Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojej, zapomniałam :oops:

Vlk a jakiej wielkości jest ten koszyk?
Bo sama nie wiem dokładnie, ale wydaje mi się, że Lenka sięga tak pod kolano, więc do małych psów nie należy....
Qrde, teraz nawet jak załatwimy transporterek, to się będę martwić, zeby nie był za mały....
Dziś już nie dam rady, ale jutro postaram się nad tym zastanowić i może akurat coś wymyślę...

Wszelkie Wasze pomysły są jak najbardziej potrzebne :)

Posted

natalijo napisał(a):
Nikt tu dzisiaj nie zagląda?..:(

Ciekawe jak tam AuguśSosnowiec....

Przypominam, że w dalszym ciągu brakuje nam deklaracji stałych...

Javena napisał(a):
Czekamy ,czekamy. Pomocy wzywamy!!!!!!!

Obiecałam sobie...żadnych stałych deklaracji...ale...:roll: 10 zł mnie nie zrujnuje przecież:evil_lol: , więc deklaruję 10 co miesiąc, ale dopiero od stycznia, bo teraz to bida:oops:

Posted

yennefer070 napisał(a):
Obiecałam sobie...żadnych stałych deklaracji...ale...:roll: 10 zł mnie nie zrujnuje przecież:evil_lol: , więc deklaruję 10 co miesiąc, ale dopiero od stycznia, bo teraz to bida:oops:

Dziękuję, dziękuję, jeszcze raz dziękuję!!!!

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Biegnę uaktualnić rozliczenie (uwielbiam to robić :diabloti:)
Aha, zaraz wyślę Ci też numer konta.

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Deklaracje stałe:

Aga-33-76 - 10 zł (wpł. 11-12-2009)
gosia.marta - 40 zł (wpł. 11-12-2009)
AguśSosnowiec - 10 zł
mshume - 10 zł
javena - 10 zł (wpł. 15-12-2009)
Ninka - 10 zł (wpł. 11-12-2009)
yennefer070 - 10 zł od stycznia :loveu::loveu::loveu:
natalijo - ?

Deklaracje jednorazowe:

Lolala - 50 zł
Javena - 20 zł (wpł. 15-12-2009)
malibo57 - 200 zł (wpł. 11-12-2009)
Poker - 50 zł (wpł. 15-12-2009)
milcia17 - 10 zł

Mamy jeszcze niezidentyfikowaną wpłatę od K.J. z Gdańska - prosimy o ujawnienie się

Mamy więc:

100 zł deklaracji stałych + 330 jednorazowych :loveu::loveu:

Posted

Cioteczki palące- 10 ZŁ , to paczka papierosów ,którą sobie odmówicie dla waszego zdrowia;) a Aguś bedzie spokojna o los swojej PODOPIECZNEJ,którą wychowała od maleńkiego. Skoncentruje sie na swojej córeczce i atmosfra w domu będzie spokojniejsza.Popatrzcie ,ile dobrego dzieki jednej dyszce........:multi::lol::lol:

Yennefer dziekujemy!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Dobry argument, bardzo do mnie przemawia (palę jak smok niestety;))

Szkoda, że Aguś bywa tu rzadko (ze zrozumiałych względów), bo nawet nie mamy jak uaktualnić pierwszego postu...

Trzeba też pościągać tu dużo Cioteczek,które potrafią robić ogłoszenia, bo Lenka zasługuje na wspaniały dom!
Najpierw niech trafi do Alinki, która popracuje z sunią i pomoże nam w ułożeniu dobrego tekstu do ogłoszeń.
Tak po cichu myślę, że dużo ciepła,miłości i czasu poświęconego suni sprawi cud i zrobi z niej małą pieszczoszkę :)

Posted

Ale narazie pilnie potrzebujemy deklaracji.

Do opłacenia hotelu brakuje nam 200 zł miesięcznie.

Dodatkowe wpłaty będą przeznaczone na szczepienia, sterylkę i inne niezbędne wydatki.

Posted

Jej....oczyma wyobraźni widzę już jej zdjęcia, jak się wtula w człowieka i nastawia brzuszek do miziania :loveu::loveu::loveu:

Bo Alino, będziesz nam wstawiała tu jej zdjęcia?
Ja po cichu planuję Was tam kiedyś odwiedzić, ale póki co obowiązki zawodowe szybko mi na to nie pozwolą - w końcu to prawie pół Polski do przejechania...
Liczę również, że Cioteczki odwiedzające Czarusia dostarczać nam tu będą wieści od Lenki...:);)

Posted

czy są jakieświeści od Aguś? jak poród?

Tymczasem chciałabym poprosić o zaglądnięcie na wątek Szydłowskich psów - i akcji, która zanika, a powinna jeszcze uratować kilka istnień

[FONT=Georgia]Horror w Szydłowcu![/FONT]

Setki bezdomnych zwierząt na ulicach... Chorych, rannych... I panująca wokół znieczulica.

Z tego psiego piekła udało się uratować już dwadzieścia trzy psy i trzy koty. Lada dzień dołączy do nich następny, Anioł w krytycznym stanie, ranny, skłaniający się na nogach, z chorobą skóry - i pewnie nie on jeden opuści tego dnia Szydłowiec... Na trzy kolejne czekają miejsca w hotelu.

Jest tylko jeden problem... Kończą się fundusze... A leczenie uratowanych zwierzaków to ogromne koszty, na leczenie Lampa, jednego z pierwszych zabranych psów, wydano już ponad 600 złotych...

Potrzebna jest każda pomoc: ogłoszenia - każdy wyadoptowany psiak to szansa dla kolejnego, który może zająć jego miejsce w hotelu. Allegra cegiełkowe - to jedno z głównych źródeł funduszy na ratowanie tych psiaków. Bazarki. Pomoc rzeczowa - karma, środki na odrobaczenie i odpchlenie, smycze, obroże. Transport - do Azylu, lecznic, hoteli... Domy tymczasowe. Deklaracje... Dzięki nim następne psiaki dostaną szansę! Na te trzy psiaki: KLIK od połowy grudnia czekają miejsca w hotelu. W hotelu, do którego pewnie nie pojadą, bo nie ma na to pieniędzy...

Wszystkich chcących pomóc zapraszam na wątek: http://www.dogomania.pl/threads/1722...rcie-finansowe

Idzie zima... Ile z nich spędzi ją na ulicy?

Posted

Wieści nie mam ani od Aguś ani od Figu.
Dziś zawaliłam trochę sprawę, bo tak się złożyło, że dopiero do domu wróciłam...Zaraz wejdę na konto posprawdzam czy były jakieś wpływy.
Jej, jak ten czas leci - a jutro znów rano do pracy :(

Posted

Nie mam nowych wpłat.
Więc sytuacja wygląda tak:

Deklaracje stałe:

Aga-33-76 - 10 zł (wpł. 11-12-2009)
gosia.marta - 40 zł (wpł. 11-12-2009)
AguśSosnowiec - 10 zł
mshume - 10 zł
javena - 10 zł (wpł. 15-12-2009)
Ninka - 10 zł (wpł. 11-12-2009)
yennefer070 - 10 zł od stycznia
natalijo - ?

Deklaracje jednorazowe:

Lolala - 50 zł
Javena - 20 zł (wpł. 15-12-2009)
malibo57 - 200 zł (wpł. 11-12-2009)
Poker - 50 zł (wpł. 15-12-2009)
milcia17 - 10 zł

Mamy jeszcze niezidentyfikowaną wpłatę od K.J. z Gdańska - prosimy o ujawnienie się

Mamy więc:

100 zł deklaracji stałych + 330 jednorazowych

Przepraszam Was, że mnie dzisiaj nie było i że nie wiem nic nowego, ale ta praca mnie kiedyś wykończy...
Jutro spróbuję się skontaktować z Aguś i Figu i będę miała dla Was jakieś wieści.
Do tego czasu nie pozwólcie proszę, zeby wątek spadał, bo bardzo potrzebujemy pieniążków.

Posted

Napisałam właśnie do Figu, żeby dogadać wkońcu ten transport. Zapytałam, czy zgodziłaby się wziąść ją ewentualnie bez transportera...Poczekam co odpisze.
Ale ja byłabym spokojniejsza gdyby sunia jednak była w transporterku....