Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To mamy tak:

Deklaracje stałe:

Aga-33-76 - 10 zł
gosia.marta - 40 zł
natalijo - ?

Wpłaty jednorazowe:

Lolala - 50 zł

Na dzień 07-12-2009 mamy 50 zł deklaracji stałych + 50 zł jednorazowo
+ ? ode mnie

Może ktoś jeszcze dorzuci chociaż 5, 10 zł miesięcznie?

Posted

[quote name='gosia.marta']nie javena, sułkowice są niedaleko warszawy. A ten hotel u jamora jest tak w ogóle w warce.[/quote]

aaaa,chyba że tak. Sułkowice są też koło krakowa.

Posted

[quote name='Javena']Ja narazie dyszke,ale to nie znaczy ,ze za dwa tyg.nie będzie drugiej. U mnie raz sa ,raz nie ma wcale.[/QUOTE]

Czyli narazie wpisuję Cię z deklaracją jednorazową 10 zł. Wrazie czego zmienimy:)

Dziękuję w imieniu suni :)

Posted

To mamy tak:

Deklaracje stałe:

Aga-33-76 - 10 zł
gosia.marta - 40 zł
natalijo - ?

Wpłaty jednorazowe:

Lolala - 50 zł
Javena - 10 zł

Na dzień 07-12-2009 mamy 50 zł deklaracji stałych + 60 zł jednorazowo
+ ? ode mnie

Może ktoś jeszcze dorzuci chociaż 5, 10 zł miesięcznie?

Posted

ooo, super, może jakiś domowy tymczasik się znajdzie. a możesz podrzucić linka, gdzie jest ta mapa pomocy, bo ja ślepa jestem??
hotelik, do którego napisałam (btw, ten: http://www.dobrypies.pl ) niestety cały zabukowany na do Nowego Roku, więc ta opcja odpada, szukamy dalej... czy ktoś napisał/zadzwonił do Jamora, żeby zapytać czy u nich są miejsca? domowy tymczas byłby lepszy, nie mówiąc o tym, że najlepszy byłaby jakaś darmowa dobra dusza :evil_lol: , ale warto sprawdzić, czy dobre hotele ewentualnie wzięłyby Lenkę, bo święta to kijowy termin...

Posted

[quote name='natalijo']Z tego co wiem, to u AlinyS jest wolne miejsce, chyba nawet w domowym DT.
[/QUOTE]

a, własnie zauważyłam ten post, ależ ja ślepa ostatnio... idę szukać AlinyS i się spytam zatem!

Posted

:angryy: zaraz mnie szlag trafi z tym dogo :mad:
teraz wyszukiwanie nie działa, nie wiem, czy w ogóle, czy tylko mnie...
natalijo, czy Ty masz kontakt do AlinyS, bo nie mogę jej znaleźć w związku z powyższym? może ją po prostu zaprosić na wątek?

Posted

[quote name='Cajus JB']Na wątku Kangurka. Mam nadzieję, że jakoś będę mógł pomóc.[/QUOTE]
No baaaaaaaa....ja jestem tego akurat pewna....każda obecnośc na wątku, to juz pomoc.....a sunia musi iśc gdzieś, bo w schronie nie ma absolutnie zadnych szans....a juz nawet nie chce myslec o przyszlej mamusi--Ona musi sie skupic teraz na szczesliwym rozwiązaniu..a poki sunia nie bedzie bezpieczna- jestem pewna, ze i Ona nie bedzie spokojna...nie mozemy narazac jej i Dzieciatka- przyszlego "narybku" dogomanii... na takie stresy....znajdziemy suni domek....:D

Posted

Zrobiłem małego offa na wątku Partyzanta. Może coś da.
Na pewno znajdziemy domek. Niestety mam trochę ogłoszeń do zrobienia i nie dam rady od razu. Pewnie dopiero w czwartek. Może ktoś pomoże do tego czasu? Chyba, że ma, ale nie widziałem, bo jak na razie zbieramy na hotelik. Tak?

Posted

[quote name='Cajus JB']Zrobiłem małego offa na wątku Partyzanta. Może coś da.
Na pewno znajdziemy domek. Niestety mam trochę ogłoszeń do zrobienia i nie dam rady od razu. Pewnie dopiero w czwartek. Może ktoś pomoże do tego czasu? Chyba, że ma, ale nie widziałem, bo jak na razie zbieramy na hotelik. Tak?[/QUOTE]
z TEGO CO WIEM TO TAK- ZBIERAMYU NA HOTELIK..BO OGLOSZENIA TO TERAZ MUSIALYBY BYC NA CITO I GDZIES W SUPER MIEJSCU...bo inaczej dopoki nie znjadzie tymczasu- nie ma co oglaszac chyba- bo pojdzie gdzies i wszystkie dane beda zmieniane...NO BO PRZECIEZ POJDZIE GDZIES I TO SZYBKO..PRAWDA????:)

Posted

[quote name='Cajus JB']Trochę się faktycznie zapędziłem.
Oby jak najszybciej.[/QUOTE]
Kurcze..Cajus..ale to ja napisalam tak od siebie- nie wiem co naparwde powinnismy lub czego oczekują od nas..byc moze okaze sie ze jednak ogloszenia są potrzebne....dlatego wcale sie nie zapędziles....poczekamy do jutra(dzis znaczy) co napisza dziewczyny- czy faktycznie czekamy z ogloszeniami, czy raczej nie..???Bo ja moge źle myśleć....:)