
natalijo Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='Poker']mogę JEDnORAZOWO wpłacić na sunię 50 zł z pieniędzy ,które przekazali nam państwo naszej byłej tymczasowiczki Merlinki.[/QUOTE] Strasznie, przeogromnie dziękuję:):) w imieniu Lenki. Zaraz prześlę Ci dane do wpłaty na PW. Quote
natalijo Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Deklaracje stałe: Aga-33-76 - 10 zł gosia.marta - 40 zł AguśSosnowiec - 10 zł mshume - 10 zł javena - 10 zł Ninka - 10 zł natalijo - ? Wpłaty jednorazowe: Lolala - 50 zł Javena - 20 zł malibo57 - 200 zł Poker - 50 zł :loveu::loveu::loveu::loveu: Na dzień 10-12-2009 [SIZE=4][COLOR=red]mamy 90 zł deklaracji stałych + 320 zł jednorazowo[/COLOR][/SIZE] + ? ode mnie Quote
natalijo Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [SIZE=4][B][COLOR=Red]Hotelik kosztuje 300 zł, a mamy 90 zł stałych deklaracji....[/COLOR][/B][/SIZE] Może dorzuci ktoś 5 zł? Quote
Recommended Posts