Ewanka Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Wspaniałe wieści :):):) ... oby jak najwięcej takich domków i wspaniałych prozwierzęcych ludzi! Quote
obraczus87 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 U Lenki oczywiście wszystko w porządku :) Ostatnio kilka razy została sama na 8-9 godzin, ZERO SZKÓD :) szkód narobiła - tak bardzo się cieszyła na widok Jasia, który wrócił ze szkoły :D Quote
obraczus87 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Ewanka napisał(a):Co słychać u "naszej" brunetki ? ;):) Pani Lenki ma ostatnio bardzo dużo spraw na głowie, dlatego nic nie pisze. Ale upomnę się :D Quote
Marinka Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Szarotka napisał(a):Pozdrowienia dla Lenki:) Dołączam się :) Szarotko, a u Ciebie nadal Henio w banerku? Quote
Szarotka Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Marinka napisał(a):Dołączam się :) Szarotko, a u Ciebie nadal Henio w banerku? No wiem, ale my dalej monitorujemy Henia, bo funia ma dalej wanty ........... Quote
obraczus87 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 A jakie wąty?? Dawno nie zaglądałam do Henia. Quote
Marinka Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Szarotka napisał(a):No wiem, ale my dalej monitorujemy Henia, bo funia ma dalej wanty ........... Wiem, podczytuję sobie. Poznałam chłopaka osobiście i nawet robiłam wizytę dla niego...ale ten dom okazał się niewypałem...jak nic Henio wylądowałby na łańcuchu ... Quote
Szarotka Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Henio tam gdzie jest mieszka na wsi i lata wolno, zafundowali mu nawet szczeniaka do towarzystwa. Funia miala nadzieje, ze Henio bedzie sypial na kanapie. Quote
obraczus87 Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Halo halo, czy ktoś pamięta jeszcze Lenkę ??:) Jakiś czas temu byłam odwiedzić Lenkę. Lenka zamieszkała w Sochaczewie. Sylwia adoptowała z celestynowa druga sunię - dużo większą od Lenki. Ale Lenka ustawiła sobie Kawę bez problemu. Lenka nic się nie zmieniła. Uwielbia biegać, szaleć, ganiać za piłeczką. Jest zdrowa, pięknie wygląda. Po prostu szczęśliwy pies w super domu :) Quote
dorota1 Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 obraczus87 napisał(a):Halo halo, czy ktoś pamięta jeszcze Lenkę ??:) Jakiś czas temu byłam odwiedzić Lenkę. Lenka zamieszkała w Sochaczewie. Sylwia adoptowała z celestynowa druga sunię - dużo większą od Lenki. Ale Lenka ustawiła sobie Kawę bez problemu. Lenka nic się nie zmieniła. Uwielbia biegać, szaleć, ganiać za piłeczką. Jest zdrowa, pięknie wygląda. Po prostu szczęśliwy pies w super domu :) Pewno, że pamiętamy Lenkę. Fajnie, że tak dobrze trafiła.:lol: Quote
obraczus87 Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 dorota1 napisał(a):Pewno, że pamiętamy Lenkę. Fajnie, że tak dobrze trafiła.:lol: Naprawdę :) gdyby nie to, że Sylwia nie udziela sie na dogo, mogłabym śmiało napisać, że Lenka trafiła do prawdziwego dogomaniackiego domu o jakim marzymy dla każdego psiaka :) Quote
Lida Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Pewnie, że pamiętamy Lenkę :-) Dobrze się czyta takie cudowne wieści. Quote
Recommended Posts