gosia.marta Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 nie Javena, Sułkowice są niedaleko Warszawy. a ten hotel u Jamora jest tak w ogóle w Warce. Quote
gosia.marta Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 tak, moja deklaracja jest stała, 40 zeta. Quote
natalijo Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 To mamy tak: Deklaracje stałe: Aga-33-76 - 10 zł gosia.marta - 40 zł natalijo - ? Wpłaty jednorazowe: Lolala - 50 zł Na dzień 07-12-2009 mamy 50 zł deklaracji stałych + 50 zł jednorazowo + ? ode mnie Może ktoś jeszcze dorzuci chociaż 5, 10 zł miesięcznie? Quote
Javena Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Ja narazie dyszke,ale to nie znaczy ,ze za dwa tyg.nie będzie drugiej. U mnie raz sa ,raz nie ma wcale. Quote
Aga-33-76 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Bardzo prosimy :help1:Ta piękna sunia musi mieć się gdzie podziać :-( Quote
Javena Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='gosia.marta']nie javena, sułkowice są niedaleko warszawy. A ten hotel u jamora jest tak w ogóle w warce.[/quote] aaaa,chyba że tak. Sułkowice są też koło krakowa. Quote
natalijo Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Javena']Ja narazie dyszke,ale to nie znaczy ,ze za dwa tyg.nie będzie drugiej. U mnie raz sa ,raz nie ma wcale.[/QUOTE] Czyli narazie wpisuję Cię z deklaracją jednorazową 10 zł. Wrazie czego zmienimy:) Dziękuję w imieniu suni :) Quote
natalijo Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 To mamy tak: Deklaracje stałe: Aga-33-76 - 10 zł gosia.marta - 40 zł natalijo - ? Wpłaty jednorazowe: Lolala - 50 zł Javena - 10 zł Na dzień 07-12-2009 mamy 50 zł deklaracji stałych + 60 zł jednorazowo + ? ode mnie Może ktoś jeszcze dorzuci chociaż 5, 10 zł miesięcznie? Quote
Selenga Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 wysłałam wiadomości z prośba o pomoc dla Lenki do osób, które na mapie pomocy oferują DT może ktoś będzie mógł pomóc Quote
gosia.marta Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 ooo, super, może jakiś domowy tymczasik się znajdzie. a możesz podrzucić linka, gdzie jest ta mapa pomocy, bo ja ślepa jestem?? hotelik, do którego napisałam (btw, ten: http://www.dobrypies.pl ) niestety cały zabukowany na do Nowego Roku, więc ta opcja odpada, szukamy dalej... czy ktoś napisał/zadzwonił do Jamora, żeby zapytać czy u nich są miejsca? domowy tymczas byłby lepszy, nie mówiąc o tym, że najlepszy byłaby jakaś darmowa dobra dusza :evil_lol: , ale warto sprawdzić, czy dobre hotele ewentualnie wzięłyby Lenkę, bo święta to kijowy termin... Quote
gosia.marta Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='natalijo']Z tego co wiem, to u AlinyS jest wolne miejsce, chyba nawet w domowym DT. [/QUOTE] a, własnie zauważyłam ten post, ależ ja ślepa ostatnio... idę szukać AlinyS i się spytam zatem! Quote
gosia.marta Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 :angryy: zaraz mnie szlag trafi z tym dogo :mad: teraz wyszukiwanie nie działa, nie wiem, czy w ogóle, czy tylko mnie... natalijo, czy Ty masz kontakt do AlinyS, bo nie mogę jej znaleźć w związku z powyższym? może ją po prostu zaprosić na wątek? Quote
gonia66 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 napisalam w jedno cudne miejsce...gdyby sie zgodzilo- mala mialaby raj na ziemi.....jutro zobaczymy jaka jest odpowiedź.... Quote
gonia66 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Cajus JB']Zaznaczam wątek[/QUOTE]Cajus...skąd wiedziales gdzie jest ta sunia???..... Quote
gonia66 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Cajus JB']Trafiłem na offa.[/QUOTE] Hmmmmm....nic juz nie powiem:D..al;e baardzo sie ciesze, ze tu jestes z nami:) Quote
Cajus JB Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Na wątku Kangurka. Mam nadzieję, że jakoś będę mógł pomóc. Quote
gonia66 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Cajus JB']Na wątku Kangurka. Mam nadzieję, że jakoś będę mógł pomóc.[/QUOTE] No baaaaaaaa....ja jestem tego akurat pewna....każda obecnośc na wątku, to juz pomoc.....a sunia musi iśc gdzieś, bo w schronie nie ma absolutnie zadnych szans....a juz nawet nie chce myslec o przyszlej mamusi--Ona musi sie skupic teraz na szczesliwym rozwiązaniu..a poki sunia nie bedzie bezpieczna- jestem pewna, ze i Ona nie bedzie spokojna...nie mozemy narazac jej i Dzieciatka- przyszlego "narybku" dogomanii... na takie stresy....znajdziemy suni domek....:D Quote
Cajus JB Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Zrobiłem małego offa na wątku Partyzanta. Może coś da. Na pewno znajdziemy domek. Niestety mam trochę ogłoszeń do zrobienia i nie dam rady od razu. Pewnie dopiero w czwartek. Może ktoś pomoże do tego czasu? Chyba, że ma, ale nie widziałem, bo jak na razie zbieramy na hotelik. Tak? Quote
gonia66 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Cajus JB']Zrobiłem małego offa na wątku Partyzanta. Może coś da. Na pewno znajdziemy domek. Niestety mam trochę ogłoszeń do zrobienia i nie dam rady od razu. Pewnie dopiero w czwartek. Może ktoś pomoże do tego czasu? Chyba, że ma, ale nie widziałem, bo jak na razie zbieramy na hotelik. Tak?[/QUOTE] z TEGO CO WIEM TO TAK- ZBIERAMYU NA HOTELIK..BO OGLOSZENIA TO TERAZ MUSIALYBY BYC NA CITO I GDZIES W SUPER MIEJSCU...bo inaczej dopoki nie znjadzie tymczasu- nie ma co oglaszac chyba- bo pojdzie gdzies i wszystkie dane beda zmieniane...NO BO PRZECIEZ POJDZIE GDZIES I TO SZYBKO..PRAWDA????:) Quote
Cajus JB Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Trochę się faktycznie zapędziłem. Oby jak najszybciej. Quote
gonia66 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Cajus JB']Trochę się faktycznie zapędziłem. Oby jak najszybciej.[/QUOTE] Kurcze..Cajus..ale to ja napisalam tak od siebie- nie wiem co naparwde powinnismy lub czego oczekują od nas..byc moze okaze sie ze jednak ogloszenia są potrzebne....dlatego wcale sie nie zapędziles....poczekamy do jutra(dzis znaczy) co napisza dziewczyny- czy faktycznie czekamy z ogloszeniami, czy raczej nie..???Bo ja moge źle myśleć....:) Quote
Cajus JB Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Raczej masz rację. Tym czas i spokojne ogłoszenia to najlepsze rozwiązanie. Chyba że to bardzo pilne. Quote
Recommended Posts