Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='milcia17']Podrzucam!
Mogę dać jednorazowo 10zł![/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Dziękuję w imieniu Lenki :loveu::loveu:

Już Ci wysyłam nr konta na PW :loveu::loveu:

Posted

Deklaracje stałe:

Aga-33-76 - 10 zł
gosia.marta - 40 zł
AguśSosnowiec - 10 zł
mshume - 10 zł
javena - 10 zł
Ninka - 10 zł
natalijo - ?

Wpłaty jednorazowe:

Lolala - 50 zł
Javena - 20 zł
malibo57 - 200 zł
Poker - 50 zł
milcia17 - 10 zł
Na dzień 10-12-2009 [SIZE=4][COLOR=red]mamy 90 zł deklaracji stałych + 330 zł jednorazowo[/COLOR][/SIZE]
+ ? ode mnie

No więc przez miesiąc Lenka będzie bezpieczna.... :multi:

Posted

Ale nie możemy osiąść na laurach.
Nadal mamy tylko(aż) [B][SIZE=3][COLOR=Red]90 zł deklaracji stałych.[/COLOR][/SIZE][/B]
Dodatkowe wpłaty przydadzą się na szczepienia, kastrację.

Posted

Jestem, przepraszam że się nie odzywałam, ale okropnie się czuję, a w domu jeszcze masa rzeczy do zrobienia, ciągle coś robię, dzisiaj padam już na pyszczek.. Niestety nie dałam rady iść do weta w piątek i dowiedzieć się co z tymi środkami na czas podróży:/

U Lenki bez zmian, wariuje za piłeczką w domu, z moja kotką śpią sobie smacznie, jedna na drugiej ;) Niestety- z jej strachem bez zmian, w dodatku ta okropna szczekliwość, której nie można opanować.. Mój tata chodzi ciągle zły, jednak tak jak obiecał- nie odda jej nigdzie pod moją nieobecność.. Ale wkurza się, bo trzeba po niej sprzątać, on musi to robić, bo ja już schylać się nie mam jak.. Mam wrażenie że jestem gigantycznych wręcz rozmiarów, ale już niedługo.
We czwartek idę do szpitala, bo na ten dzień mam termin porodu, nie mam pojęcia jak to będzie- czy mnie zbadają i wyślą do domu jeśli jeszcze nic się nie będzie działo, czy też będę musiała zostać, a jeśli tak- to jak długo. W razie czego nie zdziwcie się gdybym nagle przestała się tutaj odzywać, bo mogę urodzić w każdej chwili, ale nawet gdybym się długo nie odzywała (bo tak naprawdę nie wiem co mnie czeka, ale modlę się żeby moja córeczka urodziła się zdrowa..) to pamiętajcie proszę o Lenie, każdy grosz jest na wagę złota!

DZIĘKUJĘ Wam bardzo kochani, za każdą złotówkę!

I najbardziej Tobie Natalijo, że koordynujesz całą akcję:*

Posted

AguśSosnowiec - trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie.
Prześlij mi może numer telefonu - w razie jakby Ciebie tu nie było, a Figu jechałaby do w-wy i zgodziła się wziąść sunię - musimy się jakoś skontaktować.
Kochana nie przemęczaj się - dobrze, że chociaż Tata obiecał, że sunie nie odda do schronu, tak więc teraz myśl tylko o Dzieciątku :)

Posted

AGUS, Myśle ,że po swietach bedzie tu wiecej osób z deklaracjami. Styczeń napewno bedzie lepszy.Trzeba wierzyć. Ty mysl o dziecku. Szcześliwego rozwiązania.!!!!!!!!!! Natalijo Tobie równiez dziekuje za zaangażowanie i wszystkim ,którym los Agi nie pozostał obojętny. Pozdrawiam cieplutko.....;)

Posted

Myślę że należałoby na początku tygodnia załatwić transport. W związku ze szpitalem byłoby to rozsądniejsze niż czekać. Domownicy niby obiecali że z psiakiem nic nie zrobią podczas pobytu w szpitalu ale czy oby na pewno?

Posted

Mam wspaniałe wieści:

Lenka za tydzień jedzie do AlinyS!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Figu zawiezie ją na miejsce do Jaktorowa, dlatego nie potrzebujemy transportu z Warszawy :loveu::loveu::loveu:

Zaraz wyślę do Figu zaproszenie na wątek, trzeba dogadać szczegóły.

I koniecznie trzeba załatwić transporterek!!!!!!! Głupio by było, gdyby przez jego brak nie wypaliłby wyjazd.

Posted

Gdzie jesteście kochane Cioteczki?
Cieszcie się razem ze mną :):)
Tak naprawdę odetchnę dopiero jak Lenka będzie już u AlinyS, choć to dopiero początek naszej pracy.
Trzeba tu pościągać Cioteczki, które pomogą w ogłoszeniach, bo ja nie potrafię :(

Posted

:loveu: cieszymy sie!!!!!! :loveu:
ja tak zniklam, bo mam teraz niespodziewanego rottka na tymczasie, probuje ogarnac ten temat, musimy go szybko wyadoptowac, a nie jest to najlatwiejszy pies swiata... ech.
postaram sie w przyszlym tyg siasc do ogloszen!!

Posted

Jak tylko Lenka będzie bezpieczna u Alinki, spadnie mi wielki kamień z serca.
Ale to dopiero początek drogi. Alinka popracuje trochę nad Lenką, żeby się do ludzi przekonała, a my zbierzemy siły i znajdziemy jej najlepszy dom na świecie.

Bo chyba mogę liczyć na Waszą pomoc? ;)